Ukrainska flyktingar ska inte integreras i Danmark utan åka hem och återuppbygga sitt land

Ukrainas ambassadör i Danmark, Mykhailo Vydoinyk, har sagt till flera medier att ukrainska flyktingar inte ska integreras i Danmark utan återvända till sitt hemland och hjälpa till att bygga upp det när kriget är över. Nu får han medhåll av Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S), som under en partiledardebatt i går underströk att när man är flykting så är det något tillfälligt samt att man ska återvända för att vara med och bygga upp sitt hemland när det ges möjlighet, vilket medför att Danmark kan hjälpa andra flyktingar.

Återigen hörs kloka uttalanden från andra sidan sundet, där de styrande politikerna tycks drivas av sunt förnuft snarare än politiskt korrekthet som i Sverige med dess galna styre som hellre sänker landet i botten än beslutar något som skulle kunna uppfattas som ”kränkande”.

Tänk om vi under 1990-talet när somaliska flyktingar kom till Sverige respektive under massmigrationsvågen 2015 i samband med kriget i Syrien – för att nämna två exempel – beslutat oss för att bara ge tillfälliga uppehållstillstånd med krav på återvändande när konflikten var över istället för att låta alla som vill stanna kvar, då hade vi haft en helt annan situation i dag än de ofantliga utmaningar som kommit ur den havererade migrations- och integrationspolitiken som nu hotar att sänka hela samhället samt möjligheten att hjälpa nya flyktingar hade varit större när man inte ständigt överbelastar systemet.

Vi har dock de ryggradslösa politiker som folket röstat fram och det lär inte bli någon skillnad så länge nuvarande riksdagspartier får fortsätta styra landet – något att ha i åtanke nästa gång det är dags att gå till valurnorna istället för att fortsätta belöna dessa syltryggar som i åratal medverkat till att förstöra landet samt definitivt inte har folkets bästa för sina ögon.

Det värsta är att våra makthavare heller inte rannsakar sig själva och inser att situationen är ohållbar utan fortsätter driva samma oansvariga politik där för få personer ska arbeta, betala skatt på skatt samt försörja en alldeles för stor massa medan såväl bidragen som utlandsbistånden flödar ut fram tills vi kollapsar.

De har inte en tanke på att skära i det övergenerösa bidragssystemet som sakta förtär oss, det pratar vi inte ens om, utan istället lägger man på nya skatter på de redan tyngda skattebetalarna medan man rycker på axlarna åt välfärdsproblemen och märkligt nog har regeringen historiskt höga förtroendesiffror eftersom majoriteten av befolkningen är storkonsumenter av MSM och upphört att tänka själva. 🤦‍♀️

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/statsminister-fordrevne-ukrainere-skal-bygge-hjemland-op-en-dag

9 reaktioner till “Ukrainska flyktingar ska inte integreras i Danmark utan åka hem och återuppbygga sitt land

 1. Utan att vara allt för insatt i migr. och integration, har jag lite svårt att förstå kritiken. Inte vad som hänt, utan vad som ska hända. Vilka ska jag rösta på, för att på sikt nå en förändring??? SS, förlåt, SD har ju tappat stinget totalt. Nu är ju NATO frågan det enda som intresserar de flesta partier…Glad för goda råd…

  Paragrafryttaren

  Gilla

  1. Det är ett faktum att så länge nuvarande riksdagspartier får sitta kvar kommer ingen förändring att ske, men ärligt talat har jag svårt att se att svenska folket skulle resa sig och inse det, så mest troligt är att S kommer sitta kvar som regering även efter valet.

   Alternativ för Sverige är ett alternativ som jag tittar på. I går påvisade de även att de har bra jordbrukspolitik. Saxat från inlägg AfS igår:

   ”Köp svensk mat, för ett lantbruk som läggs ned startar inte upp om ett par månader igen. Det är borta för ganska lång tid”, säger mjölkbonden Naémi Andersson om den nuvarande krisen hos svenska bönder.

   Alternativ för Sverige instämmer. Vi har sedan vårt bildande tydligt drivit frågan om att främja det svenska jordbruket på flera kraftfulla sätt. 🇸🇪

   🚜 Våra viktigaste förslag:

   1️⃣ Offentlig verksamhet ska tillåtas köpa in närproducerat – något som idag är förbjudet enligt EU. Lagen om offentlig upphandling måste tillåta att krav ställs på att produkterna ska vara närproducerade. Det är en självklarhet att kommunernas olika verksamheter i största möjliga utsträckning ska köpa in livsmedel som gynnar lokala bönder.

   2️⃣ Begränsa importen av animaliska produkter från utlandet. Vår långtgående och ambitiösa djurskyddslagstiftning i Sverige ska inte leda till en orimlig konkurrenssituation där svenska producenter slås ut på grund av högre kostnader kopplade till djurskydd. Vi är motståndare till EU:s jordbrukspolitik som ser EU-länderna som en och samma marknad utan att ta tillräckliga hänsyn till varje lands unika förutsättningar att upprätthålla inhemskt jordbruk. Här behövs mer protektionism.

   3️⃣ Återinför det nationella självförsörjningsmålet om 80 procent inhemsk produktion av baslivsmedel, av såväl miljö- som säkerhetspolitisk hänsyn. En hög självförsörjningsgrad är avgörande för Sveriges förmåga att hantera en kris- eller krigssituation när importvägarna är ansträngda eller rentav avstängda.

   Dessutom skulle vårt förslag om att helt slopa punktskatterna på bensin- och diesel kraftigt minska kostnaderna för svenska bönder, och därmed också för konsumenterna.

   Vi är partiet för ett livskraftigt SVENSKT jordbruk! 🇸🇪”

   Gillad av 2 personer

   1. Förutsättningen för att denna politik skall kunna realiseras är att vi först lämnar EU, men jag antar att det också finns i partiets program.

    Gillad av 1 person

   2. AfS har ju en del bra punkter på sitt program. Det har MED också. Bekymret för dessa partier är att de inte når ut. Så, vad kan AfS få i valet? 50 000 röster? Då är jag optimist. Men visst, man har rätt att rösta på vilket parti som helst av de som ställer upp.

    Gillad av 1 person

   3. Jag har bjudit in AfS till valsamverkan men misstänker att Kasselstrand kan vara det stora problemet för AfS. Jag tror att Jeff Ahl är en vettigare och mer folklig ledare, men jag vet inte. Det kan även vara intern demokrati som är problemet, d.v.s. att idioterna är i majoritet… Då får man göra som jag har gjort två gånger, d.v.s. fraktionera/utbytning och nybildning.

    Demokrati är jobbigt, men samtidigt det minst dåliga vi känner till.

    Gillad av 1 person

  1. Med tanke på Putins återhållsamhet och välvilja mot alla ukrainare, exkl. de folkmördande nassarna, så är jag tveksam om dessa människor bör kallas för ”flyktingar” eller helt enkelt ”migranter” som s.a.s. tar tillfället i akt att fly den fallerade staten ledd av en diktator som nyss avskaffade oppositionen.

   Jag hade tur på svåra uppgifter på tekniskt gymnasium, utbildade mig till ingenjör, talar tre germanska språk flytande, samt ett latinskt lite hackigt och har mycket svårt att få jobb i ”mitt hemland”.

   Föreställ dig nu en ukrainare som normalt sett enbart talar ukrainska och som andraspråk ryska, ev. bräker på knackig engelska med slavisk brytning! Vilken svensk vill lyssna på sådant?

   Själv tycker jag det är USA/NATO/EU som är orsaken till krigen och migratiuonen. Den höga arbetslösheten beror på ökad automation och arbetslösheten den skapar är orsaken till att så många vare sig integreras eller kan försörja sig. 200 sökande på varje jobb gör att chanserna att få jobb är små t.o.m. för mig.

   När vi hade 2% arbetslöshet under ”klassisk vänster” (inte dagens pseudovänster) var det lättare för de allra flesta att få jobb. Att dela på jobben och inkomsterna någorlunda rättvist är både solidariskt och logiskt enligt vetenskapliga evidens.

   Det finns så många hjärtlösa borgarbrackor, Robert, som gnäller på det ökade våldet i samhället, men de bryr sig aldrig om orsaken, d.v.s. det hårdare och alltmer ojämlika samhället. Men för att kunna le åt eländet så tänker jag på alla borgarbrackor, krigshetsare och massmigrations-vurmare och den Karma som kommer drabba dem och deras barn. De har förtjänat varje straff de kan få av verkligheten självt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s