Liberalerna kämpar för att hålla sig flytande

I dag avgick Nyamko Sabuni lite oväntat som partiledare för Liberalerna och Johan Pehrson tar nu över rodret.

I en tid när partiet kämpar för att hålla sig kvar i riksdagen trots sviktande väljarstöd är beslutet logiskt och Pehrson är inget dumt val – han har haft en del vettiga åsikter genom åren, bland annat i rättspolitiska frågor. Återstår att se om han kan väcka den falnande elden och locka tillbaka väljarna. Personligen har jag dock inte mycket till övers för liberalernas politik och skulle inte sörja nämnvärt om partiet tillsammans med Miljöpartiet fick lämna riksdagen.

Faktum är att liknande avgångar hade behövts inom fler riksdagspartier – Ulf Kristersson är ett rejält sänke för Moderaterna, Jimmie Åkesson har styrt Sverigedemokraterna alldeles för länge och det gäller även Annie Lööf i Centerpartiet vars popularitet börjat minska hos partikamraterna.

Fast oavsett om man byter ut riksdagspartiernas ansikten utåt så kvarstår deras politiska facit och det går inte att dölja det faktum att samtliga partier är köpta av globalisterna. Det sovande folket har dock varken ork eller intresse att sätta sig in i detta och förstå att vi behöver sparka ut samtliga riksdagspartier för att uppnå någon form av förändring till det bättre. I höst röstar därför majoriteten precis som tidigare på de urvattnade partierna och frågan är bara med hur många procent Socialdemokraterna kommer att vinna valet.

#onlyinsweden

Bildkälla: DN

4 reaktioner till “Liberalerna kämpar för att hålla sig flytande

 1. Hon kanske kom till insikt om vad konsekvenserna skulle kunna bli för henne, angående hennes uttalande om att fly (desertera) till Norge vid ofred. Detta p.g.a. hennes yrkesposition. Det öppna pratet om [dyrt] medlemsskap i NATO minskar ju inte några risker precis …

  Gilla

 2. Ett blogginlägg som åter tilltalar mig till fullo…
  Ut med patrasket och in med människor som lever i verkligheten, samt halvera både löner och antal ledamöter i riksdagshuset (önskedrömmar)

  Gillad av 2 personer

 3. Enligt lag får inte en partiledare säga att hen ska fly om det blir krig. Det innebär att man är landsförrädare och desertör. Hon hade nog inget annat val än att avgå tyvärr!

  Gilla

 4. Det är nog vare sig Sabunis eller smygrasimens fel, men denna satans bombliberalism. De ska, likt många andra mutade politiker vurma för NATO och att bomba andras nationer till stenåldern. Vilken mentalt frisk människa vill f.ö. ha dagens tokliberalism som helt har gått överstyr?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s