Synd att man inte kan avkraga odugliga politiker

De senaste dagarna har det varit stora rubriker i Trelleborgs Allehanda om kommunalrådet Mikael Rubin (M) som korkat nog hängde på sugardate.se där han köpte nakenbilder av en kvinna som han gärna ville köpa sex av också samt sedermera blev utpressad av densamma på totalt 213.000 kr. Nu har allt kommit i offentlighetens ljus och stadens starka man har kvickt fått lämna samtliga politiska uppdrag, tvingats lämna sitt parti Moderaterna samt skämt ut sin familj.

Men som alltid i politikens värld ska höjdarna få plåster på såren oavsett vilka avskyvärda handlingar de begått och Rubin är inget undantag utan får ett så kallat omställningsstöd på sammanlagt närmare en miljon kronor samtidigt som Trelleborgs kommun även får bekosta sociala avgifter.

Medborgarna får således indirekt bekosta Rubins snaskiga äventyr och till skillnad från Paolo Roberto som fick löpa gatlopp i media samtidigt som hans företag effektivt sänktes med hjälp av pöbeln efter att han köpt sex av en prostituerad kvinna, kan Rubin dra sig tillbaka och lugnt fundera på vad han istället ska ägna sig åt framöver.

Tänk om man likt biskopen på Gotland kunde avkraga våra odugliga politiker från höger till vänster för gott från deras ämbeten istället för att oförtjänt belöna dem med våra surt förvärvade skattekronor samt framförallt förära dem vårt förtroende – jag kan spontant komma på en hel drös syltryggar som skulle kunna kvala in som potentiella kandidater.

Men istället låter vi dem hållas och likt förbannat röstar vi fram samma klåpare till makten gång på gång, medan de varje år höjer sina redan höga löner – en lön som de dessutom själva reglerar, medan vi kämpar på i det tysta genom att se till att skattkistorna fylls på så att hycklarna kan fortsätta genomföra sin ogenomtänkta politik som definitivt inte gynnar folket.

#vibetalar

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/rubin-far-narmare-en-miljon-nar-han-avgar

5 reaktioner till “Synd att man inte kan avkraga odugliga politiker

  1. Förutom det moraliskt förkastliga så har han varit en säkerhetsrisk och ett billigt offer för utpressning. Vad gör vår eminenta Säkerhetspolis? Sitter i buskarna och glor på de så farliga antivaccarna kanske?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s