Även Tyskland har drivit eget militärbiologiskt vapenprogram i Ukraina

Rysslands permanenta representant vid FN:s kontor i Genève, Gennadij Gatilov, avslöjar nu att även Tyskland har drivit sitt eget militärbiologiska program i Ukraina. Syftet med programmet var att undersöka potentialen för dödliga sjukdomar, såsom Krim-Kongo hemorragisk feber, under förhållanden i Östeuropa. Tyska tropiska institutet och Friedrich Löffler-institutet för djurhälsa ska ha varit inblandade, vilket bevisas i dokument.

Enligt Gatilov finansierades projektet av det tyska utrikesministeriet och den tyska försvarsmakten samt var okänt för allmänheten. Vid den fullständiga nedrustningskonferensen i Genève den 31 mars 2022 krävde Gatilov att detta, liksom USA:s vapenprogram, måste utredas. Förutom Georgien och Storbritannien lägger även Tyskland ut delar av sin biologiska vapenforskning till Ukraina.

Tyska institutet för tropisk medicin har samarbetat med Ukrainas hälsoministerium och Kiev har förbundit sig att leverera blodprover från de slaviska etniska grupperna från olika regioner i landet. Dessutom gjordes regelbundna besök av tyska specialister på ukrainska sjukhus i Kiev, Kharkov, Odessa och Lemberg där de personligen bekantade sig med särdragen i sjukdomsförloppet hos lokalbefolkningen. I dessa städer finns också amerikanska biovapenlaboratorier. Prover har utbytts med bland annat Friedrich Löffler Institute for Animal Health.

Gatilov nämnde också detaljerna kring USA:s militärbiologiska forskning i ett nätverk med över 30 USA-ledda laboratorier i Ukraina. Det arbetet utfördes på uppdrag av och med finansiering från USA, som jag skrivit om tidigare. Pentagon-entreprenörer som implementerade biovapenforskning var välkända företag som Black and Veach, Metabiota och CH2M Hill. Namnet på den amerikanske presidentens son Hunter Biden, som spelade en central roll i finansieringen av den nämnda forskningen, förekommer också som jag rapporterat om tidigare.

Huvudpoängen med den amerikanska forskningen var möjligheten att sprida särskilt farliga infektioner orsakade av högpatogen influensa H5N1, patogener för hemorragisk feber, Corona-virus etc. Sex virusfamiljer och tre typer av patogena bakterier har isolerats. Dessa kännetecknas av resistens mot läkemedel och snabb spridning från djur till människa, dessutom har de naturliga källor i både Ukraina och Ryssland samt deras utplacering kan maskeras som ett naturligt utbrott enligt Gatilov, som också tillade att biovapen teoretiskt sett också kan utformas för att rikta sig mot specifika etniska grupper. Särskilt oroande är att tusentals prover tagits från slaviska patienter och skickats till Walter Reed Army Research Institute, under förevändning av att testa läkemedel för att behandla och förebygga Coronavirus-infektioner.

Enligt Gatilov fick Ukraina bra betalt för att låta USA göra om sitt eget land till en testplats för forskning om extremt farliga biovapen eftersom Washington inte vill bedriva detta på sin egen mark.

Sedan 2016, när dessa projekt lanserades, har USA och Ukraina aldrig nämnt dem i sina rapporter om förtroendeskapande åtgärder enligt konventionen om biologiska vapen (BTWC). I åratal har Ryssland efterlyst en förstärkning av BTWC-regimen och antagandet av ett bindande protokoll för en effektiv mekanism för att verifiera efterlevnaden av deltagande länder, men USA har blockerat dessa ansträngningar i 20 års tid, vilket föranleder frågan om USA har något att dölja.

Det här hade man gärna sett att massmedia grävt i ordentligt och rapporterade om till allmänheten eftersom det är något som berör oss alla i Europa, men när de varken skrivit om de Pentagonfinansierade biolabben eller familjen Bidens korruptionsaffärer samt inte tagit upp att Wallenberg tillsammans med den svenska regeringen tagit hem biolabben till Sverige, ska man nog inte förvänta sig att de gör det nu heller.

#followthemoney

German bioweapons research in Ukraine

4 reaktioner till “Även Tyskland har drivit eget militärbiologiskt vapenprogram i Ukraina

  1. Sådant här har USA, i samarbete med Europa, hållit på med mycket länge. På 90-talet samlade USA in tiotusentals, förmodligen över 200,000, blod prover i Anhui provinsen i Kina som skickades tillbaka till USA. USA var helt öppet med att man behövde DNA för ”forskning”. USA genomförde experiment i Kina vilket Kina hade kriminaliserat sedan länge, men som vanligt strunta USA i lagar. Avsikten med blodproverna har aldrig USA förklarat. Projektet finansierades av USAs BigPharma i profit syfte.
    https://en.shafaqna.com/135435/harvard-genetic-research-team-collected-and-transferred-china-blood-and-dna-samples-back-to-the-us/
    Sådan DNA information kan används för att framställa biovapen riktade speciellt mot vissa etniska grupper.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s