Har vi inte viktigare saker att fokusera på i Sverige än Nato-medlemskap?

Så fort jag ser ett uttalande av Moderaternas partiledare nu för tiden så blir jag irriterad och så även denna gång när Ulf Kristersson i en intervju med Expressen återigen visar att han är en globalist ända ut i fingerspetsarna genom att deklarera att han tror Sverige kommer gå med i Nato och att han kommer verka för detta vid ett regeringsskifte. Med sig i detta har Moderaterna sina borgerliga bundsförvanter L, C och KD samt SD. Man kan tycka att det finns många viktigare saker att fokusera på i den svenska valrörelsen än denna icke-fråga, men bra att partierna visar var de står.

Den senaste tiden har både Liberalerna och Centern närmat sig Moderaterna på nytt samtidigt som man inte längre stänger dörren för SD, men vad gör man inte för att få chansen att sitta vid makten?! Det är dock bra att man vet vad som väntar när man lägger sin röst i höst – en återförening av Alliansen ledd av syltryggen Kristersson med stöd av SD eller Socialdemokraterna vid makten ytterligare fyra år.

Som pest eller kolera, men faktum är att jag föredrager Magdalena Andersson som statsminister framför Ulf Kristersson och dessutom är Socialdemokraterna glädjande nog fortfarande emot ett närmande till Nato, istället vill man att Sverige förblir neutrala. Hade Kristersson suttit vid makten nu hade vi dessutom haft vaccintvång och vaccinpass överallt, där ska S ha lite cred för att de stått emot trycket.

Som jag tidigare sagt kommer jag personligen rösta på ett parti utanför riksdagen eftersom jag vill se förändring på riktigt och det kommer aldrig ske så länge nuvarande marionetter inte byts ut. Men majoriteten av befolkningen har fortfarande för stor tillit till lögnarna som styrt alldeles för länge och det är nog ingen vild gissning att S kommer sitta kvar ytterligare en mandatperiod. Dessutom tvivlar jag på att valet kommer gå rätt till så det kanske inte har någon betydelse vad vi röstar på, men vi kommer så klart göra vår medborgerliga plikt när det väl blir dags. Innan dess ska vi dock genomlida sju månader av valfläsk, falska leenden, tomma löften och kappvändningar.

https://samnytt.se/kristersson-sverige-kommer-ga-med-i-nato/

4 reaktioner till “Har vi inte viktigare saker att fokusera på i Sverige än Nato-medlemskap?

 1. Ja det finns betydligt viktigare saker att ta itu med och dessa har funnits under en mycket, mycket lång tid.
  Det är ju gubevars valår och att rösta på något av dessa partier som sitter och rullar tummarna är ju inte aktuellt för min del heller. Det blir såklart att rösta på ett parti utanför denna klanmaffia, om man nu ska rösta överhuvudtaget alltså. Men det kommer jag förstås att göra, för det är faktiskt enda gången vi har demokrati i detta land. Dock är man inte säker på att rösträknandet går rätt till, minns hur det var förra gången det skulle bära sta…

  Gillad av 1 person

  1. Att rösträknandet inte går rätt till kan vara ganska säker på. För ett antal år sedan röstade jag på ett ytterkantparti. Korekta valsedlar,rena,ovikta och inte ens en flugskit på dem. Efter valet gick jag in på val.se och kollade och min farhåga besannades.I min valkrets hade inte en enda röst tillfallit mitt parti. SD är ju stora här hos mig och jag misstänker att de plockade bort alla röster som kunde utgöra ett hot mot dem. Många SDare satt som rösträknare. Djävla pack oavsett.

   Gilla

 2. Det kan ha sina sidor att gå med i Nato, tänker på Cubakrisen. Att Sverige har ett nära samarbete med Nato är nog på gränsen.
  Elaka tungor kan kanske påstå att Sverige har tillämpat den brända jordens taktik för att slippa bli erövrade. Hur det egentligen är vill jag inte ha någon åsikt om.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s