Vad sägs om att sopa framför egen dörr innan man låter munnen glappa

USA:s president Joe Biden är som bekant på en liten Europaturné som avslutades i Polen i dag, där hyckleriet återigen gör sig påmind när Biden benämner Rysslands president Putin som ”slaktare”, säger att han strypt demokratin i sitt hemland samt deklarerar att Putin inte kan sitta kvar vid makten.

Det finns för det första ingen som helst självrannsakan från Biden själv trots att såväl USA som Nato slaktat otaliga oskyldiga offer genom åren i diverse attacker samt inblandning i andra länders krig utan att den sittande presidenten tvingats avgå samt dessutom blir det smått patetiskt att höra Putin kritiseras för inskränkningar av demokratiska rättigheter i Ryssland medan Zelenskyj ses som en symbol för demokrati och frihet trots att han exempelvis förbjudit samtliga oppositionspartier i landet samt kontrollerar all media i Ukraina.

Varför vågar inte media bemöta detta med ifrågasättande och kritik så att det blir en mer nyanserad rapportering? När fick Biden senast svar på tal från någon annan än Kreml?

Beklagligt med den här non-stop propagandan som vi matas med dygnet runt, medan övriga nyheter hamnar i skuggan och påminner om nyhetstorka – för att inte tala om bristen på en saklig och nyanserad rapportering från de som säger sig arbeta i allmänhetens tjänst. Men det fungerar, för folket sväljer snällt allt de matas med utan att reflektera över om de får fakta eller en tillrättalagd bild.

#itsokwhenwedoit

Bildkälla: SVT Nyheter

11 reaktioner till “Vad sägs om att sopa framför egen dörr innan man låter munnen glappa

 1. Den amerikanska regimen, både republikaner och demokrater, för krig och sanktioner mot civilbefolkningar, är massmördare som borde arresteras och få rättegång i Haag. Det svenska medier håller på med är i min mening olagligt på en massa olika vis. Man använder våra skattepengar för att bedriva propaganda mot vårt folk åt främmande makt. Det är ”trolöshet mot huvudman”, bedrägeri och folkförräderi. Det vi betalat för är objektiv information. Man drar in vårt neutrala alliansfria land i krig mot en en supermakt med kärnvapen, på diktatorn Zelenskys sida som är allierad med nazister, vilket är landsförräderi och f.ö. ren idioti.

  Gillad av 2 personer

 2. Njuter av ditt framsynta inlägg och delar som vanligt dina åsikter…
  Att Sveriges befolkning (samt många andra västländers) ”köper” den propaganda MSM sprider, är häpnadsväckande!
  Varför åker Zelensky runt i Europa och vädjar om hjälp, då media samtidigt triumferar ut att ”Ryssland med Putin”, pressas tillbaka och Ukrainas armé med Avon Battalion i spetsen är i stort övertag?
  Bara en sån sak, säger då mig att nyhetsförmedlingen är starkt missvisande!
  Väst är fostrade att ryssen är farlig och med sådana regeringar som vi har som skickar krigsmateriel, visar hur involverad även Magdalena är i Djupa Staten!

  Gillad av 2 personer

  1. Det hela är så korkat att jag misstänker masspsykos/massformation som orsak. Ingen mentalt frisk människa går annars i krig mot en supermakt som har kärnvapen. Det påminner mig om en babian jag såg en gång som muckade gräl med ett lejon. Det gick inte så bra för den babianen.

   Gilla

  2. Zelensky åker runt i Europa? Icke då, han befinner sig i Kiev. Ryssland är inte slaget ännu. De gör vad de kan för att lägga Ukraina i grus och aska. De mördar tiotusentals, de begår krigsbrott. De är värsta svinen. Förhoppningsvis kommer ukrainarna kasta ut svinen. Men det kostar på. Jag är glad att vi hjälper till på alla sätt vi kan.

   Gilla

   1. Har du sökt vård för dina vanföreställningar? Azov-bataljonen är de värsta svinen och Zelensky väntar bara på att ryssarna ska mala ner dem i gruset! Sedan ska han förhandla när han blivit av med nynazisterna….Zelensky hatar Azov-bataljonen och vill helst bli av med det packet eftersom hans egen makt ökar i det som blir kvar av Ukraina när Ryssland och Polen tagit sitt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s