Saker vi inte pratar om

Familjen Bidens inblandning i korruptionsskandalen i Ukraina är en av alla saker vi inte pratar om eftersom media har lagt locket på, men vartefter rättegången mot Hunter Biden fortgår kommer det fram mer och mer smutsiga detaljer som sätter såväl far som son på pottkanten. Lustigt att de dessutom avslutar sammanfattningen av ett 87 sidor långt dokument med att det finns mer att utreda.

Man kan med all rätta fråga sig om kriget i Ukraina egentligen är en ”städning” av familjen Bidens affärer samt om NATO och EU är Biden-puppets? Att våra riksdagspolitiker deltagit i hyllningskören av Biden och fortsätter skydda honom gör det än mer vämjeligt. Man kan bara föreställa sig vilket liv i luckan det hade varit om det handlat om Donald Trump.

#followthemoney

Klicka för att komma åt Ukraine%20Report_FINAL.pdf

4 reaktioner till “Saker vi inte pratar om

 1. Det är ju det jag säger. De är inte ”vänster” eller ”kommunister” men kriminella monopolkapitalister som har tagit över vänstern.

  Gilla

 2. Jo kände igen något där om den där vettvillingen Hunter, han har kompisar både i Ukraina(sitter i styrelsen för största energibolaget) Kazakstan samt Kina där är delägare i ett företag.
  Jag brukar spara dokument som jag ramlar över även så denna gång:
  https://www.lewrockwell.com/lrc-blog/democrat-crimes-2008-2016-led-to-further-democrat-coverup-crimes-2016-2020/
  Även om man nu blir betraktad som förrädare skall rätt vara rätt

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s