Dags för de yngsta att bli en del av det medicinska experimentet

Att plandemin nu går mot sitt slut och flockimmunitet snart är ett faktum på de flesta platser är inget som hindrar big pharma-bolagen att mjölka ut allt man kan av covidspektaklet. Att barn klarar smittan bra och behöver bygga upp sitt immunförsvar är heller inget man lagt någon vikt vid vartefter allt yngre barnkullar ingått i vaccineringsgruppen. I går meddelade Pfizer således att man nu ansöker om godkännande av ett coronavaccin även för barn under fem år.

I USA har många föräldrar efterfrågat ett vaccin till de 19 miljoner barn i landet som är under fem år, vilket föranlett Pfizer-Biontech att ansöka tidigare än planerat. Om USA:s läkemedelsmyndighet FDA godkänner vaccinet, kommer barn från sex månader och uppåt kunna vaccineras från mars månad med en dos som är en tiondel av dosen som vuxna får.

Bedrövligt att man använder små barn som försökskaniner för en icke allmänfarlig sjukdom utan att ha en aning om vilka långsiktiga konsekvenser det kommer att få för generationer framöver. Nyligen var det Förintelsens minnesdag, men det är uppenbart att våra politiska ledare glömt vilka fasansfulla medicinska experiment som pågick mot människors vilja och aldrig skulle få upprepas igen.

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/norge/i/pL54lE/direktestudio-koronaviruset?pinnedEntry=46617

3 reaktioner till “Dags för de yngsta att bli en del av det medicinska experimentet

  1. Det börjar bli så uppenbart nu att det handlar om något helt annat, att det borde få dom allra flesta att tänka ett varv till.
    Tyvärr är det nog en hel del som inte klarar av den ansträngningen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s