Så många som borde deporterats för länge sedan

Det uppmärksammade fallet med den afghanska kvinnan som i fredags hittades i ett 25 meter djupt gruvhål i Norberg i Västmanland som hon kastats ned i och där lämnats för att dö efter att ha blivit våldtagen av en man som hon vägrat gifta sig med, tog i dag ett steg framåt i utredningen när en man i 40-årsåldern häktades på sannolika skäl misstänkt för mordförsök samt våldtäkt.

Det som är iögonfallande är att mannen tidigare dömts för narkotikabrott och olovlig körning samt fått utvisningsbeslut 2017 som han i flera omgångar överklagat. Han är registrerad på en adress i Västsverige och har sedan 2015 sökt uppehållstillstånd i Sverige.

Här har vi återigen en person som egentligen inte skulle vara på svensk mark, men som ändå är kvar och begår nya brott samt är en samhällsbelastning på grund av våra inkompetenta politiker samt trögarbetade myndigheter.

Hur många liknande fall har vi i Sverige årligen där vi på grund av våra beslutsfattares brist på kurage måste betala för en oansvarig politik med missanpassade individer som befinner sig i Sverige trots avvisningsbeslut som dessutom överklagas om och om igen – alternativt stöter på patrull under utvisningsprocessen på grund av oacceptabla regler i målländerna för utvisningsbesluten, vilket medför att de inte kan avvisas i slutändan? Det är det väl ingen som har hundraprocentig koll på eftersom vi varken genomför folkräkning eller vet hur många papperslösa som befinner sig i landet. Anmärkningsvärt och ett rejält politiskt misslyckande!

Att vi dessutom tillhandahåller fri vård med vårdgaranti, socialbidrag och skolgång för papperslösa gör att många inte ger sig av frivilligt. Istället för att peka med hela handen att nu får det vara nog och uträtta något på riktigt som gynnar landet och dess medborgare, fortsätter våra makthavare gå som katten kring het gröt av rädsla för att stöta sig med valboskapen eller bli stämplade för att bedriva ”inhuman” politik. Inget kommer heller att förändras efter valet eftersom denna typ av öppna hjärtan-politik är cementerad hos en majoritet av riksdagspartierna och de flesta fortfarande tycker att vi i solidaritet ska bli fattigare så att andra kan få det bättre. Så vi fortsätter helt enkelt att gynna kriminella våldsverkare som hör hemma i andra länder under förevändning att vi är ”goda”.

#onlyinsweden

#vibetalar

Bildkälla: SVT Nyheter

4 reaktioner till “Så många som borde deporterats för länge sedan

 1. Folkförrädarna inom de sk rättsvårdande myndigheterna såsom polis,kriminalvård samt åklagarväsen bär skuld till detta. När skall detta ansvariga pack ställas till svars?

  Gillad av 1 person

 2. Våra politiker har varken ett öppet hjärta eller god syn. Att vara human innebär också att fatta svåra beslut, för alla parters bästa. 🐝💞👣🍀🦋☀️

  Gillad av 2 personer

 3. Man undrar hur många politiker som är medskyldiga till detta bestialiska brott, det som nästan är ännu mera anmärkningsvärt är att mannen har varit, bott och levt på bidrag i Sverige i 7 år och på denna tid sen när han kom hit som minderårigt flyktingbarn har han hunnit bli 40-år och trebarns pappa, jag visste att Sverige är fantastiskt men jag hoppas alla förstår hur galet och rubbat vårt land är. Ännu ett tecken att väldigt många politikerna lever sin sjukt rosaskimrande dröm i Stockholm utan den minsta verklighetsförankringen, blir man inte rädd för en svensk politiker då är det inte mycket som skrämmer en.

  Gillad av 1 person

 4. Hur många de är lär vi aldrig få någon hjälp med att räkna ut från våra folkvalda men att de bara blir fler och fler som inte borde få hänga i vårt avlånga land och ha tillgång till vårt generösa bidragssystem det kan vi vara helt säkra på.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s