Experiment på barn fortsätter i oförminskad takt

Trots att det regelbundet kommer fram nya fakta och visselblåsare som ger fog för att ifrågasätta såväl Pfizers bristfälliga studier som fortsatt användande av covidvaccinen med dess skadliga biverkningar som redovisas i såväl rapporter som studier, fortsätter de medicinska experimenten och nu är det återigen barn som ska agera försökskaniner.

Inte nog med att man tidigare testat vaccinen på små barn och bebisar som inte själva får bestämma om de vill vara testpersoner, vilket i sig är obefogat eftersom barn överlag klarat sjukdomen bra och dessutom behöver utveckla sitt immunförsvar samt icke att förglömma den etiska aspeken, nu ska man även testa tablettbehandling med det antivirala medlet Paxlovid på barn från sex års ålder. Pfizer planerar också att testa tablettbehandlingen på barn under sex år.

I USA har man redan nödgodkänt Paxlovid för barn från 12 års ålder fast man ännu inte utvärderat säkerheten hos personer under 18 år i studier.

Vilken tur att världens blickar är vända mot Ukraina så big pharma-bolagen kan fortsätta utsätta människor för skadliga substanser utan att behöva stå till svars för den skada man åsamkar samtidigt som pengarna rullar in.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

3 reaktioner till “Experiment på barn fortsätter i oförminskad takt

 1. Huvudsaken är väl att man inte använder det som är beprövat, billigt och helt evident har mycket låg risk.
  Såg förresten igår att Tucker Carlsson beskrev vad som fanns i biovapenlabben i Ukraina.

  Där fanns bl.a. s.k. Q-feber som har exakt samma symptom Covid-19 och har behandlats med bl.a. hydroklorokin och Ivermektin. Genast slår det mig att det inte behöver vara en ren slump.

  Gillad av 1 person

 2. Många jag känner har skaffat sig Ivermectin som är provat i 20 års tid på miljontals människor, Så de kommer varken ta några fler sprutor eller några experimentläkemedel

  Gillad av 1 person

  1. Gott. Meddela mig gärna några kanaler via Valsamverkanspartiet, för snart släpper de väl ut Q-feber ur något av sina labb och skyller på Putin. Då är det bra att ha lite beprövad medicin på lager.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s