Censur bästa vapnet när någon kommer för nära sanningen

Eftersom media rapporterar väldigt sparsamt om Ukrainas koppling till nynazism är det många som ifrågasätter om det är lögn. Jag brukar rekommendera att man tittar på Oliver Stones dokumentär ”Ukraine on fire” för att få lite bakgrund och även förstå USA:s roll i det hela. Såg dock nu att filmproducenten Igor Lopatonok skriver att filmen plockats bort från deras officiella produktionskanal på Youtube med hänvisning till att den är för våldsam, något som alltså inte varit något problem de senaste sex åren fram till nu.

Tydligen är det för nära sanningen så dags för censuren att slå till igen, bedrövligt. Filmen finns fortfarande att se via andra konton på Youtube, men om Du inte orkar titta i en och en halv timme rekommenderar jag sammanfattningen nedan – ”Oliver Stone – Ukraine explained in 5 minutes”.

https://youtu.be/JxOsrZS9IuY

https://mobile.twitter.com/lopatonok/status/1501433087565000704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501433087565000704%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fpop-culture%2F551652-youtube-removes-ukraine-documentary%2F

17 reaktioner till “Censur bästa vapnet när någon kommer för nära sanningen

 1. Argumenten för Ryssland börjar bli ihåliga och uppriktigt sagt ganska naiva, Att referera till en amerikansk filmproducent, som har som enda mål att tjäna pengar är inte seriöst. Sannolikt har denne pajas inte en aning om vilket land han försöker beskriva. Jag tycker fortfarande att det är sorgligt när en ockupationsmakt försvaras. Vi får väl se i morgon vilka terrorangrepp kommunisterna hittat på.

  Gilla

  1. Putin är ond. Nassar, USA och väst är goda och grisar kan flyga. Inse att den dynga du matat dig med från fulmedia är dynga! Inte ens på SVT förekommer någon objektiv debatt som kan uppfattas som opartisk, men enbart ensidig propaganda. Journalisterna gör inte sitt jobb. De ställer inga svåra frågor. Det är ett brott mot oss som betalar för eländet. Trolöshet mot huvudman heter det i brottsbalken.

   Hade du istället lyssnat på den intelligenta Jenny och hade sett filmen så hade du insett att ockupationsmakten som tog över Ukraina var nassar stödda av USA, via den förskräckliga haggan Nuland. Hade du lyssnat på Coach Red Pill hade du insett att det är dessutom finns en rik mafioso i Schweiz som ligger bakom den nuvarande marionetten för spektaklet.

   Du kan även lyssna på andra amerikanare, t.ex. Tucker Carlson och Tulsi Gabbard som säger sanningen.

   Men det bästa sättet att förstå varför Ryssland invaderar Ukraina är givetvis att läsa på svenska vad deras folkvalde ledare faktiskt säger: https://www.globalpolitics.se/tal-av-president-vladimir-putin-i-fns-generalforsamling-23-september/

   Gilla

  1. Korrekt. Den som kallar Putin och hans oligarker som vill gå med i EU och NATO för ”kommunist” är ute och seglar rejält.

   Gilla

 2. Det kan eventuellt uppfattas som lite underligt att SVT som av vissa påstås ha hjärtat lite till vänster nu verkar ta parti för ett land som av Ryssland påstås vara högerextremt. Ur led är tiden.
  Hur det egentligen ligger till vet jag inte, men konstigt verkar det vara.

  Gillad av 2 personer

  1. Den enda rimliga förklaringen är att det är Nato-troll som kontrollerar Sveriges regering, förmodligen genom en kombination av fulmediahjärnförsmutsning, hot, rädsla, snärjning och mutor.

   Gilla

 3. Det finns en sak jag inte förstår: Om nu nazister har så stor makt i Ukraina, hur kommer det sig att inget nazistparti har lyckats ta sig in i parlamentet?

  Gillad av 1 person

  1. Min egen teori är att det ukrainska folket inte vill ha nazism eller kärnvapen alls och säkert ofta har goda relationer med de flesta ryssar de känner, så efter nassarnas statskupp i Maidan agerar nassarna via bulvaner som lurar folket att tro på Nato-propaganda.

   Nassarna själva är förmodligen lurade av sina egna psykopatiska ledare som arbetar åt USA och en rik jude i Schweiz. För psykopater som berikar sig så finns naturligtvis ingen moral eller patriotism. De har nu i realiteten massmördat oskyldiga arier i östra Ukraina, samt lagt Ukraina i ruiner åt USA och en jude i Schweiz

   Fulmedias teori: Allting är Putins fel … USA som beväpnar terrorister och nazister är de goda och vi måste gå i allians med dem via Nato. Vi behöver de politiker som har nedrustat Sverige i tre decennier. Då blir vi trygga. Rösta på etablissemanget!

   Gilla

   1. Vilken teori har du svårt att svälja? Den första eller den sista teorin eller båda?

    Den första teorin bygger på information från Coach Red Pill som bor i Ukraina. Kolade upp lite fakta kring detta och det verkar stämma, men kolla upp själv! Lita inte på mig!

    Gilla

   2. Grisar kan störta! Uhh vilka teorier promillepartiet för fram. En kommunist är en kommunist, även om den är sminkad.

    Gilla

   3. Är man inte för kommunism så är man inte kommunist. Så enkelt är det. Kommunisterna finns i två partier KP och SKP. Ev. har fåtalet infiltrerat V, trots att de skippade k:et. Till höger om detta hittar du sannolikt inga kommunister.

    ”Kommunism (från franskan: communisme och ytterst av latin: communis, gemensam) är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle är gemensamt ägda och där sociala klasser, pengar, samt staten inte längre finns.[1] Inom marxismen är det också benämningen på det tillstånd i samhällsutvecklingen där klasserna och staten upplösts och produktionsresultatet fördelas åt alla efter behov.” Källa: Svenska Wikipedia.

    Vad säger världens största nu levande kommunist, Josef Stalin? Låt höra! 🙂 https://josefstalinsvenskapravda.wordpress.com/2021/08/15/kommunismen-ar-har-av-var-och-en-efter-formaga-till-var-och-en-efter-behov/

    Gilla

 4. Nej Jenny, jag kommer inte att se denna film. Jag har sett många filmer som är spännande och som handlar om otäcka typer som vill bestämma. James Bond filmerna är utmärkta exempel på såna filmer. De kan vara spännande att se på men man ska inte tro att de beskriver verkligheten. Verkligheten är det som utspelar sig i dag i Ukraina. Där folket försvarar sig mot en ondsint makt som angriper dem. När jag hörde vad Rysslands utrikesminister Lavrov sa igår i Turkiet så inser jag att han ljuger så friskt att ingenting som sägs från officiellt håll i Ryssland går att lita på. Han måste vara dum i huvudet. På ren svenska.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s