Politiskt korrekt opinionsbildning

Många medier skriver att regeringen i dag förväntas ta bort alla covidrestriktioner, vilket verkligen vore på tiden och jag har inte sett en enda tidning där en ”expert” uttalar sig positivt om detta. Istället har man med brasklappar om att det minsann är för tidigt och att det kommer leda till stora bakslag – precis som när Danmark valde att slopa samtliga restriktioner tidigare i veckan.

Alltid denna ensidiga debatt där vi inte får hela bilden från media utan bara ett sorts budskap för att forma opinionen. Nu kritiseras även Alexander Pärleros från Framgångspodden hårt i media efter att han släppt ett avsnitt där han intervjuar hjärnforskaren Katarina Gospic eftersom Pfizer och covidvaccinen ifrågasätts samtidigt som regeringen kritiseras för att mörka biverkningar, där man menar att han har ett ansvar att inte vilseleda lyssnarna samt bejaka vaccinskeptikerna.

Budskapet är således att det är fel att ifrågasätta och granska oegentligheter samt ställa frågor till oberoende forskare om det går emot det politiskt korrekta narrativet. Sjuka Sverige fortsätter leverera och befolkningen låter sig manipuleras av media.

#onlyinsweden

12 reaktioner till “Politiskt korrekt opinionsbildning

 1. Fattar absolut ingenting. Bakslag i Danmark. Såvitt jag vet är inkubationstiden för covid 2-14 dagar, vanligast är ca. 5 dagar. Hur kan de se ett bakslag i Danmark? Är de synska och kan spå framtiden?

  Gilla

   1. Ja,men bakslag för vem? Ser det som ett nu klassiskt syftningsfel. De ger sken av att det gäller alla, men avser egentligen dem själva. Efter Andra Världskriget hade de fått någon form av professionell hjälp, men idag …

    Gillad av 1 person

  1. Han kan ha rätt. Bakslag vad gäller smittspridning sker oftast medelst s.k. exponentialfunktion, men om jag har förstått saken rätt så är den variant som härjar nu mycket mildare och ändå nästan omöjlig att undvika, eftersom den är mer smittsam. Dessutom så vet alla läkare (som vill veta) hur man ska behandla den här laboratorie-skapade förkylningen.

   Mer intressant är kanske en koppling jag gjorde nyligen? Jimmy Dore angrep nyligen fulmedierna för att de ljög om Ivermektin och kallade det för ”horse dewormer”. Med Dr Jane Ruby & Richard Hirschman, på Stew Peters Show, vilka presenterar en ny slags gigantisk ”mask” som bildas i blodet på de som tagit vacciner, så blir detta minst sagt intressant.

   Kanske hade de varit djävligt glada om de hade ätit ”horse dewormer” istället för att injicera sig med mRNA-experimentet? Nåväl. Något för alla patologer att undersöka och ev. uppmärksamma! Har redan kontaktat en patolog om saken.

   Gilla

 2. Varför genomför regeringen ett lappkast gällande C-restriktioner?

  Jag antar att de anpassar sig efter den rådande situationen; flera tusen demonstrerade mot C-pass och VX-tvång nyligen i Sverige. Inspirerade av *Truckers* i Kanada har även svenskar planerat något liknande.

  Det bränns under fötterna på förtryckarna. Bäst att ge upp utan att ”förlora ansiktet”.

  Gillad av 1 person

  1. Så kan det förstås vara, men nu hade ju Danmark tagit på sig löpardojorna och visat vägen framåt, så de hade i realiteten inget annat val. I annat fall hade stått med rumpan bar och bett om en rejäl risbastu.

   Gilla

 3. Fortfarande föreslår EU att det skall bli krav på vaccinpass och man kan undra varför. Antagligen vill läkemdelsmaffian fortfarande experimentera med sina sk vacciner. Alltså man blir milt sagt förbannad när man förstår syftet med hysterin kring corona. Vaccinera spädbarn är bara för mycket…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s