Skamligt med FN:s dubbla måttstockar

I dag fick världen bevittna stort hyckleri när FN:s medlemsländer beslutade att utesluta Ryssland från sitt människorättsråd efter rapporter om att Ryssland begått övergrepp mot civila i Ukraina.

Att förslaget lades fram av USA är rätt patetiskt med tanke på hur många civila offer landet har på sitt samvete, inte minst i form av diverse Nato-operationer.

Det största hyckleriet är dock att länder som Saudiarabien, Eritrea och Libyen sitter i rådet som mördat civila, begått vedervärdiga övergrepp, krigsbrott och folkrättsbrott samtidigt som kvinnor diskrimineras och yttrandefrihetsbrott samlas på hög. Skamligt och den här korrupta organisationen betalar Sverige, som är den sjätte största finansiella bidragsgivaren till FN-systemet, otaliga miljarder till årligen (17,7 miljarder 2019) via skattebetalarnas försorg.

Återigen dessa dubbla måttstockar – när ska svenskarna vakna?! Troligen när helvetet fryser till is.

#hyckleri

#vibetalar

Bildkälla: Fria Tider

4 reaktioner till “Skamligt med FN:s dubbla måttstockar

 1. Och idag vet vi att övergreppen istället begåtts av ukrainska trupper, vilka i verkligheten skall betraktas som USAs legotrupper, styrda från amerikanska stridsledningscentraler i USA och beväpnade med vapen från den amerikanska hegemonin. Alla dessa händelser som så sensationellt presenterats i USA lojala propagandamedia har nu avslöjats som bluff och propaganda. Glöm inte att
  ”I krig är sanningen det första offret, och propaganda det främsta vapnet.”
  Sägs vara sagt av Aischylos, en grekisk tragediförfattare från 600 f.Kr
  Vi har även sett hur dagens arvtagare till Josef Goebbels har tillåtits att rea runt och presentera och föreläsa om sin propaganda direkt till regeringar, även den svenska, FN och säkerhetsrådet.
  https://mychinaway.blog.se/files/2022/04/sanningen-forsta-offret.jpg

  Gillad av 1 person

 2. Tro snart det blir annat ljud i skällan, eftersom Hunters laptop tillsammans med det Ryssland hittat i underjordiska tunnelsystem, nu offentliggörs i USA…..
  Underjordiska kemlabb med mängder med barn som ”testobjekt” och dessutom använts för pedofili….
  Världen kommer att chockeras…

  Gilla

 3. Tro snart det blir annat ljud i skällan, eftersom Hunters laptop tillsammans med det Ryssland hittat i underjordiska tunnelsystem, nu offentliggörs i USA…..
  Underjordiska kemlabb med mängder med barn som ”testobjekt” och dessutom använts för pedofili….
  Världen kommer att chockeras…

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s