Fortfarande samma onyanserade bild i media

Det hade varit klädsamt om media slutade sprida myten att det bara är ovaccinerade som sprider Covid-19, när det sedan en längre tid tillbaka står klart att såväl vaccinerade som ovaccinerade sprider smittan och det kvittar om man är trippelvaccinerad. Men vad kan man förvänta sig av massmedia som sedan dag ett av covidutbrottet spridit omotiverad skräck, lögner och en onyanserad bild i syfte att profitera på människors rädsla.

Kan inte någon från hemtjänsten ringa upp Gunilla och informera henne om att det inte spelar någon roll om det är vaccinerad eller ovaccinerad personal som kommer hem till henne eftersom hon riskerar att bli sjuk oavsett, så kan Gunilla antingen slappna av eller isolera sig helt från samhället om hon föredrager det.

#followthemoney

Bildkälla: Dagens GP

13 reaktioner till “Fortfarande samma onyanserade bild i media

 1. Bra skrivit Jenny!! Så trött på denna falska propaganda som ska pumpas ut och skuldbelägga oss ovaccinerade. Jag har själv nyss haft omikron och det är som en förkylning. Människor tackar för sina 3 doser så att dom inte blir så sjuka i omikron. Herregud vad hjärntvättade människor har blivit…

  Gillad av 3 personer

 2. Italian MEP Sergio Berlato wants clarity on graphene in the Covid vaccines. He referred to a recent study by Dr. Ricardo Delgado Martin and Dr. Pablo Campra, who claimed to have found graphene oxide in the Covid vaccines by using Micro-Raman spectroscopy.

  The scientists have shown that graphene could convert signals with these frequencies into signals with frequencies a thousand times higher than signals generated with silicon, according to Berlato.

  “Graphene is therefore able to absorb radiation, which means it is highly toxic and harmful to human health when this material is included in a vaccine,” the MP noted.

  He asked the European Commission whether, given this latest research, it intended to have the presence of graphene in Covid vaccines carefully examined by an independent laboratory.

  https://freewestmedia.com/2022/02/14/mep-wants-clarity-on-graphene-in-covid-vaccines/

  Gilla

  1. När regeringar världen över säljer sig till en omoralisk vaccinindustri så kan vaccinindustrin blanda i vad fan som helst i olika batcher, likt Dr Mengele.

   Gillad av 2 personer

   1. Japp och sedan med EUA och de kliniska testerna klara 2023 finns det med den hast som detta skett en stor sannolikhet att man missat något och speciellt empiri…… snart 400 avlidna av vaxet i Sverige…. tiotusentals i de länder vi delar vax med…… ”do no harm” OCH de som låtit detta ske är inte tillverkarna utan köparna dvs våra politiker…… någon som tycker att siffrorna nedan ”makes sense”?
    80+
    smittade 54,500
    iva 500
    avlidna 11.000

    Gillad av 1 person

   2. Ja precis Martin och vad avser Valsamverkanspartiet göra åt detta? Sitta i gungstolen och åse solnedgången samtidigt som man sippar på en svalkande drink eller Gud förbjude ställa till med ett sjuhelsikes djävlar anamma, som kostar både svett och möda? Orkar partiet resa sig och stapplande i spritångorna göra något som innebär någon förändring på riktigt? Jag är av ohejdad ovana skeptisk.

    Gilla

  1. Detta är ju inget annat än folkmord och de ansvariga måste ställas inför rätta. Sverige har som bekant en djävla massa lyktstolpar. Varför inte begagna dessa?

   Gillad av 1 person

   1. Valsamverkanspartiet avser att få alla att valsamverka mot många av de problem som Jennie tar upp.

    Det är ibland lockande att sitta i gungstolen och åse solnedgången samtidigt som man sippar på gröt te, eller något c-vitaminrikt. Jodå. Det gör jag också ibland på sommaren. Gud (ditt högre medvetande) vill att du säger sanningen för det gillar inte lögnarna. Det är inte så mycket möda alls att vara sann och göra rätt. Du är oftast på helt rätt väg. Välkommen!

    Sprit och andra lösningsmedel dricker jag mycket sällan. Inte bra för hjärnan som består mest av fett. Jag har tjatat om direktdemokrati och valsamverkan i 2-3 decennier och drivit partier för detta. Välkommen att hjälpa till!

    Bidra gärna till sanning och valsamverkan! Sent skall syndarna vakna, men vi är nu många som vill se det som jag har tjatat om, men vissa utan mod ljuger och vilseleder de medverkande, så du behövs för att hjälpa mig rätta till detta. Det är ensamt att dra hela lasset själv för sanning och äkta folkstyre. Djävlarna är aktiva, flitiga och dominerar för att förstöra.

    Jag har en massa annat ansvar också, så du får gärna avlasta mig! Anmäl ditt intresse på Valsamverkanspartiet så berättar jag mer vad vi kan göra tillsammans!

    Gilla

 3. Denna Gunilla måste omedelbart kasta ut TV:n, för hon är alldeles uppenbart förd bakom ljuset. Arma människa som inte har fattat någonting. Ja så där ser det ut bland en majoritet av befolkningen. De har har som vanligt noll koll. Inte att undra på att landet med dess imbecilla befolkning är på väg rätt åt helvetet. Men det begriper förstås inte Gunilla och hennes lallande fränder.

  Gilla

 4. Propaganda fungerar precis lika bra idag i Sverige som den gjorde för 100 år sedan i Tyskland. Det har ju visat sig att vaccinerade smittar mer än ovaccinerade när det gäller USA vaccinen. Dessutom har bedragare som kallar sig experter börjat hyllas och få priser, som utdelas av andra bedragare. Det blir värre för varenda dag. Ingen kritisk granskning i sikte någonstans.

  Gilla

  1. Det är rädslan för folket som gör att makthavarna inte vågar sluta ljuga. Det är sanningens år. Makthavarna kan enbart skydda sig genom att erkänna sina synder och berätta, för ju tidigare sanningen kommer fram, desto större blir förlåtelsen och ju lägre blir då straffet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s