Makthavarna vi aldrig valde

När man kritiserar globalisterna och eliten som styr världen samt indirekt kontrollerar media är det många som ifrågasätter vilka det är samt gärna avfärdar det som konspirationsteorier. Rekommenderar därför denna film (med svensk text/tal) som på ett pedagogiskt sätt ger en inblick i ämnet.

Ju fler som inser att denna världsordning måste förändras och att inget av riksdagspartierna har ambitionen att medverka till det utan snarare är en del av problemet, desto snabbare kan arbetet påbörjas.

#followthemoney

https://youtu.be/NNV2tEgPb9I

12 reaktioner till “Makthavarna vi aldrig valde

 1. Inlägget som du Jenny skrev i går 20:33 ”Så länge det är rätt åsikt kan man säga vad som helst” är borta. Varför?

  Gilla

 2. Globalisterna har infiltrerat alla riksdagspartier. Tidigare har vi kunnat stryka personer på riksdagslistorna men den möjligheten har nu tagits bort. Vi ska inte kunna stryka bort de köpta globalistkandidaterna även om vi vet vilka de är.

  Gillad av 1 person

  1. Om du har röstat för ett parti som varit för globalist-EU i tre decennier, eller har suttit i deras knä likt en knähund i tre decennier, likt V eller nu likt SD hos borgarbrackorna, så vakna och känn doften av kaffe! Du är en mycket lättlurad individ. Var väl medveten om detta och bli skeptisk till allt och börja ställa frågor!

   Ev. strykningar kan tyvärr inte lösa problemet, heller inte partier som styrs av psykopater som mobbar ut hederliga människor som säger sanningen. Stryker vi en eller annan så finns det fler psykopater som kommer ersätta denne.

   Vi behöver nya partier med hederliga människor, människor med karaktär som lyssnar till olika ståndpunkter och inte biter sig fast i dumheter när evidensen är överväldigande, d.v.s. människor med alla hästarna i båset, som därför valsamverkar brett mot den 4%-spärr som de stora partierna har skapat för att minska chansen till en fördjupad folklig fri demokrati.

   Jag tror att folket vill ha fler folkomröstningar som i Schweiz, men knappast osäker digital röstning på mojänger från Kina och Korea med mjukvara från USA.

   Gilla

   1. Avskaffa partistödet. Kandidater till riksdagen skall vara över 30 år, Ministrar äldre än så. Man får väljas max. 2 mandat perioder. Politik skall vara kall och inte yrke. Med mer och mer.

    Gillad av 1 person

   2. Fördela partistödet rättvist mellan alla partier baserat på röstetal och/eller medlemsantal! Låt folket bestämma hur stort det skall vara!

    Jag uppmanar folket att skippa ålderskravet och istället låta intresse, IQ-test och ett demokratikörkort baserat på kunskaper och evident sanning avgöra när folk är redo för rösträtt! https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/vi-vill/sanning/
    IQ-test skall göras vart 5:e år. När IQ går under 80 på ålderns höst så blir man av med körkortet. Vi har för många gamla korkade politiker som inte kan se enkla samband. Vi har däremot många unga intelligenta barn som borde uppmuntras att vara med och det är deras framtid vi bestämmer över!

    Är inte emot fler än 2 mandatperioder, för människor med karaktär växer inte på träd. Vissa bör alls inte få ha ledande befattning. Vi behöver ha obligatorisk hjärnskanning så att vi slipper dagens psykopater i ledningen för fulmedia och politik!

    Om allting folk tar del av är vilseledande propaganda dygnet runt så har vi ju ingen demokrati.

    Gilla

 3. Jag problematiserade varför det finns en aggressivitet mot Ukraina i många inlägg, jag tycker det är riktiga flyktingar, till skillnad mot invandrarna. Jag var publicerad när tråden försvann. Helt ok………din blogg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s