Regionerna fortsätter ljuga för befolkningen på uppdrag av våra styrande

Trots att alltmer fakta kommer fram om vaccinen, biverkningarna och läkemedelsbolagens knapphändiga studier, fortsätter man i Sverige lägga locket på trots att det föreligger allvarliga risker för folkhälsan. Pfizerstudien som skulle släppas förra veckan har jag inte sett ett ord om i massmedia och de pågående rättegångarna i USA är det också tyst om.

Den svenska regeringen och FHM fortsätter istället att basunera ut budskapet att vaccinering är nödvändigt och det bästa skyddet, medan godtrogna människor kavlar upp gång på gång utan en tanke på konsekvenserna för både stora och små. Nästa vecka är det dessutom ”vaccinveckan” och regionerna pumpar nu ut vaccinbudskap så det står härliga till, däribland även en kampanj mot ”vaccinmyter”. En av dessa ”myter” sägs vara att covidvaccinen kan förändra människors DNA, vilket är allt annat än en myt eftersom en studie från Lunds universitet påvisar att så är fallet.

Pfizer och Moderna har även erkänt att deras mRNA-injektioner är genterapi i federala dokument som är en del i den pågående rättsprocessen mot läkemedelsbolagen.

Advokaten Thomas Renz säger i en videoupptagning som publicerats på Läkarupprorets hemsida: ”Så om du undrar varför så många biverkningar är möjliga så beror det på att det är en otestad läkemedelskategori… De vet inte vad som kommer att hända.”

Det är också värt att notera att den amerikanske forskaren och kardiologen Peter McCullough i en intervju berättar att obduktioner av personer som dött av covidvaccin har spikprotein i hela kroppen och att spikprotein som bland annat kan överstimulera immunsystemet stannar i kroppen minst ett år efter varje given dos.

Våra politikers hårda arbete med att tillsammans med media upprätthålla lögnen, får en att misstänka att det är en del av agendan. Tur att de kan huka sig bakom Ukrainakrisen och debatten om ett NATO-medlemskap istället för att ställas till svars.

#followthemoney

https://fb.watch/bDWMZvilwO/

https://fb.watch/bDWTJUJqk2/

Home

12 reaktioner till “Regionerna fortsätter ljuga för befolkningen på uppdrag av våra styrande

 1. Jaa intressant nog så plötsligen kom en massa data till offentligheten 55.000 sidor, 150 dokument släpptes (under tvång och tång) och då kommer nedanstående https://jessicar.substack.com/p/pfizers-trying-to-escape-being-held?s=r korrelation eller kausalitet…… att mediciner är skadliga har hänt förr….. att man ger miljarder doser av något som är endast EUA är konstigt om man tänker på på pat att man vill plötsligen lägga sina egna dokument bakom ”betalvägg” vafför? MEN om man sett under denna massvax alldeles för många rapporterade adverse events….. OCH det är tjänstemän o/e politiker i Sverige som beslutat om att beställa/tjinga nästan 100miljoner doser… varför? För om preparatet gör någon nytta värd pengarna skulle 20 miljoner doser varit tillräckligt…. detta rör mRNA (fins två på marknaden) finns ett par-tre som bygger på DNA vilket då detta kommer i pat blir samma lika grej dessa har pausats i Sverige vafför?? … Sedan finns ett proteinbaserat vax på marknaden som vi också köpt naturligtvis…..kan sägas vara lite mitt emellan mRNA/DNA och riktiga vacciner. Riktiga vacciner har getts i många miljarder doser i Kina och andra länder nu finns också ett sådant från Indien….. Varför tittar inte våra experter FoHM et.al. på dessa vaccin+?? Kan det finnas kopplingar mellan vax från väst medan kopplingarna till Indien och Kina är svagare trots att det mesta av våra läkemedel tillverkas där…. mellanhänderna tjänar fett kanske….. I USA finns nu en stark rörelse att inte ge vaccinet till någon med tvång och endast rekommendera endast i speciella fall. OCH det tragiska är att det preparat som bl.a. region Stockholm propagerar för är två år bakom dagens viris…. detta vax läcker som ett såll… och myndigheterna et. al. behandlar oss som idioter…. säkra och effektiva, förhindrar svår sjukdom och död, utan att det egentligen finns en enda undersökning som visar detta……. för alla 3 sakerna kräver 10år typ empiri…. och inte ens de relativt okunniga inom FoHM påtalar detta… ”The show must go on” Sedan finns ju Ivermectin som också visar sig ha god effekt https://willemvincken.wordpress.com/2021/09/17/ivermectin-is-currently-used-for-about-28-of-the-worlds-population/

  Gillad av 1 person

  1. Så länge massmedierna vägrar att ta upp detta så är informationen ingen sanning för det sovande folket men visst det kommer att vända även om det tar lite längre tid. Vår Folkhälsomyndighet och Läkemedelsverket är djupt insyltade i det som pågår och hjälper till med att förtrycka sanningen. I stort sett allt LMV skriver om tex D vitamin ,Ivermektin är alltså falskt och är det inte märkligt att man tar upp samtliga påståenden som skulle kunna göra stor skillnad på liv och död ? De skriver även att vaccinen inte påverkar vårt DNA men uppenbarligen så har de fel även där enligt en Svensk studie.

   https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/detta-galler-om-coronavaccin#hmainbody10

   https://dailyexpose.uk/2022/03/05/study-covid-jabs-alter-dna-consequences/

   Gilla

 2. ”Läkaruppropet”, men det är lätt att önska sig ett ”uppror” istället för bara ett ”upprop”.

  Och Ja. Det hela är förbluffande. Fulmedia måste slås i bitar och det innebär några tuffa politiska beslut. Då kan vi få en objektiv balanserad evidensbaserad finmedia åt folket igen, tror jag. Det hade vi en gång i tiden och givetvis kan vi få det igen, men vi måste rösta för det! Det kan aldrig bli rätt om vi inte är motiverade att göra rätt.

  Gilla

 3. Har man censurerat ett av inläggen på denna blogg ? ”Så länge det är rätt åsikt kan man säga vad som helst” kan inte hittas står det när jag försöker komma in ? Är det så så blir jag i alla fall inte förvånad…..allt kan hända efter denna ”masspsykos” gällande vaccinen och man inser att Einstein hade rätt då han sa följande : ” Det finns två saker som är för evigt …..universum och människans dumhet” …..Albert var en klok man.

  Gilla

   1. Aha va bra men det var som vanligt i dina inlägg helt sant men bra ändå dvs ingen censur utan bara ett personligt val…..jag har blivit censurerad tidigare trots att jag mycket sällan skriver något elakt eller angriper någon personligen dock har jag idag ”gett mig på” en forskare som uttalat sig i DN och förlöjligade Joe Rogan vilket är helt obegripligt om man har någonting i forskarvärlden att göra. Vetenskapen bygger på debatt och oliktänkande och kan aldrig kallas för forskning om det inte får finnas fler ”hjärnor” än en…..men de flesta journalister idag verkar mest bry sig om sina bankkonton och låter sig köpas…..eller så är de bara fega och vågar inte ta i något som liknar ”kryptonit”…….. oavsett vilket så är det en avskyvärd utveckling och jag beundrar dig som kämpar varje dag med att sprida ditt budskap på en blogg…..jag är personligen lite för feg för att starta en egen. Tack Jenny du är grym !!!

    Gillad av 1 person

 4. I dag damp det ner ett brev i brevlådan från 1177 vårdguiden. Rubriken på foldern i kuvertet löd: ”Ta din första dos vaccin mot covid-19.”

  Vidare kan vi läsa: ”Utan vaccin hade vi inte varit där vi är idag” Jaha hur kan ni veta det?

  ”Du behöver minst två doser vaccin för att få ett bra skydd mot att bli allvarligt sjuk i covid-19.” Jaså, inte tre, fyra eller fem doser då?

  ”Kroppen bygger upp ett skydd efter vaccinationen. Det gör den även efter sjukdom, men vaccinationen ger ett mycket säkrare och mer stabilt skydd.” Hahaha jojo och det ska vi tro på menar ni?

  ”De vaccin mot covid-19 som är godkända har genomgått samma noggranna säkerhetskontroller som andra vacciner.” Detta är inget annat än en grov lögn. Sluta sprida lögnaktiga påståenden 1177 vårdguiden!

  ”För att få ett starkt skydd är det viktigt att du vaccinerar dig med de doser du erbjuds.” Starkt skydd? Vänligen 1177 vårdguiden sluta ljug.

  Som en sista knorr så skriver 1177 vårdguiden: ”När du vaccinerat dig kan du hämta ut EU:s covidbevis.” Yes! Detta är belöningen för att du självmant ställt upp som försökskanin. Naturligtvis nämner inte 1177 vårdguiden med ett ord de biverkningar som i vissa fall lett till döden. Stick och brinn 1177 vårdguiden!

  Gillad av 3 personer

 5. Lugn Jenny….du minns väl vad Lena Hallengren gick ut med och berättade för oss ovaxxade ? 200 miljoner skall användas för att söka upp oss dvs se vart vi bor, vilka vi är och kanske även vilka nyhetsmedier vi anförtror oss åt… Min gissning blir att det snart dimper ner ett kuvert även hos dig ……jag fick ett sms om en uppmaning 2021 och det var kanske en mer allmän upplysning men jag kan höra av mig frivilligt till henne så slipper regeringen slänga bort ännu mer av våra skattemedel …..jamenar nu när mellan 26-28 miljarder som gått till testning av befolkningen mer eller mindre slängts bort ….ja då kanske man i fortsättningen borde vara lite mer sparsam.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s