Vaccinskador – saker vi inte pratar om

Ukrainakrisen döljer inte bara våra egna växande problem med välfärden, hög kriminalitet, elförsörjning, svindyra drivmedelspriser samt det faktum att telekomjätten Ericsson faller på börserna efter avslöjandet att bolaget misstänks ha mutat terrorsekten IS i Irak (vilket blivit en världsnyhet även om våra makthavare inte låtsas om det), dessutom hålls fokus borta från konsekvenserna av massvaccineringen där det börjar dyka upp allt fler rapporter om vaccinskador.

Häromdagen publicerade det tyska sjukförsäkringsbolaget BKK ProVita en rapport om vaccinens biverkningar och antalet vaccinbiverkningar sticker ut samtidigt som det tros finnas ett stort mörkertal vad gäller rapporteringen av behandling för skadorna. I Tyskland tros upp mot 3 miljoner människor ha behandlats för biverkningar av coronavaccin.

Den holländska analytikern Wouter Aukema och doktor Paul van Hoek som är oroade över situationen i Nederländerna när det gäller biverkningar och underrapportering till det nederländska rapporteringssystemet för säkerhetsövervakning Lareb, har gjort en omfattande studie där man i en Twitter-tråd skriver att sjukförsäkringsbolaget BKK ProVita analyserat påståenden om vaccinbiverkningar på grund av covidsprutan och utfärdat en varning till den tyska regeringen.

Enligt de två finns det klara bevis för underrapportering med en faktor 10 enligt det tyska rapporteringssystemet för säkerhetsövervakning och Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA), där det har visat sig att 1 av 25 personer sökte läkarvård till följd av vaccinskada.

Aukema och Van Hoek jämförde analys och beräkning av BKK ProVita med siffrorna från Paul Ehrlich-institutet, den tyska läkemedelsmyndigheten och EudraVigilance – den europeiska databasen med rapporter om misstänkta biverkningar av läkemedel och kom fram till samma slutsats som den tyska försäkringsgivaren. Mer detaljer kring detta finns i artikeln.

Sett till den totala befolkningen i Tyskland har cirka 5% av alla covid-19-vaccinerade personer varit tvungna att få medicinsk behandling på grund av vaccinationsbiverkningar. Skadorna kan dock vara mycket högre eftersom bara cirka två tredjedelar av den tyska befolkningen vaccinerat sig och endast en mycket liten bråkdel rapporteras till myndigheterna.

Siffrorna sammanfaller också med statistik från 2021 där man sett en kraftig ökning av sjukdomar i den amerikanska militären (som jag skrivit om tidigare). Tar man det i beaktande kan runt 5% av alla vaccinerade globalt sett lida av biverkningar från vaccinen som kräver vård. Om sjukförsäkringsbolagen nu måste betala för det stora antalet biverkningar som uppkommit i samband med vaccinering kan hela systemet kollapsa. Färsk data från Storbritannien visar också att dödstalen stiger kraftigt bland trippelvaccinerade, medan det stadigt minskar bland ovaccinerade.

Det finns en risk att de uppkomna vaccinskadorna kan vara permanenta. Enligt en svensk studie där man tittat på mRNA:t i covid-injektioner från Pfizer/BioNTech, infiltrerar celler och transkriberar dess budskap till mänskligt DNA inom 6 timmar, vilket förändrar DNA. Studien genomfördes in vitro, men bekräftade en tidigare studie publicerad i oktober 2021 som fann att spikproteinet kom in i cellernas kärnor och försämrade mekanismen som våra celler har för att reparera skadat DNA.

Tal Zaks, chefsläkare på Moderna, bekräftade 2017 att mRNA-injektionen för COVID-19 kan ändra en persons genetiska kod eller DNA. Dessutom har forskare upptäckt genetiskt material som ägs av Moderna i virusets spikprotein.

Här finns helt klart mycket att gräva i om vi haft en intresserad media som inte styrs uppifrån, men nu är det locket på och som tur är för såväl makthavare som big pharma-bolagen fullt fokus på helt andra saker än det bortglömda viruset samt konsekvenserna av massvaccineringen.

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/03/01/one-in-25-germans-sought-medical-attention-due-to-vaccine-injury/

10 reaktioner till “Vaccinskador – saker vi inte pratar om

 1. Sanningen är inte alltid vacker…..och vår korrupta värld blir tyvärr inte bättre med åren.
  Bra skrivet Jenny och modigt av dig att ”sticka ut hakan” om och om igen. Vi måste våga ifrågasätta all galenskap.
  Den som inte känner att vår värld förändras till det sämre har sannolikt blivit så hjärntvättad av massmedierna att det krävs mycket mer än några bomber i öst för att vakna upp ur dvalan.

  Gillad av 3 personer

  1. Det är just bomberna i öst som ev. kan göra att folk inte ser vad som händer. Folk kan inte fokusera på flera saker samtidigt, tyvärr. Visst är västs försök att undergräva MAD-doktrinen märkliga, men det är nog ett sätt för dem att undvika Nürnberg 2.0 och ev. få leva sina sista dagar i bunker istället för i fängelse.

   …eller så vet alla oligarker, Putin, Schwab och Biden något som vi inte vet? Kanske är de med i samma klubb?

   Gilla

   1. Martin ! Putin ville antagligen inte ansluta sig till globalisterna och det sätter käppar i hjulen för dem ….hans underskrift blir kanske den enda man saknar på dokumentet som skall göra WHO till ett ”styrande” organ vid tex nästa pandemi dvs inte som idag endast ”rådgivande”….WHO var i stort sett körda före pandemin med ett dalande förtroende särskilt efter Ebola fiaskot men nu ökar de sin makt istället för att upplösas eller omstruktureras…..Big pharma styr och ställer lite som de behagar och Bill Gates betalar mutan….eh notan. Han är överallt ….Unitaid är bara en organisation i mängden som nu syns allt oftare.

    Gillad av 1 person

 2. Jag tycker nog att folk får ta eget ansvar för vilka hälsorisker de är villiga att utsätta sig för, till exempel att injicera sig med ett obeprövat (Fohm: ”Vaccinationerna mot covid-19 har pågått i över ett år”) läkemedel som använder en obeprövad teknik (mRNA).

  Men det blir svår när politiker, journalister och experter marknadsför dessa nya läkemedel som vaccin (skydd mot infektion) och dessutom inför politiska åtgärder med bl.a. krav på ”vaccinationsbevis” (Regeringen 2021-12-01) för tillträde till samhället (t.ex. anställda vid Region Dalarna enl. domstolsbeslut 2022-03-02).

  Riskbedömningen står mellan att skydda sig med injektioner (plural!) mot död och bestående men efter svår sjukdom, eller kända och framtida okända biverkningar/skador.

  Nu har staten och arbetsgivare bedömt att medborgaren och den anställde inte är förmögen/har rätt att göra denna riskbedömning med motiveringen att det handlar om samhällsrisker och inte individuella risker.

  (Frågan är hur dessa två synsätt kan demokratiskt och/eller moraliskt motiveras. Jag själv anser att demokratins frihet gör konsekvenserna av risktagandet självreglerande och därför även lokalt anpassat, både i tid och rum då ny information tillkommer löpande som bedöms efter den lokala omgivningens (t.ex. orten) förutsättningar.)

  Riskbedömningen är beroende av bred information från läkemedelsbolag, staten/regeringen, myndigheter och experter. Tilliten till dessa kan ifrågasättas, till exempel när [jag citerar mig själv från 21/2] ”USA:s och Skottlands motsvarighet till Folkhälsomyndigheten (fd. Smittskyddsinstitutet), CDC och PHS, valde att inte publicera statistik då det antogs att informationen kunde ha en negativ effekt på folkets vilja att inj[i]cera sig”.

  (Hur det förhåller sig i Sverige är för mig något oklart då jag inte följer svenska nyheter regelbundet i detta ämne.)

  Förutom trolig påverkan på DNA:t (och den demografiska förändringen)… det som är ojämförligt mer oroväckande för Sveriges samhällsutveckling än injektionsbevis och biverkningar/skador är, att vi går in i ett helt nytt samhällssystem (t.ex. kommunism, demokrati, anarki) där demokratiska fri- och rättigheter (tillgängligheten till samhället) nu kräver av medborgaren att alltid ha med sig en modern (!) mobiltelefon och tillräckliga kunskaper [*] om användandet (t.ex. ”appar”) samt tillräckligt med pengar för anförskaffandet. Det motiveras av bekvämlighet och effektivitet med en (statlig) garanti för att den personliga integriteten respekteras.

  ”demo” (gre. folket) håller på att ersättas av ”digi”: digikrati, en digital demokrati (styre/herravälde).

  [*]
  Östersunds-Posten (ÖP) 2021-10-27: ”85-åriga Irene fick inte betala på bussen – blev avslängd”.

  Gilla

 3. Snart är det den nationella vaccinationsveckan. Då ska vi alla trycka i oss så mycket vaccin som möjligt. Hur många sprutor hinner man ta på en vecka?

  Gillad av 2 personer

 4. ”BKK ProVita board member Andreas Schöfbeck has estimated that in Germany up to 3 million people have been treated for side effects that occurred after the jab. This concerns 31 000 people who have died and 412 000 who experienced serious side effects, for which they had to go to hospital.

  Through a data analysis, he revealed a substantial underreporting (91,8 percent), as data analyst Daniël van der Tuin pointed out on Twitter.

  It remains to be seen whether any investigation will be forthcoming because Schöfbeck has been fired. He has been on the board of BKK ProVita for 21 years. He told the German newspaper Die Welt that he felt obliged to his policyholders. Schöfbeck has been stunned by the turn of events.

  It would be “unethical not to release the data”, Schöfbeck told Die Welt.”

  https://freewestmedia.com/2022/03/03/board-member-of-major-german-health-insurer-fired-after-revelations-about-jab-side-effects/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s