Står turkisk yoghurt näst på tur?

Noterar att Arla beslutat att dra in filen Kefir eftersom förpackningen anses olämplig då den associeras med Ryssland, så produkten måste få en ny förpackning innan den får komma tillbaka.

Jaha, sedan när blev Ryssland Sveriges fiende?! Om vi inte kan ha bilder på filpaket som associerar till landet ifråga, borde vi kanske bränna upp alla böcker med bilder från landet, förbjuda maträtter och drycker som skapar associationer till Ryssland, bränna upp alla babushka dockor och slå igen alla butiker som saluför ryska produkter? Ska Lipton nu dra in mitt favoritte Russian Earl Grey, där både bild och namn definitivt härrör till Ryssland?

Nästa steg för Arla måste väl bli att dra in alla förpackningar med Turkisk Yoghurt? Tänk nu på att det kan associeras med folkmordet på en miljon armenier, hundratusentals assyrier, syrianer, kaldéer och greker om vi ska hårdraga det!

Tycker hela debatten urartat och det vore på tiden att någon satte ned foten så sunt förnuft kan ta död på den galenskap som råder i samhället för närvarande.

#hyckleri

Bildkälla: Fria Tider

8 reaktioner till “Står turkisk yoghurt näst på tur?

 1. Har någon funderat på varifrån all denna galenskap kommer. Vems stövlar slickar både svenska politiker och Sveriges media. Nog var det galet 1940 med Permittenttrafiken, att nazisterna fick använda Sverige för att transitera trupp och krigsmateriel för att förbered ett anfall mot britterna från Norge. Nu upprepas alltihopa, bara att nu kallas det värdlandsavtalet, kärnvapenavtalet, Huawei förbudet, och nu måste Sverige till och med betala för krigsgalna utlänningars militära rustningar. Ingen eller få tycks förstå vad som pågår.

  Gillad av 2 personer

 2. Jaså minsann Arla bra ni går ut med detta så det fick mig att bestämma mig för att aldrig mer köpa Arlas produkter.

  Gilla

 3. Eventuellt borde kanske skånemejerier bojkottas? Men jag tror inte på det iofs. Det finns ju även kloka skåningar som inte stödjer terroristen Putin

  Gilla

 4. Ingen vill minnas Budapest promemorian som skrevs under -94 av 5 länder inkl. Ryssland, USA och Ukraina.

  Alla kommer att minnas när vi fick extremt höga energipriser, kort med mat och en oändlig väntetid på tex nya bilar pga avsaknad av halvledare och microchip……det har tyvärr bara startat och mer elände är att vänta….innan det vänder.

  Gilla

 5. Det är per definition inte möjligt, möjligen kan en del av Sveriges innevånare vara förståndshandikappade. T ex miljöpartister och putinanhängare, läs gärna kommunister!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s