Belöning för trogen tjänst eller slumpen?

Noterar att Anders Tegnell får ett toppjobb för WHO i Genève där han blir ”senior expert” i en ny grupp som ska samordna arbetet mellan världshälsoorganisationen WHO, FN:s barnfond Unicef och vaccinorganisationen Gavi. Från och med måndag lämnar han således sina uppdrag som avdelningschef samt statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten.

Det måste väl vara slumpen, för det kan väl inte vara en belöning för lång och trogen tjänst som vaccinsäljare?

Undrar hur många av skattebetalarnas miljarder Tegnell bränt på inköp av vaccin? Det skrivs det aldrig om och inte heller om hans tidigare suspekta vaccinupphandlingar både när han var chef på Socialstyrelsen och på Folkhälsomyndigheten med tvivelaktiga kopplingar till GSK. https://jennypiper.blog/2020/04/02/tegnells-kopplingar-till-lakemedelsforetag-vacker-fragor-som-kraver-svar/

Tegnell har trots allt gjort sitt jobb och skrämt samt vilselett befolkningen både vad gäller Svininfluensan och Covid-19, så nu är det dags för uppgradering. Men det är han långt ifrån ensam om – såväl våra politiker som media är insyltade och för er som ännu inte sett filmen ”Makthavarna du aldrig valde”, rekommenderar jag starkt att ni gör det omgående för att förstå omfattningen av bedrägeriet samt inse hur vi dagligen blir duperade. https://youtu.be/NNV2tEgPb9I

#followthemoney

https://www.friatider.se/anders-tegnell-far-toppjobb-who

7 reaktioner till “Belöning för trogen tjänst eller slumpen?

 1. WHO kommer att rensas från khazariska maffian precis som det görs i Ukraina nu då Tegnells anställning kommer inte att bli långvarig.

  Gilla

  1. Man kan i alla fall hoppas att folket vaknar och väljer in hederligare politiker än de som arbetar åt läkemedelsmaffian.

   Gilla

 2. Vad händer då med den realtivt annonyma och ”blyga” generaldirektören hos FHM? Blir det ingen belöning, i.o.m. att han inte ville stå i rampljuset och ta eventuella snällar? Det får mig att tänka på Joe Bidéns källare …

  Gilla

 3. ”senior expert” expert och expert tillåt mig små le, mannen har haft fel från början till slut. Det han har gjort borde klassas som kriminellt men nu har vi ju den världsordning vi har och då blir han befordrad istället. Vi lever i en mycket sjuk tidsålder.
  Läs och förundras över vad denna man har sagt genom pandimen https://tegnellcitat.se, man blir riktigt mörkrädd.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s