Massmedia prostituerar sig och allmänheten suger åt sig propagandan

Det många av oss under lång tid befarat kan nu bekräftas – media får pengar för att bedriva klimatpropaganda. Det är världens största nyhetsbyrå, Associated Press (AP), som medger att man tagit emot motsvarande 75 miljoner kronor från klimataktivister för att skriva klimatalarmistiska artiklar.

Förra veckan meddelade AP att man genom bidraget finansierar mer än 25 journalister baserade i Afrika, Brasilien, Indien och USA – journalister som ska fokusera på att rapportera om ”klimatförändringarnas inverkan på jordbruk, migration, stadsplanering, ekonomi, kultur och andra områden”.

Även New York Times har fått betalt av olika organisationer för att skriva reportage om önskade ämnen.

Inte så konstigt att prekära ämnen som klimathysterin, covidplandemin, massmigration och BLM fått så stort genomslag. Tyvärr tar de flesta människor sedan länge massmedias hjärntvättande artiklar som sanning och de lär fortsätta ha människors rädsla som riktmärke även framöver medan våra politiska ledare tackar och tar emot.

#followthemoney

https://www.friatider.se/ap-medger-tog-emot-pengar-att-sprida-klimatskrack

10 reaktioner till “Massmedia prostituerar sig och allmänheten suger åt sig propagandan

 1. Klart att massmedia kryper i sängs med den som betalar bäst, i detta fall finns det ingen ångest om att de gör fel eller att de skulle komma på några andra tankar. Här gäller samma naturlagar som för alla andra ”äta eller ätas” allt annat man hör från massmedia är tomt skitsnack, för här visar massmedia vad de tycker är viktigt och det är inte den ”lilla” människan utan det är handen som matar dem.

  Gillad av 1 person

 2. Om det enbart hade varit monopolkapitalisternas fulmedier som ljuger som borstbindare (för det är ju inte olagligt att ljuga) men det är även vår statliga media som ljuger för oss, d.v.s. inte utför sitt objektiva uppdrag. Detta är trolöshet mot huvudman, enligt brottsbalken. Klimatlögnerna må kosta oss massvis med pengar, men vaccinskadorna har ju lett massvis rakt in i lidande och död. Folk har betalat för de lögner som har skadat och dödat dem, men inte fått objektiva debatter mellan olika vetenskapsmän med kompetens på området.

  Är ni liiite upprörda? Bra. Dags att sluta gnälla och byta ut hela rasket mot människor med heder och moral! Välkommen till Folkets Radio och Valsamverkanspartiet! Vi är numera massvis med nya partier och individer som erbjuder folket flera andra alternativ och vi är alla eniga om att folket skall få initiativrätt och beslutande folkomröstningar som i Schweiz.

  Gillad av 3 personer

 3. Det är inte bara en fråga om klimatpropaganda som drar till sig pengar på media. Jag har spenderat en stor del av mitt liv, närmare 70 år, att förstå hur nazisternas propaganda kunde så radikalt vilseleda hela tyska folket som det gjorde. Aldrig trodde jag att jag en dag skulle få uppleva den, men nu händer det, på MSM och SVT. Hela systemet, metod, ordval, meningsbyggnad, associationer syftningar i artiklarna i svensk press idag är identiska. IOC ordförande släppte en video där han deklarerade de gångna Olympiska Spelen en stor framgång, speciellt med tanke på covid och den hätska propagandan från USA, vilket han inte nämnde i klartext. Nästan omedelbart censurerades videon och plockades bort på amerikanska YouTube. Nu undrar jag bara om historien kommer att upprepa sig och svenskarna är lika naiva som en gång tyskarna, utan kommer att stå emot USA propagandan, som idag är rena tsunamin på media.

  Gillad av 1 person

 4. Prostitutionen har inga gränser…..den utvecklas ,förfinas och växer överallt. Etik och moral är numera skällsord som effektivt förtrycks från alla håll…men ingenting är för evigt och en dag vaknar flocken

  Gilla

 5. Propagandan gäller även användandet av orden ”vaccin” och ”mångkultur”.

  * Före corona-pandemin hade alla samma uppfattning om syftet med vaccin: det skyddade mot infektion, varför du inte kunde sprida smitta, och biverkningarna var väldokumenterade.

  Dessa tre kriterier gäller inte för de profylaktiska och experimentella läkemedel som injiceras idag.

  (USA:s och Skottlands motsvarighet till Folkhälsomyndigheten (fd. Smittskyddsinstitutet), CDC och PHS, valde att inte publicera statistik då det antogs att informationen kunde ha en negativ effekt på folkets vilja att injecera sig.)

  * Staten påbjuder att mångkultur (dvs. etnisk mångfald) är berikande oavsett negativa konsekvenser — de som anser att den utgör en ”kulturell belastning” (Åkesson, SD, 2021-02-18, Twitter) bedöms av justitieminister Johansson (S) vara rasist (2021-02-19, Twitter) —, trots att vad individen upplever vara berikande är just individuellt och spontant.

  Rädslan för att bli kallad rasist har gjort att vi har (hur otroligt det än låter), från ett demokratiskt perspektiv, en illegitim regering.

  2016-01-27, Expressen Debatt, forskare vid Göteborgs universitet:
  ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit Sverige största parti.”

  Under den förutsättningen att studien håller vetenskaplig kvalitét: ingen (varken politiker, journalister eller debatörer) reagerade på detta, trots att det handlar om ett reellt åsiktsförtryck som påverkar valresultat.

  För kvinnorna är höstens val (vilket är anonymt) ett val mellan att våga stå rakryggad mot vänninornas åsikter/fördömanden (alternativt att ljuga) och att rösta på ett ”rasistiskt” parti eller tryggheten och framtiden för sina barn.

  Aldrig mer kommer jag att kritisera indoktrinerade nordkoreaner.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s