Dags för råttorna att lämna det sjunkande skeppet?

De senaste dagarna har det florerat flera nyheter relaterade till covidvaccinen och dess biverkningar, något vi dock inte får läsa om i massmedia där enbart alarmistiska artiklar om Rysslands upprustning i Ukraina och kramkalaset i Mellon får ta plats – blandat med mysintervjuer med partiledarna inför det kommande valet.

Det är helt klart anmärkningsvärt att Big pharma-jätten Modernas VD Stéphane Bancel har sålt (fått lämna ifrån sig?) aktier i det egna bolaget för 400 miljoner dollar och därefter plötsligt gått under jorden. På tisdagen raderade han även sitt konto på Twitter där han tidigare varit mycket aktiv i debatter.Edward Dowd, en tidigare fondförvaltare som studerat dödssiffror från försäkringsbolag och begravningsbyråer, hävdar att Bancels mystiska försvinnande har att göra med att han började ställa frågor till Moderna om siffrorna som enligt honom tyder på en överdödlighet bland vaccinerade samtidigt som han påstår att både Pfizer och Moderna mörkat utfallet i sina kliniska studier – något vi även hört från forskare som ifrågasätter massvaccineringen.

En annan intressant nyhet är att det kan finnas samband mellan bolagens experimentella mRNA-vaccin och menstrations­störningar. Detta har varit på tapeten tidigare utan att en koppling kunnat bekräftas.

Enligt en studie från den amerikanska myndigheten NIH har man funnit att det bland 4.000 användare av en app som följer menstruationscyklerna hos kvinnor förekom störningar som var kopplade till coronavaccin. När en norsk studie också hade upptäckt en koppling mellan menstruations­störningar och coronavaccin i december, sade dock EU:s läkemedelsmyndighet EMA att sambandet fortfarande inte var bevisat. I fredags meddelade EMA att man nu utreder flera rapporter där kvinnor drabbats av onormalt stora blödningar eller slutat menstruera efter att ha tagit Moderna eller Pfizers vaccin mot covid-19. Samtidigt släpptes ett pressmeddelande där EMA underströk att det inte finns några ”bevis” för att corona­vaccinerna skadar fertiliteten. Om vaccinerna skulle visa sig leda till sterilitet kan ersättningskraven mot staten bli omfattande.

Dessutom kommer det nu indikationer på att covidvaccinen riskerar bryta ned kroppens försvar mot HIV. Några av vaccinerna mot Covid-19 som utvecklas med så kallade Ad5-vektorer, kan nämligen öka risken för att få HIV när vacciner distribueras till utsatta befolkningar runt om i världen enligt en grupp forskare som publicerat i den medicinska tidskriften The Lancet. Däremot innehåller inte själva vaccinet något som kan smitta patienten med HIV.

Vektorvaccin bygger på samma principer som DNA- och RNA‍-‍vaccin, men här finns vaccinet inbyggd i ett virus som är försvagat och ska vara ofarligt, där man har modifierat en gen så att den skapar immunförsvar istället för att sprida viruset. Två virala vektorvaccin mot Covid‍-‍19 är godkända, Vaxzevria och Covid‍-‍19 Vaccine Janssen.

Noterar även att fyra dödsfall i samband med coronavaccinet Comirnaty från Pfizer/Biontech
utreds i Sverige bland äldre multisjuka, i Norge utreds sju dödsfall bland de vaccinerade och i Finland har ett dödsfall i samband med vaccinering konstaterats i höstas.

Vartefter alltmer oegentligheter framkommer om dessa vaccin där mänskligheten använts som försökskaniner medan makthavarna utökat sitt maktmonopol, lär råttorna lämna skeppet med sina förmögenheter i behåll. Kvar står alla de som på olika sätt drabbats av oönskade biverkningar, vissa kanske med men för livet och de långsiktiga effekterna är dessutom fortfarande förhöjda i dunkel.

Tyvärr tror jag att det kommer komma mer av den här varan framöver när man inte längre klarar av att hålla bubblan intakt, men vi pratar inte alls om detta i Sverige. Istället avfärdas allt som konspirationsteorier trots att ingen undersöker grundligt och pressen använder sig av ”experter” med tydliga kopplingar till vaccinbranchen som säger ”rätt” saker. Ingen kommer heller att ställas till svars.

Vuxna människor får givetvis ta ansvar för sina beslut, men det är alla barn från små bebisar upp till 18 år som använts som labbråttor jag beklagar och där konsekvenserna kommer först längre fram. En sak är i alla fall säker – läkemedelsbolagen kommer att vara de stora vinnarna på covidhysterin i slutändan.

#followthemoney

https://www.friatider.se/eu-utreder-rapporter-om-mensrubbningar-efter-coronavaccin

https://www.friatider.se/oro-att-vaccin-mot-corona-kan-ge-okad-risk-hiv

6 reaktioner till “Dags för råttorna att lämna det sjunkande skeppet?

 1. Pressen kan numera refereras till de förr så kallade alternativ media som numera nästan helt tagit över relevant och viktig nyhetsrapportering. Expressen är snart just det-ex pressen. Vi kan inte begära för mycket av gammelmedia som under rmånga år byggt upp band till makten, företag och nära och kära. Man vet alldeles för mycket om varandra för att våga ha en en objektiv nyhesrapportering. Gammelmdia är en maktfaktor som likt all annan makt blir korrumperad över tid. Stoppa Pressarna Har en serie artiklar om en journalist med ”hög svansföring” som tydligen är ett riktigt skräp till människa. Knarkar och frotterar sig med politiker på ett högst olämpligt sätt. Vi har sedan till exempel David Baas som tar emot priser och utmärkelser från bland annat Advokatförbundet och oerhört olämpligt ifall man som journalist vill ha trovärdighet. Adcokatförbundet lär aldrig behöva riskera någon granskning av Expressen eller deras journalister,det är då enklare och mer givande att stå och bulta på någon enkel människas dörr eller åka till någon arbetsplats och fotografera påstådda rasister. Låt gammelmedia och deras journalistik självdö.

  Gillad av 2 personer

 2. Sverige liknar mer och mer en dysfunktionell familj där ingen vågar ta tag i eller prata om problemen som finns inom familjen, alla bara väntar, alla ser vart det barkar hän men ingen vågar göra något. Alla vet om man lyfter problemet inom familjen så smäller det med en gång det blir hot, anklagelser, dålig stämning och ”blickar som kan döda” ingen i familjen vill vara den som förstör eller splittrar familjen.

  Alldeles för många svenskar är nöjda med sina liv, detta är den enda tolkningen man kan göra av läget. Ändå tror jag att pendel har vänt till vår fördel som vill Sverige väl. Det känns lite som att det blåser upp vid horisonten och just nu åker vi i första klass rakt in i infernot. För denna kurs politikerna har lagt in på kommer inte att bli bra, bubblan måste spricka det är för mycket som inte ligger i fas allt från en dopad ekonomi, vaccin fusket och en konflikt som just nu verkar växa, men förhoppningsvis lägger sig.

  Gillad av 2 personer

  1. Det går inte att hela tiden vara undvikande inför det som sker. Det krävs en fysisk konfrontation på gatorna precis som vi ser i tex Kanada. Morgan Johansson har rätt när han säger att staten alltid är starkare än gängen men som det ser ut nu är gängen på väg att bli den nya staten. Man har bildligt talat halshuggit de svenska myndigheterna och de senare sitter i sina hålor och bara darrar. Man säger inte nej till 17 miljoner muslimer varav många kanske har stridsvana från krig och kanske lätt kan skaffa vapen. Svenska myndigheter såsom vi känner dem håller på att ersättas av något annat. Mashalla säger jag till de svenska myndigheterna. Ifall du Jenny känner obehag inför denna video så är det bara att ta bort min kommentar men jag tycker att det är viktigt att se att svenska myndigheter inte kidnappar barn,döm själva. Varning för starka scener!!

   Gilla

 3. Storsäljer? Nja de siffror jag sett är att bolaget växt med mer än 30ggr på 2 år värde nu mer än 1.000miljarder sägs att innehavet innan försäljning var 8% betyder att innan försäljningen var innehavet värt 100 miljarder… att sälja för 4 miljarder är inte så stor andel av innehavet….. tror att om det pågår affärer så kommer fler och större inom kort….

  Gillad av 2 personer

 4. Ett preparat som ”i all hast” erhöll EUA trots att det finns preparat, off grid, som påstås fungera… ja t.o.,m. empiri visar detta…. Indien t.ex. HCQ och den kastade undersökningen osv…. är som GSG-principen…. det fungerar bra initialt men kan tappa kraft efter ett tag…. dessa preparat har ju sålts (mRNA) i flera miljarder doser…. man har från ”Dessa preparat är effektiva och säkra” gått till en booster per kvartal typ…… Experter inom området avråder vaccinering utom i specifika fall….. det finns både rön som ger Ivermectin och HCQ en möjlighet förutom de/det nya preparat som dykt upp länk https://www.phe.gov/emergency/events/COVID19/therapeutics/Pages/updates.aspx och beroende på hur många doser kunderna redan köpt kanske man inte behöver utveckla och tillverka en variant mot Omicron…. som ju fungerar som ett vaccin i sig…. Shit happens…. å andra sidan har man plockat undan en massa miljarder behöver man inte vara girig i sig utan kan fundera över nästa utmaning….. för numer så är det bara de längst ner i värdekedjan som jobbar för mer vax…. och svensk sjukvård klappar på ryggen… hade en dialog med citikliniken https://www.facebook.com/citikliniken/posts/1096841631149636?comment_id=1101188080714991&notif_id=1644858620922846&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif och min magkänsla är att de då man inte testar och man är nära ett vaccin mot den nya varianten och med den smittspridning den har osv…. kan ha hamnat i läget att nu gäller vaccinering endast för ett fåtal vilket borde varit fallet hela tiden….. MEN Citykliniker, et. al., får väl betalt från regionerna? Och vaxtillverkarna precis som de som jabbar tjänar pengar på detta…. undras om inte sjukhuset också har incitament, vet att regionerna fick bonus av staten för bra jobb….. om förhandlingen gjordes mer med de verkliga kunderna skulle det kanske inte bli lika mycket deg…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s