This is my space

Publicerade detta inlägg på Facebook sent i går kväll och eftersom det börjat komma dylika kommentarer även här på bloggen av personer med påhittade namn (som jag väljer att inte publicera) lägger jag ut detta här också.

Nej jag är inte en Putinhora, Putinist, Putintroll, nyttig idiot och allt vad ni brukar kalla mig och jag ägnar mig varken åt att sprida desinformation eller rysk propaganda – lika lite som jag stödjer Rysslands krig mot Ukraina eller ryska fascister.

Jag är innerligt trött på alla er som återkommande dyker upp i mina trådar med diverse anklagelser eller idiotiska påståenden och alltid med samma tröttsamma budskap.

Om jag ogillar en skribent så slutar jag läsa vad denne skriver – särskilt om jag dessutom lämnat kommentarer om hur man upplever vederbörande som icke trovärdig. Inte fortsätter jag att skriva nya kommentarer dag efter dag eller gillar andras hånfulla kommentarer.

Jag har i alla år förespråkat fri debatt, haft öppna kommentarsfält och sällan blockerat människor såvida de inte gått över gränsen. Men efter diverse hatdrev, uppläxningar och allmänt spydiga kommentarer den senaste tiden från allt från självutnämnda experter till politiker på grund av mitt neutrala ställningstagande i Ukrainakrisen där jag hävdar att vi inte får hela bilden av massmedia samt mina ambitioner att låta båda sidor höras, har jag börjat tröttna och blockerar numera de som förstör kommentarsfälten.

Ingen tvingar er att läsa mina texter och ingen har heller bett er komma hit för att klistra på olika epitet på de som inte tycker som ni, så håll er på er egen sida istället för att förpesta min om ni har svårt att agera som vuxna tänkande individer!

17 reaktioner till “This is my space

 1. Utmärkt beslut och håller helt med dig, dessutom tror och hoppas jag att många av dessa ”pöblar” kommer att skämmas när även ”ljugmedia” tvingas publicera allt det vidriga som pågått under många, många år i och omkring Ukrainakrisen….
  Sanningar kommer ALLTID fram..

  Gillad av 3 personer

 2. Det är förfärligt att behöva se hur pöbeln formerar sig och går till attack. Pöbeln har sällan drivit utveckling framåt men däremot var pöbeln grunden för Sovjet och Nazityskland. Fy fan säger jag och javisst har man sett det förr. Det blir enkelt för en fasciststat att på riktigt ta över. Grundlagsändringar kan numera verkställas inom ett år. Svensken är lätt att leda och att förleda. Höstens val är ett ödesval för Sverige.

  Gillad av 2 personer

   1. Nästa fråga blir vad som kan hända med S, då sanningarna snart uppdagas och Magda är ju gift med en ekonomiprofessor som jobbar åt Wallenbergarna, vilka ingår i Djupa Staten och dessutom äger svensk krigsindustri?
    (Har precis sett ett inlägg på Rumbel som var vidrigt och detta stödjer nästan alla i riksdagshuset, genom att skicka vapen dit)(visade skrämmande videor o bilder på barn som använts att experimentera fram till aliens)
    Ps: vågar inte lägga till länk

    Gillad av 2 personer

 3. Klart du inte är en ”Putinhora”, ”Putintroll” eller en nyttig idiot vi som följer dig vet att du är vill ha en fri, öppen och saklig debatt. Men när man inte tycker som den stora svansen tycker då är man helt plötsligt ett lagligt villebråd och det spelar ingen roll om man har rätt eller fel, tycker du är en stark, modig och orädd kvinna som jag hoppas orkar fortsätta driva din blogg vilket jag tycker du gör med bravur.

  Gillad av 3 personer

 4. Jag vill tack dig, Jenny, för att du skriver med sådan kraft och glöd, vilket sannerligen behövs i dessa hjärntvättade tider och smala opinionskorridorer i de ägarstyrda direktiven av massmedia.
  Tack för ditt mod, för din etik och moraliska hållning. Fortsätt att stå på dig. Du är djupt älskad och vördad av många med mig!

  Gillad av 3 personer

 5. Jag förespråkar åsiktsfrihet. Jenny måste få uttrycka vad hon tror vara rätt. Även om hon skulle ha missuppfattat saker, så brukar det ändå komma fram omständigheter som gör det berättigat att påpeka underligheter.

  Gillad av 1 person

 6. I ett domstolsärende, så är tanken att domaren och nämndemännen skall lyssna på både åklagare och försvarare för att kunna döma rättvist.
  Ett faktum som nog dom flesta människorna skulle hålla med om.
  Allt annat vore ett brott mot rättssäkerheten.

  Men här verkar det som om många vill agera både åklagare, domare och bödel samtidigt för att försvara sin egen uppfattade rättvisa.

  Vad kan orsaken vara till ett så diametralt beteende?

  Jag tror det beror på rädsla, rädsla för att upptäcka att det man tror på skulle visa sig vara så fel, att den egna världen skulle riskera rasa ihop som ett korthus och den fasta mark man tror sig stå på skulle bli ett slukhål.

  Gillad av 2 personer

 7. Tack för allt du skriver, läser det med stor behållning varje dag.
  Dom kan kalla dig för allt osmakligt, sanningen är illa hörd och många klarar inte av den, då dom är så vänstermarinerade av media dagligen.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gillad av 1 person

 8. Jenny, jag ser att du fått det beröm som du så mycket suktar efter. Av alla dina läsare verkar det finnas 14 goda som under dagen fyllt din önskan om beröm och gillar din självömkan. 14, hoppas det känns fint. Jag vill iallafall tacka för att du tagit dig tid att bemöta vissa av mina inlägg, även om vi inte alltid är överens så önskar jag dig all lycka med din blogg. Jag avlutar här då jag inte accepterar censur före debatt. Trodde faktiskt lite större om dig. Men som sagt, lycka till och ha det gott!

  Gillad av 1 person

  1. 700 likes på Facebook så nog finns det stöd om man suktar efter det, men det var inte poängen med inlägget utan att markera. Du gör som du vill. Fridens liljor.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s