Fortsatta protester mot vaccintvång och covidrestriktioner i skuggan av den massiva Ukrainarapporteringen

Det är mycket som avsiktligt hamnar i skuggan av den massiva rapporteringen från Ukrainakrisen. Familjen Bidens korruptionsaffärer i Ukraina är en av dem som det inte knystas om överhuvudtaget trots att det definitivt har med händelserna i Ukraina att göra.

Lastbilskonvojerna i Kanada är en annan sak man vill tysta ned för att undvika att frihetskampen sprids och leder till global folkresning mot eliten som leder oss i fördärvet.

Att vaccinprotesterna fortsätter på många håll i världen tystas också ned. I Nya Zeeland exempelvis har hundratals demonstranter protesterat mot vaccintvång och covidrestriktioner utanför landets parlament i nästan fyra veckor. De senaste dagarna har det skett våldsamma sammandrabbningar mellan polis och demonstranter, där videoupptagningar visar hur polisen tar till våld mot fredliga demonstranter, polisen har även arresterat ett 30-tal personer. Men eftersom det är för en ”god” sak fördöms inte övergreppen.

Denna fokusförflyttning till Ryssland/Ukraina kom väldigt lägligt för våra makthavare och våra styrda mediahus drar självklart sitt strå till stacken. Det är uppenbart att det finns saker man vill dölja, men tack vare internet är det inte lika lätt som förr att hålla människor ovetandes. Däremot är människor så indoktrinerade att alltid ta det massmedia skriver som sanning att den stora massan lydigt fogar sig efter kraven på att lyda. En dag kanske de vågar se bortom lögnerna de matas med, men där är vi inte ännu.

#followthemoney

https://twitter.com/AliJan_Pk/status/1499017778774347785?s=20&t=jpBHt-1X_PVXMYne_hn2Jw

9 reaktioner till “Fortsatta protester mot vaccintvång och covidrestriktioner i skuggan av den massiva Ukrainarapporteringen

 1. Bra kommentar från Facebookvän:
  ”Det stämmer helt det du skriver Jenny. Det är så sorgligt och beklagligt att i stort sett alla ”går på” medias propaganda….
  Ytterst få vågar ens i alt media föra en diskussion om t ex Ukraina-krisens orsaker, om Rysslands motiv, om Västs motiv mm….
  Alla utan undantag faller nu in i en godhets-kör, t o m V, om att vi ska skicka vapen till Ukraina, att Putin blivit galen, att Ryssland borde utplånas mm…..

  Ja, det är vansinne med krig och invasioner, jag och i stort sett alla fördömer just därför alla militära attacker mot oskyldiga människor. Hur kan Putin göra så här? Man måste just därför besinna sig och försöka få en bild av varför det som händer händer.

  Jag funderar över:
  – SVT visar bara 30 sek av Putins långa tal inför invasionen, varför?
  – inga media gräver i vad som egentligen hände 2014 vid den s k ”Maidan-revolutionen” då Carl Bildt och amerikanare var närvarande
  – inga media kollar de grava påståendena om nazist-inflytande under och efter ”Maidan-upproret”
  – inga media redovisar vad Joe Biden och hans son haft för business och uppdrag i Ukraina
  – inga media berättar om hur det under 8 år fungerat i Ukraina med yttrandefrihet, korruption, eller om det är sant att mängder av ryssar förföljts i östra delarna
  – inga media säger något om uppgifter som cirkulerar om amerikanska biolab i Ukraina, läste just på en amerikansk sajt om uppgifter om detta
  – inga media berättar att Nato/USA har ca 950 militära baser globalt jämfört med Rysslands 10-15
  Varför är det så här? Varför ska vi låta bli att ta reda på så mkt fakta som möjligt?
  När så ej sker blir jag alltid mkt misstänksam….

  Varför bara måla en sida svart och skrämmas så mkt som möjligt? Medan den andra sidan målas enbart rosa och vit…?
  Är det inte samma mönster i nästan varenda stor fråga idag? Svart eller vitt?

  Gillad av 3 personer

  1. Många bra frågor och som vanligt inga svar, man undrar vem som styr egentligen och varför media har tagit på sig rollen som ”statens propaganda kanal”.

   https://www.friatider.se/ukraina-borjar-avratta-krigsfangar-ska-slaktas-som-grisar, om det stämmer det så undrar man ju när Sverige började bryta mot Genevekonventionen samtidigt som man bryter mot både ”värdegrund” och ”rätt åsikter” som annars är så viktig för politikerna.

   Gilla

 2. Bra att du tar upp detta, Jenny! För den som lärt sig någonting om världen och om hur media styr genom skräckreportage och ensidiga nyheter och t o m falska nyheter så står det klart att detta som sker uppenbarligen gör många inom eliten oroliga.

  Gillad av 2 personer

 3. Att medias nya fokus på Ryssland/Ukraina-krisen skulle ta fokus från kampen vi vakna driver mot etablissemanget tycker inte jag stämmer. De har aldrig haft något fokus på det enligt min mening. Deras, alltså medias, fokus har endast varit på den s.k pandemin och hur ”hemsk” den är. Det intressanta blir att följa vad som nu händer med pandemin, när media övergett den. Kommer folk att fortsätta låta sig injiceras, eller glöms det bort nu när strålkastarna slocknat? Det kommer inte gillas av Mr Global. Vad blir nästa drag då undrar man?

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s