Finnarna visar sisu – kräver stopp för covidrestriktioner, halverade bensin- och dieselskatter samt regeringens avgång

Det är inte bara i Kanada det pågår massiva protester mot vaccinrestriktioner med tusentals lastbilar och människor som protesterar mot covidrestriktionerna, även i Finland pågår en stor manifestation döpt till Convoy Finland 2022 som orsakat stora störningar i trafiken under helgen. Med slagord som ”nej till vaccinpass” samt ”för frihet” visar finnarna sisu och står upp mot överheten, men enligt polisen saknar demonstranterna tillstånd.

Convoy Finland 2022 inleddes i fredags och ska pågå i fem dygn mellan klockan 10-22. Arrangörerna bakom Convoy Finland motsätter sig bland annat coronarestriktioner, covidintyg, vacciner, vaccinpass, munskydd, digitala identitetshandlingar, ”eliten” och Nato. Vidare kräver man att bensin- och dieselskatterna halveras samt att regeringen avgår.

Bravo! Det händer lite saker runt om i världen och ju fler som protesterar desto svårare för de styrande politikerna att i samarbete med massmedia upprätthålla bedrägeriet. Ser med spänning fram mot vad som kommer att ske framöver och hur ledarna kommer att tvingas backa – tippar på att många av oss som så länge ifrågasatt om vi får hela bilden samt mött hård kritik för detta kommer att få rätt i slutändan, även om det självklart inte kommer att erkännas från högre ort.

I Österrike däremot går regeringen dock vidare med sina fascistiska metoder och det blir nu obligatoriskt med covidvaccinering för befolkningen (undantag för gravida) med kontrollanter som kommer utge bötesstraff för ovaccinerade. Förfärligt och helt klart dags att blockera Wien med lastbilar i en Convoy Austria för människors frihet!

#followthemoney

https://www.hbl.fi/artikel/fortsatta-protester-vid-riksdagen-trafiken-loper-normalt-men-konvojdemonstranter-hotar-stanga-mann/

6 reaktioner till “Finnarna visar sisu – kräver stopp för covidrestriktioner, halverade bensin- och dieselskatter samt regeringens avgång

    1. Det är inte så enkelt att regeringen borde avgå, för allt som kommer att hända är att en likadan kommer tillbaka. Vad vi behöver är ett nytt system. Att välja någon till makten kanske är viktigt, att kunna avlägsna någon är mycket viktigare. Sedan gäller det informationen. Väljarna måste få korrekt information, det får dom inte idag. Dom får propaganda.

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s