I skuggan av Ukrainakrisen fortsätter konsekvenserna av massvaccineringen skörda nya offer

Även om Ukrainakriget tar upp all fokus i media, har det börjat dyka upp artiklar som berättar att Covidfallen ökar igen och en del länder har återinfört covidrestriktioner trots att det nu står utom allt rimligt tvivel att det inte är en samhällsfarlig sjukdom. Det skulle inte alls förvåna mig om det snart kommer öka här i Sverige också så att man återigen kan införa inskränkningar av vår frihet och medverka till att ruinera företag inom bland annat restaurangbranschen. Kanske lagom till valet så man kan ställa in hela klabbet.

Något som däremot lyser med sin frånvaro är diskussionen om vaccinets biverkningar och hur många som avlidit till följd av just detta. Det enda man hör är bekanta som berättar om vänner eller släktingar som drabbats av allvarliga biverkningar.

Jag har under det senaste året skrivit spaltmeter om riskerna med vaccinen som forskare larmat om, visselblåsare som varnar för konsekvenserna av massvaccineringen, det olämpliga i att vaccinera barn samt de många unga elitidrottare som avlidit av hjärtstopp och myokardit eller fått blodproppar med den gemensamma nämnaren att de varit vaccinerade.

Den långa listan över drabbade idrottare som skapades för över ett år sedan fortsätter uppdateras (https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/) och nu har den utökats med ytterligare dödsoffer i form av två toppcyklister som avlidit under mars månad.

Den belgiska 28-årige cyklisten Cédric Baekeland dog av en hjärtattack under ett träningsläger på Mallorca. Han hade nyligen undersökts och enligt teamet var han i perfekt form. Även den 28-årige skotska cyklisten John Paul dog plötsligt i början av mars.

Den italienska cyklisten Sonny Colbrelli kollapsade på mållinjen under ett cykellopp i Katalonien med misstänkt hjärtstopp. Han återupplivades dock och diagnostiserades med hjärtarytmi som är känt som en biverkning av vaccinet.

Förra året drabbades tre unga belgiska cyklister av hjärtproblem efter ett race. Tour de France införde för övrigt vaccinkrav för alla deltagare förra året.

Betänk också det stora mörkertalet med såväl idrottare som vanliga människor som drabbats på olika sätt men inte registreras.

Men vi pratar inte om något av detta i Sverige och Big pharma-bolagen har som vanligt avsagt sig allt ansvar. Istället försöker man få så många som möjligt att fortsätta vaccinera sig medan problemen tystas ned och inget nämns heller om den pågående rättsprocessen mot Pfizer i USA.

Lägligt nog kan de ansvariga politikerna och tjänstemännen gömma sig bakom Ukrainakrisen med fokus på energipolitik, bränslepriser, försvaret samt Nato-medlemskap så att de även denna gång undgår obekväma frågor som kan sätta fokus på oönskade ämnen som skulle kunna leda till att de skyldiga ställs till svars för de skador man åsamkat och fortsätter åsamka befolkningen medan pengar byter fickor.

#followthemoney

In March three top cyclists suffer heart attacks, two die

6 reaktioner till “I skuggan av Ukrainakrisen fortsätter konsekvenserna av massvaccineringen skörda nya offer

 1. Rätt rätt rätt.Dom farmaceutisk tillverka är tjuvar och banditer.Alla politiker likadana.Dom ljuger.Vaccinationer år farligt, frammförallt till barnen.

  Gilla

 2. Jag har tidigare skrivit om det så kallade vaccinernas innehåll. Jag tar upp det här igen.

  En del av vaccinernas innehåll. Uppgifter hämtade från läkare, samt läkartidningen.
  -Ämnen man har i tvål
  -Nanopartiklar ALC-0159 samt ALC-0315 som är toxiska, detta med varningstext:Endast för forskningsändamål och laboratorietester, inte för användning på människor.
  -Dinatriumfosfatdihydrat=Ämne i vaccin IDfly som ej är godkänt (Framkom inte varför)
  -Cominarty=Ger risk för Myokardit och Perikardit (Hjärtmuskel och hjärtsäcksinflammation)
  -4-hydroxibutyl=Cancerframkallande
  -N-Polyetylenglykol=Används i latexmedel,inom kemisk industri,kosmetika,träkonservering. Används även som elektrolyt i litium-metall och polymerbatterier.
  Detta va nu endast en del av flera substanser i dessa sprutor.
  Något annat märkligt är , att man räknas inte som fullvaccinerad förrän efter andra sprutan och två veckor efter den är tagen.Det betyder att den som tagit spruta nummer två och det går 13 dagar och en person dör , så räknas personen som ovaccinerad, och kan alltså dött av vaccinet. Så, jag kan alltså ställa mig frågan: Hur många av dom som angetts ha dött av covid, har egentligen dött av vaccinet?

  Vänligen Nina

  Gillad av 2 personer

  1. ”Vaccinerna” är uppdelade i 3 batcher. 1 är koksalt, 2 är mRNA ocg 3 är mRNA + canirogena ämnen. Jag gissar att alla får batch 1 i första sprutan. Ingen blir sjuk, ingen dör. Alla är nöjda och glada. Efter den andra sprutan börjar det hända saker https://www.vaxtestimonies.org/en/

   Gilla

 3. Så bra Jenny, att du belyser vaccinets verkningar igen. Jag upplever det nästan som att man vill mörka det som pågår.

  Vänligen Nina

  Gillad av 1 person

 4. Det var väl förra veckan de skyllde idrottares hjärtproblem på domarnas visselpipor. Det stämmer ju inte så bra på cyklister, vad har de då för förklaring? Ljudet ifrån läckande däck …?

  Gillad av 2 personer

 5. Läkemedelsverket behöver uppdatera sin hemsida……..
  Den innehåller så mycket ”missinformation” att man inte kan hålla räkningen..
  Läkemedelsverket följer bara EMA som är styrda av FDA,CDC,NIH och högst upp sitter mr Anthony Fauci ….WHO är på väg att bli ett styrande organ inte rådgörande och de styrs med järnhand av globalisterna…. är vi på väg åt fel håll månne….

  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/detta-galler-om-coronavaccin

  Kanske de har något att dölja ?

  https://nyadagbladet.se/inrikes/omfattande-studie-av-covidvaccin-stoppas-av-lakemedelsverket/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s