Medias uppgift tycks vara att dupera befolkningen och skydda korrupta politiker

Västvärldens ledare samlas nu i Bryssel för inte mindre än tre toppmöten inom Nato, G7 och EU. Även USA:s president Joe Biden deltager, vilket är historiskt enligt massmedia, men även ett tecken på desperation. Ryssland får helt enkelt inte vinna kriget för då lär många obekväma sanningar troligen komma upp till ytan och hota existensen för det nuvarande korrupta systemet som styr världen.

Samtidigt ligger familjen Bidens korruptionsaffärer i Ukraina och bubblar. I dag konstaterar kors i taket SvD att flera nyhetsmedier valde att ignorera avslöjandet om Joe och Hunter Bidens suspekta affärssamarbeten i Ukraina som kom tätt inpå det amerikanska valet och mycket väl hade kunnat snuva Joe Biden på valsegern. Först nu när han är president bekräftar de uppgifterna, vilket tydligt visar hur media deltager i att dupera allmänheten och skydda korrupta politiker.

Här är definitivt svensk massmedia medlöpare som är experter på att lägga locket på när det kommer till problem som är skapade av våra makthavare såväl globalt som på hemmaplan, där det amerikanska presidentvalet, klimathysterin, covidvaccinen och konflikten i Ukraina är några exempel på hur vi manipuleras att tycka och tänka ”rätt” när vi i själva verket bara får en tillrättalagd bild som passar deras narrativ.

#followthemoney

https://www.svd.se/a/g6GXgA/plotsligt-publiceras-storyn-om-hunter-bidens-laptop

”Email reveals how Hunter Biden introduced Ukrainian biz man to dad” https://nypost.com/2020/10/14/email-reveals-how-hunter-biden-introduced-ukrainian-biz-man-to-dad/

9 reaktioner till “Medias uppgift tycks vara att dupera befolkningen och skydda korrupta politiker

 1. Jo men jag läste om detta innan valet i USA. Så det var visst känt. I alla fall för mig. Att det inte fick gamle Joe att förlora berodde väl på nåt annat kan jag tänka mig.

  Gilla

   1. Svenska media är inget annat än underavdelningar till USAs propagandamaskin. Dom kommer aldrig att ge dig någon informatorn som USA inte vill att du skal ha kännedom om. RT och GT är de två mes pålitliga källorna till korrekt och fullständig information.

    Gilla

 2. Bra att publicera sådant här för utan att vara speciellt klipsk torde många saker som skett i USA vara fortfarande under radarn…… Och våra MSM sjunger i kören men det låter gräsligt då det kommer stämmor från ”fulmedia” Mycket av innehållet på Swebbtv passar ju inte YT pss kommer de amerikanska alternativen fram vartefter….. och proffsen har en egen infrastruktur bakom… Tucker Carlson är en riktigt skarp gosse…… tror att man inte vågar ge sig på honom permanent än….. såg att Twitters nye vd inte hyllar sanningen utan vill ha en mysig stund…. de amerikanska MSM är döende flera av dem men det finns fortfarande deg i skålen….. och on topic…. man hittar ingen spik att hänga hatten på rörande Ukraina… än iaf….. man trålar med sina ”spionplan” över Polen dagligen… kanske tittar på krigandet…. MEN nu har man krigat en månad och de siffror på plan, tanks osv som förstörts är groteska…. false flag eller verkliga? Och hur läng dröjer det innan någon sida eskalerar….. ? Nåja då skickar vi in vår PK arme och skyddar oss…… vi kan ha ett försvar 5x större och ändå ha ett bättre land… genus, och alla annan desinformation skadar oss…… i märgen

  Gillad av 1 person

 3. För alla som tvivlar…..”follow the money” så blir ni garanterat omvända. Att ens försöka ranka länder gällande hur korrupta de INTE är blir rena farsen………Kanada och Nya Zeeland sägs ligga högt upp på listan och det säger allt…..

  Gilla

  1. När det gäller Nya Zeeland vet jag för jag bodde där en gång. Nya Zeeland är en av världens mest korrupta och opålitliga länder. Hur kan dom då rankas till motsatsen. Du behöver bara en gissning.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s