Vaccin mot Covid-19 hos barn minskar risken för sjukhusvård enligt studie men barn klarar sig bra utan vaccin enligt WHO

Enligt en ny studie som publicerats i den vetenskapliga tidskriften New England Journal of Medicine, minskar risken för att barn ner till fem års ålder behöver läggas in på sjukhus om de är fullvaccinerade mot Covid-19. Precis som med vuxna patienter har man kommit fram till att vaccinet generellt inte skyddar så bra mot att bli smittad under en längre tid, men att det ger bra skydd mot allvarlig sjukdom trots att det fungerar lite sämre mot omikron. Slutsatsen är att nyttan med vaccinet tydligt överväger riskerna.

Samtidigt framgår det tydligt i information från både WHO och krisinformation från svenska myndigheter att barn inte behöver vaccineras, såvida de inte tillhör en riskgrupp, eftersom de inte blir så sjuka av coronaviruset. Ändå har man massvaccinerat alla barn oavsett medicinsk status utan att ha en aning om de långsiktiga biverkningarna av mRNA-vaccinen och det är heller inte möjligt att förutspå konsekvenserna av att vi massvaccinerat generationer av barn.

Oansvarigt och tragiskt om det längre fram visar sig att beslutet att börja vaccinera barn i onödan kommer generera ovälkomna bieffekter i form av sjukdom, reproduktionssvårigheter och genetisk påverkan.

Redan nu har många vuxna drabbats hårt av vaccinets biverkningar i form av svår sjukdom och i vissa fall död. Men en diskussion om risker och biverkningar förs inte offentligt, trots att det kan vara skadligt för såväl stor som liten, eftersom allmänheten inte ska få reda på riskerna med att återkommande injicera ett oprövat vaccin. Big pharma-bolagen vill så klart inte riskera sina guldkantade inkomster och etablissemanget backar troget upp. Hur det kommer slå mot de vaccinerade barnen kan bara tiden utvisa.

#followthemoney

Bildkälla: 1. Krisinformation.se, 2. WHO.

https://www.svd.se/a/7dAR98/covidvaccin-gav-barn-bra-skydd

8 reaktioner till “Vaccin mot Covid-19 hos barn minskar risken för sjukhusvård enligt studie men barn klarar sig bra utan vaccin enligt WHO

  1. The holy grail is to get the shot on the CDC recommended schedule for children, because then it gets full liability protection according to the 1986 Act. This is why they’re going after our children when they have a 99.9973% recovery rate …

   Every medical intervention is a risk benefit equation, and it doesn’t calculate for kids at all. They should never be getting COVID shots. The shots don’t prevent transmission. They don’t prevent cases. They don’t prevent hospitalization or death.”

   Gillad av 3 personer

 1. När ska denna dårskap upphör?
  Studie på studie visar att vaccinet dödar fler än det gör nytta, så personalen på FHM måste absolut ha provision per injektion som utdelas….

  Gillad av 4 personer

  1. Absolut…..flera myndighetspersoner tjänar på detta bedrägeri medans flocken bara blir sjukare….använd Duck duck go som sökmotor och skriv in Remdesivir …följer man spåret så hittar man bla NT rådet som rekommenderar detta gift trots att tom WHO avråder eftersom biverkningarna är kända och allvarliga. Man har försökt att få Remdesivir godkänt som behandling 3ggr tidigare bla mot Hepatit C, Ebola och nu en fjärde gång mot covid som med NIH ,FDA och Anthony Faucis hjälp fått ett nöd godkännande…..ännu ett bedrägeri av högsta klass där Fauci mfl gjort sig en enorm förmögenhet genom företaget Gilead Science. Detta preparat används alltså även här i Sverige och ges intravenöst till covid sjuka…..när detta blir allmänt känt kommer det förhoppningsvis att bli en annan ordning på bla Läkemedelsverket eftersom de uppenbart gått emot all vetenskap ännu en gång.

   Gillad av 1 person

 2. Om Covid-19 vore farlig för unga så kanske det vore idé att vaccinera. Med ett fungerande vaccin. Nu är ju inte Covid-19 farlig för unga och nåt fungerande vaccin finns inte heller. Så…………………….

  Gillad av 1 person

 3. OT:

  Veckans tv-tips – SVT1 16:00-16:30 ‘Vem mördade skolan?‘ – Jesper Rönndahl undersöker vad som hände med skolan, när kommunerna fick ta över ansvaret i slutet av 1980-talet.

  Väcker fundering om varför de kommer att sända detta. Det känns som att det inte ligger i linje med deras ordinarie utbud … Kan dock dock bli intressant, då jag missade detta med ‘en näve år’.

  (Vattenfalls reklam för ”fossilfritt stål” rullade just i rutan. Verkstadsindustrin är inte intresserad av stål med ett enormt överpris, om inte kunderna är villiga att hosta upp vad som krävs. Prisläget är högt som det är, med allt vad det innebär. Staten (folket) går in och sponsrar, så löser det sig. [/sark] Ett helt privat företag hade först genomfört en marknadsundersökning, innan en dyr reklamkampanj genomförs …)

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s