Lite självrannsakan hade inte skadat

Noterar att ”smittskyddsgurun” Agnes Wold porträtteras i norska Aftenposten – kvinnan som inte verkar veta vilket ben hon ska stå på när det handlar om corona och vaccin med tanke på hur ofta hon bytt åsikt i ämnet. I artikeln får hon utlopp för sin ilska mot så kallade antivaxxare som hon anser skickar många människor i döden.

I samma veva läser jag på SVT Nyheter att dubbelvaccinerade Eje, som jag skrev om innan jul nu har avlidit. Ni kanske minns artikeln om den 74-årige körsångaren som blev smittad under en julkonsert trots att han var dubbelvaccinerad. Då var Eje vid gott mod att han skulle tillfriskna och få lämna sjukhuset, men sedan försämrades hans tillstånd och han avled i början av januari.

Nu skriver tidningarna att det är dags att ta fjärde sprutan och vi är många som ställer oss frågan varför man inom loppet av ett år ska vaccinera sig en fjärde gång när det uppenbarligen inte skyddar varken mot covidsmitta eller allvarlig sjukdom, utan istället verkar byta ned immunförsvaret.

Men Agnes Wold ryter ifrån när hon får sådana frågor och i en läsarchatt i Expressen svarade hon så här; -”För att skydda sig mot att bli svårt sjuk och dö så klart! Vilken sten har du bott under som har missat denna grundläggande information?”

Men de som blir allvarligt sjuka och dör ändå, likt Eje? För att inte tala om alla som blivit sjuka och avlidit av vaccinen? Är detta inte något som borde undersökas mer innan man fortsätter fylla på med nya doser till allmänheten, särskilt när det är barn som utsätts för ett vaccin där de långsiktiga biverkningarna är okända?

Äsch, lite svinn får man väl räkna med för att uppnå resultat i den medicinska utvecklingen resonerar säkert Wold, Sällberg, Tegnell och alla andra experter som får uttala sig regelbundet i media trots att många av dem har tvivelaktiga kopplingar till vaccinbranchen. Samtidigt får de läkare och forskare som varnar för konsekvenserna av massvaccineringen stå vid skampålen när media hänger ut dessa som oseriösa konspirationsteoretiker.

I dag kommer det ske flera vaccinkritiska demonstrationer i Stockholm och dessutom kommer en lastbilskonvoj köra genom staden i protest mot såväl drivmedelspriser som vaccinpass. Man kan nog vara ganska säker på att dessa i sedvanlig ordning kommer utmålas av media som högerextremister, nazister eller varför inte lågbegåvade som inte förstår bättre.

Vi kan väl fråga Agnes Wold annars, som är barnbarn till Svante Arrhenius som var med och grundade Rasbiologiska institutet. Kanske är det snart dags att börja sterilisera och låsa in de som vägrar räta in sig i ledet – Centerpartiet och Socialdemokraterna kan säkert stödja en sådan motion eftersom det finns i partiets rötter. Men det pratar vi sällan om i Sverige, för etablissemanget har bestämt att bara vissa partier får kritiseras för sina bruna rötter.

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/qW8y50/smittvernekspert-provoserer-de-faar-veldig-gjerne-kalle-meg-kjerring

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/dottern-efter-dubbelvaccinerade-ejes-bortgang

11 reaktioner till “Lite självrannsakan hade inte skadat

 1. Jag och min sambo 70 – 73 år gamla ovaxade har levt precis som tidigare förutom de första hysteriska månaderna med döda på gatorna i Kina, först skulle vacinet hjälpa mot att bli smittad när det då inte hjälpte skulle det förhindra svår sjukdom och ge lindrigare symptom, för 2 dagar sen gick vi och tog ett antikroppstest som visade att vi båda 2 haft covid båda två lindriga symptom hon som en vanlig förkylning jag som en lätt snuva, båda kör vi med c och d vitamin magnesium och zink, kanske vitaminer hjälper.

  Gillad av 6 personer

  1. Det fanns aldrig några döda på gatorna i Kina. Det var en bluff av en extrem aktivist som falskt utgav sig för att vara legitimerad journalist och bar på förfalskad ID. Hon dömdes och sitter nu i fängelse. Rätteligen så. Sverige har idag 16,817 döda, Kina 4,800. Proportionerat efter befolkningsmängden har alltså Sverige 500 gånger så många döda. Nu vill jag gärna veta hur många döda på gatorna du har sett i Sverige.

   Gillad av 2 personer

 2. Kärringen är halt på båda benen. C+S har aldrig gjort upp med sin smutsiga historia när man tillät nazisttransporter genom Sverige och norska judar transporterades till gaskamrarna på Svenska järnvägar. Bra skrivet Jenny och vi måste hela tiden bli påminda om ondskan hos dessa partier. Det skadar inte att också påminna de lokala centerpartister varje gång man ser de djävlarna på Ica eller utanför Systembolaget.

  Gillad av 3 personer

  1. Vill bara påpeka att Sverige även idag fortsätter att tillåta sådana transporter genom landet, nu kallas det ”värdlandsavtalet”

   Gilla

 3. Kan ju undra över dödstalen och farligheten, så som det hypas i massmedia borde varje familj, släkt, förening, företag, vänkrets ha en eller flera bortgångna, trots stort umgänge och medlemskap i div. klubbar och föreningar vet jag ingen i min vänkrets som avlidit i covid, kanske ren tur eller slumpen.

  Gilla

  1. Har inte hört talas om någon i min vänkrets som kolat vippen i Covid-19 Däremot hör jag mer om människor som kolat eller skadats efter vaccinering. Det verkar vara en slags rysk roulette. Ju fler du tar, desto mer verkar chanserna öka för att dra en riktig nitlott.

   Samtidigt så träffar man ju inte på de som varit ensamstående och nu är döda och tänker liksom inte på det. Hur många skäms över sin naivitet, eller de men de har ådragit sig och håller käften? Mörkertalet är nog stort. Svensken biter ofta ihop och tiger, samt förnekar.

   Gilla

 4. Jag kan inte förstå hur någon kan tänka sig att ta en spruta till. På Ingrid och Maria häromveckan visades resultaten från en studie i Skottland. Där framgick att risken för att bli allvarligt sjuk är dubbelt så stor om man tagit två sprutor jämfört med de ovaxxinerade. Den nya studien från Israel fastställer att risken för att bli allvarligt sjuk är mycket mindre vid höga D-vitamin nivåer. Alltså ta D-vitamin inga sprutor.

  Gilla

 5. Agnes Wold haltar pga för många boosters eller kanske för få, vi får helt enkelt fråga henne vad hon tror själv ?
  Nu försöker man få jordens befolkning att titta åt ett annat håll än på den skenande inflationen ……..några ryssar sägs vilja ta över Ukraina? Någon som hört eller sett några raketer ? Massmedierna styr befolkningen…. med en kirurgisk precision precis som med covidiotin.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s