Fokusförflyttning är något våra medier är bra på

Ukrainakrisen är fortsatt i full fokus i media och det är fortfarande Putin som sitter med triss på hand även om ingen säger det högt, precis som vi inte pratar om varför denna fokusförflyttning skett just nu.

Våra politiska ledare tävlar nu om vem som har tuffast retorik mot Putin för att få väljarsympatier och det är lätt att leka med ord i text, men i verkligheten kommer Sverige få betala dyrt för sitt ställningstagande – i synnerhet medborgarna när gaskranen vrids av och på efter humör, men staten är som vanligt den stora vinnaren som kan fortsätta kamma hem höga skatter.

Våra egna inhemska problem fortsätter man dock att undvika – såvida det inte handlar om klimatet och den gröna omställningen förstås, som alltid har en given plats på tidningarnas löpsedlar så att allmänheten inte glömmer bort att ha obefogad klimatångest. Det känns faktiskt inte alls som att vi ska gå in i en aktiv valrörelse om bara några månader, men tydligen räknar man med att väljarna ska imponeras av Magdalena Anderssons hårda ”taktik” mot Ryssland och kanske även av oppositionens ihärdiga försök att få Sverige att gå med i Nato.

Noterar att Yougov genomfört en global undersökning i 24 länder där över 25.000 personer tillfrågats om konspirationsteorier, bland annat de som är relaterade till Covid-19. Många tror att pandemin var iscensatt och en del tror inte att viruset ens existerat.

Bland de länder där kontroversiella teorier var minst förekommande, återfinns inte helt otippat Sverige tillsammans med Japan, Storbritannien och Danmark. Den svenska propagandamaskinen har trots allt arbetat för högtryck de senaste två åren och sett till att alla forskare samt läkare som uttryckt avvikande teorier om såväl viruset som vaccinen censurerats samt hängts ut som oseriösa aktörer, så media har lyckats hålla ballongen intakt tillsammans med lismande politiker som går big pharma-bolagens ärenden.

Förhoppningsvis går vi en ny tid till mötes där sanningen till sist kommer fram. Fast mest troligt är väl snarare att det tystas ned och man hittar på en ny ”kris” som man kan flytta fokus till samt framförallt skrämma folk till lydnad.

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/02/22/global-survey-shows-that-many-believe-covid-19-pandemic-was-staged/

12 reaktioner till “Fokusförflyttning är något våra medier är bra på

  1. Martin ! Vi får hoppas att Reiner Fuellmich och hans ca 50 jurister har tillräckligt med ”omutbara” bevis och inte blir överkörda av WEF och Big pharmas gigantiska nätverk …..att ”hoppas på det bästa men att vara beredd på det värsta” känns mer aktuellt än någonsin och en plan B borde alla ha. Törs inte ens tänka på vad som sker om de/vi förlorar de denna strid.

   Gillad av 3 personer

   1. Alla har inte fattat det.

    Reiner Fuellmich och hans ca 50 jurister har strax vunnit. Motståndarsidan vill inte ens försvara sig. Det är tydligt att de är konspiratörer. När den fredliga demokratiska revolutionen är fullbordad så är det kört för konspiratörerna och deras lakejer.

    Fuellmich leder https://diebasis-partei.de/ som kan strippa makthavarna från makt i det tyska parlamentet. När detta är gjort så har det tyska folket visat var skåpet skall stå.

    Det är bara folk som sitter i soffan och pillar naveln som kan göra att det blir värre en tid, innan vi löser problemet tillsammans. Valsamverkande partier i Sverige har nu samtal som kommer leda till något liknande. När folket har makten så sitter maktens män och deras lakejer löst till.

    Sanningen kommer vinna. Det är sanningens år.

    Gillad av 3 personer

   2. ”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
    / Che Guevara

    Gilla

   3. Blod kan tyvärr komma att flyta på gatorna innan dess. Det är förmodligen många människor de har skadat som inte tänker vänta på någon rättsprocess. De som har fått sina nära och kära mördade skulle jag inte vilja ha som fiende.

    Gilla

  2. Faan vad jag hoppas att du får rätt Martin……..Dr Reiner har ju gjort bra saker tidigare men de/buset kommer alltid undan med endast böter ,som i våra ögon är enorma, men de skakar bara av sig likt en gås och kör vidare i oförminskad takt…..denna gång måste det bli annorlunda…..

   Gilla

   1. Jo. Det är inte bara vi två som bör hoppas på rättvisa. Alla som har varit invecklade i att pracka på folk experimentella vacciner/biovapen och kallat dem ”säkra” bör vilja ha en rättegång och straff för sin egen trygghet, eftersom alla som har fått sina nära och kära dödade och skadade kommer vilja ha upprättelse … på det ena eller andra viset …

    Gillad av 1 person

 1. Allt är precis som vanligt ….välregisserat in i minsta detalj ”titta där men absolut inte hit ”och den sovande befolkningen märker ingenting….. förrän det är försent. Vi borde kika i historieböckerna och undersöka hur många krig Ryssarna startat sedan början av det ”kalla kriget” och jämföra med USA ? Allt USA gör är självklart för att rädda mänskligheten eller? Den globala inflationen ,sammankopplad med energikrisen ,är sannolikt det verkliga hotet för oss vanliga dödliga och ett ev hot om krig skulle givetvis kyla ner inflationen åtminstone tillfälligt men för att sedan likt en tsunami våg överrumpla den missledda flocken . USA har varit immuna mot det mesta delvis pga att dollarn är reservvalutan men vi börjar se ett slut även på den sagan och det lär inte dröja länge förrän människor inser bedrägeriet med att FED de senaste 20 åren gödslat världen i en exponenciell hastighet med nya dollar och när förtroendet för deras valuta inte längre finns så går luften ur hela det globala finansiella systemet…….vad som finns att vänta på andra sidan får var och en fundera över men det tyska rikets hyperinflation efter första världskriget kan ge oss en fingervisning även om det handlar om i stort sett hela världen, inte ett enstaka land.
  Det troliga är att vi snart kommer att få en gemensam digital valuta som sammankopplas med ”vaccinpassen” och då har globalisterna/centralbankerna full kontroll på befolkningen som inte längre kan protestera utan att ”slås ner” likt det som händer i Kanada där människor som manifesterat fått se sina bankkonton låsta och försäkringar indragna.
  Hur kan detta scenario upprepas om och om igen ? Är människor så lättlurade eller bara godtrogna ? Tänker bara på 2009 då vi var 1 av få länder som lät vaccinera landets befolkning mot ett ”livsfarligt” virus ……..nu kom covid 19 ”vaccinen”… allt är glömt….. ingen verkar bekymra sig över varken biverkningarna, uteblivna rekommendationer på hur vi bäst kan skydda oss eller ifrågasätta taktiken av att massvaccinera jordens befolkning med ett nödgodkänt vaccin? (nästan)Alla verkar vilja ställa upp i denna fas 3 studie och när barnen nu skall blandas in så har Big pharma ingenting att vara oroliga för om/när de får ett 100% godkännande på sina preparat från FDA mfl .Då barnen redan rekommenderats att injiceras med nödgodkända vaccin så stänger Big pharma på så sätt den sista risken med att bli stämda och skadeståndsskyldiga…..ingenting som tas upp av massmedierna givetvis utan vi lär snarare få höra mer av : Nu är det snart dax för booster nr 3,4,5 eller 6…..

  Gillad av 3 personer

 2. Media beskriver bara de som gör minst ont hos oss men ju längre bort nyheten utspelas ju bättre är det och då får läsaren minst sagt även se att det finns andra länder som har problem. Kan man vilket de nästan alltid gör så ska man skönmåla problemen ju jävligare, hemskare ju ondare gör de i våra läsare ju mer får de uppleva en verklighet skriven av en falsk media när de läser nyheterna. Men fan ta den som skriver om de problemen som det finns i mängder hos oss, våran verklighet ska förskönas, aldrig beskrivas i riktiga termer, läsaren får aldrig förstå hur situationen är hos oss. För här är det media som blir matad av eliten som skriver reglerna och då blir verkligheten alltid rosa skimrat.

  Gillad av 2 personer

 3. Jo, angående fokus förflyttning, som Ni upptäckt nu, va?
  Kolla/sök Benjamin Freedmans(ex Friedmans) tal 1961 Willard Hotel.
  Jag va inte född då, så skyll inte på mig…
  Stark grej, i min bok.
  Ni gör som Ni vill.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s