DO rider igen

Myndigheten Diskrimineringsombudsmannen (DO) har i ett beslut nyligen slagit fast att alla i en persons omgivning måste tillmötesgå krav på att tilltala personer som ser sig själva som ”ickebinära” (mentalt könlös) som hen.

En elev på en skola i Mellansverige identifierade sig som ickebinär, där man tar avstånd från båda de biologiska könen och antar en könlös självuppfattning samt krävde att alla på skolan måste deltaga i rollspelet genom att bland annat tilltala eleven med det påhittade pronomenet ”hen”.

En kvinnlig lärare sade nej, vilket fick elevens föräldrar att först gå till rektorn som lovade prata med läraren ifråga, men när läraren stod på sig om att inte vilja deltaga i rollspelet anmälde föräldrarna skolan till DO, som nu beviljar eleven 150.000 kronor i kränkningsersättning.

Det är den aktuella skolans utbildningssamordnare som ska betala senast den 1 mars, annars kommer DO att lämna in en stämningsansökan mot samordnaren i tingsrätten och då kan samordnaren även bli skyldig att betala höga belopp i rättegångs- och advokatkostnader.

Det känns som sådana här saker är typiska för Sverige, där det numera kryllar av lättkränkta människor med krav på att få sin vilja igenom och DO går dem till mötes – är det inte krav på att vägra ta i hand med det motsatta könet är det krav på att få ha slöja på sig på arbetet trots att det är olämpligt av säkerhetsskäl eller som minderårig elev i skolan och därtill sådana här galenskaper där man tvingar människor i en specifik persons omgivning att dansa efter dennes pipa helt utan logisk grund för ett sådant beslut.

Absurt minst sagt, men en del av det nya Sverige. Tur att man som privatperson fortfarande kan vägra använda detta ord till vardags, men det kanske bara är en tidsfråga innan orden ”hon” och ”han” förbjuds helt för att inte kränka vissa medborgare.

Lärare ville inte säga ”hen” – skola tvingas betala 150 000 till kränkt elev

23 reaktioner till “DO rider igen

 1. Mycket ska man se o höra innan ögon o öron trillar av. Väldigt lättförtjänta pengar för en hemsk unge med ännu hemskare föräldrar. Hur tänker DO. Dög det inte att tilltala ungen med du? Är man väluppfostrad tilltalar man inte någon med han, hon eller hen! DO behöver rannsaka sig själva. Tilltalar de själva någon med hen? Vad är det för fel på du. Ungen och föräldrarna bör be läraren och skolan om ursäkt och DO tala om för föräldrarna och ungen att man inte tilltalar någon med hen. Här bör även Svenska Akademin anlitas och påtala vad som gäller i svenskt språkbruk.

  Gillad av 2 personer

  1. Det är vid sådana här tillfällen man tänker att vaccininducerade blodproppar, myokardit och ”turbocancer” inte kan komma fort nog på PK-folket. ”Turbokrebs”!

   Gilla

 2. Eftersom personen anser sig könlös så förmodar jag att personen i fråga aldrig kan sätta barn till världen ,och borde i så fall noteras i personens personalakt dessutom bli återbetalnings skyldig till den lärare som nu blivit ålagd att betala den stackars kränkta personen 150000:–. Vissa människor har ingen skam i kroppen hur man ska roffa åt sig pengar samt förstöra livet för en lärare som i mina ögon inte gjort något som helst fel.

  Gillad av 2 personer

  1. Men kanske ska vi omfamna det här? Hen kan nu ta pengarna och göra könsbyte, vilket är gratis sterilisering på köpet. Då tjänar hen pengar resten av livet genom att slippa betala för preventivmedel vid sex med sin partner.

   Många tror ju idag att CO2-utsläpp är väldigt illa. Ju fler könsbyten/steriliseringar det blir, desto färre människor som kan släppa ut CO2. Själv ser jag det ekologiskt hållbara med att en stor del av befolkningen blir homosexuella och byter kön.

   Det finns en annan vacker aspekt med homosexuella. Lesbiska kvinnor är t.ex. fantastiska för mig som vill vara munk. Kvinnliga kompisar som inte vill ha sex och bara får önskade barn. Oftast bara ett eller två. Bra för barnen.

   Bögar som har en feminin läggning och vill bli kallade hen är också väääldigt trevliga och oftast respektfulla att jag är heterosexuell (men erbjuder givetvis att prova på). Det tycker jag är generöst. På något vis är man trött på att bli rövknullad av den EU-vänliga politikeradeln och då kan man ju liksom få omväxling om man nu plötsligt skulle vilja det.

   Vi måste bli färre för naturens skull! Kanske är det ökande antalet könsförvirrade är Moder Jords sätt att visa att vi har blivit för många människor?

   Det är bara sekterismen som självt massavlar fram fler sektidioter och ger sig på de här människorna som är problemet, anser jag. Det leder, med exponentialfunktionens logik, till ökenlandskap.

   Gilla

 3. Myndigheten Diskrimineringsombudsmannen (DO) har i ett beslut nyligen slagit fast att alla i en persons omgivning måste tillmötesgå krav på att tilltala personer som ser sig själva som ”ickebinära” (mentalt könlös) som hen.

  Detta borde vara kränkande för alla som det inte slagit slint i huvudet hos …, men det tänkte inte DO på …

  Gillad av 2 personer

   1. Genom att tillmötesgå höns? Visst, det lär finnas folk ute på myndigheterna, som inte är helt brända i pallet, men hur många av dessa vågar att öppna mun?

    Gilla

   2. Ibland tror jag att de jobbar för SD, för när det blir riktigt dumt vill folk proteströsta.

    Gilla

  1. De kommer lyckas tills folket vaknar, blir aktiva, organiserar sig, valsamverkar och ersätter dem.

   Gilla

 4. Staten ska inte uppmuntra till könsbyten utan i mitt tycke ska detta tidigast kunna ske när barnet/ungdomen är över 18 år och gjort ett moget övervägande om för och nackdelar.

  Är man så lättkränkt som flickan i artikeln är så borde väldigt många flickor kunna få ut ersättning av alla dessa ”icke svenska män” som kallar våra flickor för horor, jag ser faktiskt inge skillnad i frågan.

  Men statens prislista är väldigt skev, får man sin dotter mördad av en muslimsk terrorist är ersättning 60000 kr blir en kvinna utsatt för en grov våldtäkt får hon 250000 medan en dömd våldtäktsman får 900000 och blir man inte kallad HEN så får man 150000 men vad är skillnaden mellan detta och bli kallad hora, snälla förklara för mig.

  Gillad av 2 personer

  1. Är det Jizya vi pratar om?
   De otrogna ska stå för ”fiolerna”….
   Jag vet inte, men märkligt är det.
   Jo, för att skicka Nyans in i Rixdagiset krävs 23 000 röster i tex Malmö, mig veterligen.
   Sug på den!
   Resten kan ni räkna ut själv isf.
   Vilka jobbade ihop med nassarna?
   SD?
   Hahaha!
   Nope.
   Vad hade hänt om inte Tyskarna fått åka igenom Sverige till Finland, när det begav sig?
   Hemskt?
   Bolshjevikerna hade slutat vid Smygehuk,vilket de gjort iaf.
   Kommunismen spreds när muren föll.
   Har inte Europa funkat som en pengagenerator för all sköns stolleprover det senaste 70 åren GB exkluderat?
   Skrevs det något egentligt fredsavtal efter WW II? Inte vad jag vet…
   Mycket nu?
   Kan ha fel, som alltid.
   Lyssna på den gamla Leonard Cohen dängan-First we take Manhattan(FED 1913)-then we take Berlin(1945)….
   Han är imponerad av vapnen, enligt txt…

   Gilla

   1. Jag kommer nog att rösta på Nyans för skall det gå åt helvete så kan det ju ske till tonerna av böneutrop. Eller varför inte till tonerna av gulle gulle med arabidol.

    Gilla

  2. ”Hora” är inte kränkande, men sanningen. Sanningen kan inte kränka, enbart motståndet kränker. Hor är lagligt i Sverige, men inte prostitution. ”Han” och ”hon” är inte sanningen för alla individer. Det är väl lite som när du blir kallad för motsatt kön, kan jag tänka mig. Kränkande.

   De icke svenska baaarnen gillar ofta horor och följer inte sin kulturs påbud om giftermål innan sex. Jag ser det som integration. Ju mer de integreras i vår fantastiska hor- och horbocks-kultur desto mer gillar de den. Sol på huden på sommaren dessutom och varma sommar vindar som smeker oss. Frihet för de som flyr den vidriga ökensekten.

   Gilla

   1. ”Den som smädar annan genom kränkande tillmäle eller beskyllning eller genom annat skymfligt beteende mot honom, dömes, om gärningen ej är belagd med straff enligt 1 eller 2 §, för förolämpning till böter. Är brottet grovt, dömes till böter eller fängelse i högst sex månader.”

    Spännande att du kan avgöra vad jag tycker är en kränkning. Lagen är godtycklig, vilket innebär att de är vad du som person upplever som kränkning som avgör om de är en kräkning eller inte.
    Det har ingenting med ”hora” att göra eller för den saken ”han eller ”hon” eller vad du ser som lagligt i Sverige det är den utsatte som har har tolkningsföreträde. Det är alltså inte intentionen eller avsikten som avgör utan vad du som person upplever, och jag upplever ”hora” som en kränkning mot våra svenska flickor.

    Gilla

   2. Om du känner dig kränkt så får du väl polisanmäla de som kallar dig kränkande saker och ev. få 150000. 🙂 Lycka till!

    Gilla

   3. Du tillhör de otrogana..
    Och dom är här.
    Vad gör vi Martin?
    Fight back?
    100% av kärringarna är på….
    De vill 7 000 000 000 nya negrer.
    Finn 5 fel?

    Gilla

   4. Jo. Jag är ju vetenskaplig ateist som gillar Jesus och Buddha som gick bort från sekterismen och började tala evident sanning.

    Du behöver inte göra någonting Treb. Allting är helt perfekt

    De som litat blint på lögnmedia, samt vaxxat sig med experiment-biovapnet från pedo-Bill får nu en mängd sjukdomar som straff för sin egen ljumhet.

    Alla våra varningar kallade de för ”konspirationsteorier” och oss för ”foliehattar” fastän våra varningar kom från läkare, mikrobiologer och virologer.

    99% av de där PK-damerna har garanterat vaxxat sig, tror jag. De kommer förmodligen få dö ett utdraget lidande i cancer.

    Gör ingenting som skulle mildra deras lidande, Treb! De har förtjänat varje sekund av lidande de kommer få. Detta är ”skärselden” eller helvetet på jorden om du vill. Låt dem inte slippa undan!

    Mörkhyade som lockats att lämnat den miljö som de är skapta för, istället för att få ordning på den, har också ofta fått lida och det kommer nog bli än värre innan det blir bättre. Gör ingenting Treb!

    Andas djupt, poppa popcorn och lyssna på ”Klaus Wunderlich Popcorn”! När du vill göra något för barnen och framtidens generationer så hör av dig!

    Gilla

 5. Martin, de är inte här för vetenskap…
  Get it?
  Jo, jag har barn & hoppas.
  Hur gick det i ex Libanon?
  Vad göra?
  Jag vet inte….
  Ärligt.

  Gilla

 6. Sluta släpp in eländet??
  Vem vill betala, Martin?
  Du?
  Har jag bara fel?
  Vad mer behöver vi?
  Vad händer i Myanmar?
  Same Shit, mig veterligen.
  Har du kul, Jenny?
  Är jag idiot?
  Absolutly men även klocka slår rätt 2 gånger om dan,..
  Hahaha!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s