Vill Nato ha med ett land med tendenser till inbördeskrig?

I veckor har Ukrainakrisen dominerat svensk nyhetsrapportering och även om en del skottlossningar samt upptrappning av gängvåldet påmint oss om våra egna inhemska problem, har det inte lyckats bryta igenom mediebruset då man helst vill sopa alla våra problem under mattan inför valet så att allmänheten inte ska förstå hur illa ställt det egentligen är i landet där de styrande för länge sedan gett upp försöken att reda upp den röra som man skapat med decennier av oansvarig politik.

Vid dagens kravaller i Linköping och Norrköping i samband med Rasmus Paludans planerade koranbränning gick det dock inte att hålla emot längre, så i kväll är det resultatet av våra makthavares misslyckanden som tar plats i svensk massmedia och på nytt påvisar hur vi skapat en stor intolerant samhällsgrupp som fortfarande växer med regeringens goda minne, men som ingen vet hur man ska få bukt med eftersom ingen vågar ta tjuren vid hornen av rädsla för att stöta sig med viktiga väljargrupper.

Det är förvisso idiotiskt att provocera människor i onödan som Paludan med sitt parti Stram Kurs verkar ha som målsättning, men vi kan heller inte acceptera att människor går bärsärkagång varje gång de blir kränkta, vilket genererar såväl hög belastning som stora samhällskostnader.

Det får mig att tänka på politikerelitens satsning på ett snabbt Natomedlemskap och frågan är hur välkomna vi kommer att vara i gemenskapen med ett potentiellt inbördeskrig som puttrar i bakgrunden med religiös fanatism som en av huvudingredienserna? I slutändan har det ingen betydelse hur ”goda” vi än försöker framstå som internationellt sätt, för klarar man inte av att ta hand om sina egna problem och medborgare, lär förtroendet till slut hamna i botten.

#lastnightinsweden

#detnyasverige

Bildkälla: SR

6 reaktioner till “Vill Nato ha med ett land med tendenser till inbördeskrig?

 1. Visst är Sverige fantastiskt !
  Vid sammandragningar mot muslimer får polisen stryk och backar, får en del bilar sönderslagna, plundrade och satta i brand. Tre poliser till sjukhus och inget hörs mer än det vanliga dravelet från våra ” folkvalda” politiker.
  Rebloggar detta på mymic.blog.

  Gillad av 2 personer

  1. Rättelse: Politiker i Sverige är inte folkvalda. Dom utses av Partierna, precis som en gång i Sovjet, eller vilken diktatur som helst.

   Gilla

 2. Sveriges befolkning har fått vad majoriteten ville ha. Det finns människor som har sett vartåt det barkat men effektivt tystats av det dominerande Expo. Vi har förlorat våra jobb, blivit misstänkliggjorda, utredda av nämnda Expo. Ja detta är inte klokt. Expo och Aschberg har blod på sina händer. All relevant samhällskritik har betecknats som rasism. Vågar man inte lyfta problem så kan man inte heller lösa dem. Redan för tjugo år sedan var ungefär hälften av de intagna på svenska fängelser människor med tolkbehov. Alltifrån tjyvaligor från öst till andra generationens invandrare med stapplande kunskaper i svenska. De tigande ansvariga är i högsta grad medskyldiga. Svenskarna blir gissla i sina egna hem. Jag bara skrattar av att se hur samhället bryter samman. Nu mår jag gott. Det finns ingenting att försvara i detta samhället längre.

  Gillad av 3 personer

  1. ”Demokrati” är ett system där en majoritet eliminera minoritetens rättigheter. Nyligen åtalades en man för att ha tagit ett fotografi på ett tomt passkontor hos polisen. Brottet skulle ha bestått i att utöva ”påverkan”. I en demokrati enligt svensk modell är alltså innevånarna inte tillåtna att påverka. Känns lite konstigt då ordet ”demokrati” just betyder ”folkmakt”.https://www.friatider.se/tog-bild-pa-tomt-passkontor-utreds-av-polisen

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s