Från ramaskri till accepterat

Precis som media och diverse experter gått från att proklamera att vaccinen skyddar mot smitta till att det inte skyddar men gör dig mindre sjuk, kan man nu tydligt se att de även svängt vad gäller att förhålla sig till om människor avlidit av eller med Covid-19.

Jag minns att det tog hus i helvete när jag och flera andra började ifrågasätta de inrapporterade dödssiffrorna som dagligen slogs upp med svarta rubriker av media samt huruvida människor avlidit av eller med covid, vilket är en väsentlig skillnad. Vi fick rejält på nöten när vi kritiserade skrämselpropagandan och vi anklagades för att vanhedra alla som fallit offer för sjukdomen, för att inte tala om hur kränkt sjukvårdspersonalen på IVA kände sig.

Nu när allt fler oegentligheter kommit fram om vaccinen verkar det dock vara helt i sin ordning för media att använda samma termer. Det ska bli intressant att se hur man talar om den här galna perioden om några år när den stora massan insett vidden av det medicinska experimentet som mänskligheten utsatts för.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

6 reaktioner till “Från ramaskri till accepterat

 1. När nu restriktionerna släppt i Sverige och media inte har detta som en huvudrubrik längre så ser jag ytterst få med munskydd. Livet har återgått till det normala. I alla fall för majoriteten i Sverige. Andra länder verkar dock förtjusta i att fortsätta att inskränka människors liv. Tur att jag inte pausade mitt liv i två år.

  Gillad av 1 person

 2. Jag pausade inte heller……varför skulle man pausa själva livet? Sedan vill understryka skillnaden mellan: Dött med corona och dött av corona,

  Gillad av 1 person

 3. Dessa odugliga och missvisande PCR-tester snedvrider hela bilden av hur många som verkligen avlidit av just corona. Fake news i sin prydnad vill jag påstå men det vilseledda folket anar förstås ingenting…

  Gillad av 1 person

 4. MEN det som hänt är ju fruktansvärt….. MEN PVS? Världen där dör drygt 8miljoner årligen pga rökning…. 8*26/12 eller 17 under pandemin….. med viruset har nu 6miljoner avlidit…. ds 1/3 så många…. ja men…. isses…. varför inte bekämpa viruset med små lappar på mjölkpaketen i stället precis som för cigg…. och man jämför olika länder och de flesta av de åtgärder som tillämpats har fått liten eller ingen eller en negativ påverkan jämfört med strategin ”Har vi tur behöver vi inte göra något alls” I Sverige har snart 18.000 dött med viruset…. dvs kring det antal som dör i förtid pga rökning. Tyvärr så har drygt 13.000 av 18.000 avlidit utan vård på IVA (intensive care) nog måste de flesta förstå i efterhand att det som visats hemskt är bara för att styrka driva en agenda…. och många länder har låga siffror…. dessutom har vi i väst drabbats mycket hårdare Sweden 1.713 DPM India 367 Japan 199 Pakistan 133 Bangladesh 174 South Africa 1.645 Israel 1.106 Norway 309 Finland 463 Denmark 842 USA 2.950 Germany 1.481 Taiwan 36 Svårt eller omöjligt att se ett mönster….. Många länder med hög befolkniongstäthet och motsatsen… ingen korrelation där heller . Kanske denna länk kan vägleda https://wentworthreport.com/2021/12/26/global-ivermectin-adoption-for-covid-19-now-39/ Extract: ”Ivermectin is currently used for about 28% of the world’s population. Countries where COVID-19 mortality is close to zero may not have incentive to adopt treatments. When excluding these countries, ivermectin adoption is about 39%. We excluded countries where the cumulative mortality over the preceding month was less than 1 in 1 million.” så om Ivermectin gör skada borde detta upptäckts data i länken visar inte på detta….. TVÄRTOM

  Countries that did not close their borders and went to vaccines as soon as possible:

  USA – 2,509 [250k]
  UK – 2,161 [120k]
  Germany – 1,319 [40k]
  France – 1,871 [100k]
  Canada – 788 [20k]
  Italy – 2,265 [50k]
  Russia – 2,077 [25k]

  Countries that did not close their borders and, after alarming infection, mostly adopted ivermectin:

  India – 342 [8k]
  Indonesia – 519 [< 1k]
  Japan – 146 [< 1k]
  Egypt – 205 [< 1k]
  Peru – 6,016 (the country hit hardest, until they used ivermectin) [6k]
  Columbia – 2,510 [ 3k]
  Venezuela – 188 [< 1k]
  Nigeria – 14 [4k]
  South Africa – 1,502 [20k]
  Countries that closed their borders but have recently opened up:

  Australia – 84 [10k]
  Western Australia – 0.5 [2 cases yesterday, 7 in last few months]
  New Zealand – 10 [70]
  Vietnam – 314 [16k]
  Taiwan – 36 [14] (borders still closed)

  Gilla

 5. Hur kränkta blir personalen på IVA när vi får se samma siffror i Sverige som man har i Storbritannien ?

  https://dailyexpose.uk/2022/03/07/uk-gov-reveals-triple-vaccinated-account-90-percent-covid-deaths/

  Det här är politiskt oerhört känsligt eftersom läkemedelsbolagens lobbyister lyckats ”sälja in” vaccinen som säkra och effektiva till våra makthavare men nu när sanningen kryper fram så blir det väldigt jobbigt för dem att behöva erkänna misstaget med sina självsäkra uttalanden om att alla oavsett behovet skall ställa upp i detta gigantiska experiment. Att inte föra en saklig debatt ,låta läkare behandla sjuka med billiga fungerande läkemedel eller ge befolkningen råd om hur man med enkla medel kan minimera riskerna för att bli allvarligt sjuk måste vara några av de värsta brotten som begåtts under de senaste 2 åren….kanske tom de senaste 100….

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s