Svarar man inte politiskt korrekt är man körd

Det var länge sedan Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kläckte ur sig något bra, men när han frågades ut i SVT:s ”30 minuter” och fick frågan vem han skulle välja mellan ”demokratiske Joe Biden eller auktoritäre Vladimir Putin” svarade han klyftigt nog att han inte vill ha någon av dem som premiär- eller statsminister i Sverige.

Detta är inget anmärkningsvärt egentligen, men kvällstidningarna blåser givetvis upp det som något stort och indikerar att SD går Putins ärenden. I deras ögon måste alla ge det politiskt korrekta svaret Joe Biden, annars är man körd.

Jag tycker snarare det är bra att man inte tar parti för någon av dessa herrar – så borde även resten av oppositionen resonera istället för att lyfta fram Joe Biden som en bra ledare som alla riksdagspartier gjort sedan han på tvivelaktiga grunder vann presidentvalet. Inte nog med att han för en socialistisk politik som borde få de borgerliga partierna att dra öronen åt sig, Biden är dessutom inblandad i såväl valfusket vid presidentvalet som mutskandalen i Ukraina (som av en slump försöker USA hetsa fram ett krig från Rysslands sida) – för att inte tala om Hunter Bidens smutsiga affärer som man helst sopar under mattan.

Så Åkesson gjorde definitivt ett klokt val, även om det inte föll massmedia på läppen. Hade partiet inte varit så hungriga på att få sitta närmare köttgrytorna, borde de avslutat samarbetet med globalisterna i Moderaterna och därmed återvunnit lite av många väljares skadade förtroende, men här gäller det att positionera sig rätt inför det stundande valet.

Man undrar för övrigt om massmedia får extra bidrag för alla artiklar de skriver om Ryssland-Ukraina, för att inte tala om nyhetssändningarna på radio där det ältas hela dagarna. Så tröttsamt och helt klart ett sätt att hålla fokus borta från våra egna växande problem.

#pestellerkolera

Bildkälla: Aftonbladet

7 reaktioner till “Svarar man inte politiskt korrekt är man körd

 1. Frågan är patetisk. Varför ska någon välja mellan Biden och Putin? Vad har detta för syfte? Det är lika dumt som att ställa frågan om att välja mellan pest och kolera.

  Angående avsatte Richard Richtoff. Bra att SD visar sitt rätta tryne inför valet. Vem fan vill rösta på detta korrupta parti?

  Gillad av 1 person

 2. Ryssland Ukraina Belarus är snart mediekört. Idag började SR’s statliga propagandamaskineri ge sig på Vietnam’s överträdelser mot dissidenter om än ca 50 år försent. Det blir säkert en lång het fullspäckad period om detta som mörkläggning inför det nästårs stundande valet.

  Gilla

  1. Nu rapporterar bland annat (Ex)pressen att Ryssland bombat en Ukrainsk skola. Det är nog USA som istället gjort en falseflag för att attackera eller åtminsone misskreditera Ryssland för att få bättre förhandlingsläge. Vi kan de djävlarna. Ryssland är inte så dumma att de attackerar en förskola med allt vad det betyder i badwill. Må djävulen ta krigshetsarna inom Nato. Djävla svin som vill sätta Europa i brand.

   Gillad av 2 personer

 3. Den som inbillar sig att det som utspelar sig idag är en tillfällighet, slump eller kanske bara otur…………ja den personen har inte ”lyft på några stenar” utan endast lyssnat på våra press stödda massmedier……obegripligt att inte fler genomskådat detta bedrägeri…..

  Gillad av 2 personer

 4. Propagandan i fulmedia är regisserad av globalisternas förlängda arm CIA och Udo Ulfkotte beskrev exakt hur det går till innan han dog under mystiska omständigheter! Detta avslöjade han redan 2014 och det går exakt till så även nuförtiden. Ukrainsk militär skjuter dagligen in granater mot bostadsområden i Luhansk men det är helt ointressant för fulmedia att rapportera om lika lite som att det är den nynazistiska Azov-bataljonen som kväser folks missnöje mot Zelensky och vanstyret i Kiev. I Ukraina röstar man med ”fötterna” och fler än någonsin sticker från ”landet” till EU, Kanada och Ryssland. Att det är USA som ser till att Minsk-avtalet inte följs från Ukrainas sida är ingen nyhet och det beror på att blir det lugnt så är plundringen över och kanske en regim som verkligen jobbar för ukrainarnas bästa kunde sättas på plats. Problemet för USA i ett sådant läge är att redovisa var de 120 ton guld tog vägen efter deras arrangerade statskupp mot Janukovic 2014. Den förre ”presidenten” i Ukraina Poroshenko är föremål för en utredning om brott och korruption vilket också förtigs av fulmedia! Det passar ju inte in i skönmålningen av Ukraina som i verkligheten är att ”land” i kaos och upplösning och det beror på gamla synder som Sovjetstaten skapade på sin tid, dessutom helt olagligt…Men så fungerade det under Sovjettiden när kommunistpartiet styrde och ställde utan att fråga befolkningen vad de tyckte.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s