Viktig valfråga att motverka dyrare el, drivmedel och matpriser

Som bekant är planen att EU ska vara klimatneutralt innan år 2050 – ett grandiost mål som de styrande politikerna gärna rider på för att framstå som ”goda”, trots att våra riktiga miljöproblem lämnas därhän. Men det som låter fint på ett papper innebär dock stora uppoffringar för Europas folk och kommer att få konsekvenser för hela samhället samt påverka hur vi lever, något som de flesta troligen inte satt sig in i.

Enligt en ny rapport som Aftenposten skriver om i dag kan EU:s klimatplan, Green deal, leda till högre drivmedelspriser, dyrare mat och dyrare el. Redan nu känner vi av detta i våra plånböcker, trots att man inte ens kommit halvvägs. Det första målet är att inom åtta år nettoreducera utsläppen av växthusgaser med 55% och det ska vara klart innan år 2030 – något man redan är i full gång med att implementera.

I en tid när vi redan har det tufft, är en ännu dyrare vardag inget att eftersträva samtidigt som eliten utökar sina förmögenheter ytterligare när pengar fortsätter byta fickor i rasande fart i klimatets namn.

Detta borde vara en viktig valfråga, men riksdagspartierna överlag är tyvärr en del av klimathysterin och ingen driver på varken för en ärlig debatt om vad som ligger till grund för klimatpolitiken som dessutom genomsyrar de flesta andra politikområden eller för en swexit för den delen. För att hitta partier som är kritiska mot EU måste man istället börja titta utanför den globalistiska maktsfären där man öppet vågar kritisera den folkfientliga politiken som förs, något fler borde överväga om vi någonsin ska få till en förändring.

#followthemoney

Bildkälla: Aftenposten

3 reaktioner till “Viktig valfråga att motverka dyrare el, drivmedel och matpriser

 1. Det borde vara en valfråga att vilja sänka kostanden på el, drivmedel och matpriserna. På detta kommer invandringen, parallellsamhällen, klaner, skjutningar, mord, balkongflygningar, knarkhandel, dåliga vägar, ännu sämre samhällsfunktioner så som skola, vård och äldrevården och en polis som går på knäna.

  Vi har våldtäckter, förnedringsrån, bedrägerier, stölder och vill sen polisen ha hjälp av allmänheten med så kallade fantombilder eller signalement så måste de censurera bilden för att inte kränka någons värdegrund.
  Inget av detta är någon hemlighet för varken oss som lever i det eller för politikerna som har skapat dem.

  Men vad gör politikerna åt saken?
  Man blir förundrad över är att politikerna inte skäms över sitt arbete, för ingen av politikerna vill göra livet bättre för oss som bor här. Ingen politiker verkar vilja ändra på denna hemska utvecklingen vi har i Sverige utan allt får bara fortgå. Ingen verkar tänka på vår och våra barns framtid eller den friheten vi var så kända för förr i tiden.

  Man hör politikerna prata eller som många av de säger ”belysa” alla dessa problem sen döper de om ”problemen” till utmaningar och tillsätter nya utredningar för dölja ”utmaningen” men arbetar tillräckligt mycket med frågan att de ser ut att de gör något, men ingenting händer.

  De har helt rätt Jenny, follow the money !

  Hoppas svenska folket inser hur lurade de har blivet och kommer att bli av de politikerna vi idag. Hoppas svenska folket vågar tänka annorlunda för sin och för barnen skull.

  Gillad av 1 person

  1. Hur skall vi tänka då? Jag tänker så här att 10 000 främmande ämnen i vårt grundvatten varav många dödliga i högre koncentrationer eller under mångårig användning måste uppmärksammas. Bland annat.

   Gilla

 2. Det är bra ifall några männikoliv kan räddas från förtida död ifall vi får renare luft att andas. Det som kostar i pengar fås tillbaka i fler levnadsår. Folksjukdomen cancer är ett resultat av skitig luft,giftigt dricksvatten och gifig mat. Katastrofen i Kallinge skrivs det inte många rader om i tidningarna men de som bor där får missbildade barn,spontanaborter och andra ovanliga sjukdomar. Kan medvetenheten bli större kring sådana problem genom att skrämma folk om klimatförändringar så är det ändamålen helgar medlen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s