Stödjer inte Greta valfrihet?

Noterar att Greta Thunberg lagt upp en bild från sin klimatmanifestation i går där hon demonstrerar sida vid sida med någon som propagerar för att ”om du är emot vaccin är du en del av problemet”. Ska man tolka det som att Greta är intolerant och emot individens rätt att själv välja om man vill vaccinera sig eller inte?

På tal om att vara en del av problemet så är väl de som blint tror på klimathysterin utan att lyssna på andra forskares faktabaserade teorier definitivt nyttiga idioter som hjälper till att upprätthålla den överdrivna rädslan som många unga människor känner efter åratal av medias skrämselpropaganda om jordens nära förestående undergång. Är de ens medvetna om att de bidrager till att gynna alla de som gjort sig en rejäl hacka på klimatbedrägeriet och inte bryr sig ett dyft om att stoppa våra riktiga miljöproblem som förstör för såväl människor som djur och natur? Troligen inte.

#followthemoney

3 reaktioner till “Stödjer inte Greta valfrihet?

 1. Låter som en klok tolkning, Jenny. Demokrati, valfrihet och åsiktsfrihet är nog bra i deras värld så länge alla tycker och gör som dom…… Så in i baljan trött på att dom inte begriper risken med att dessa friheter verkligen går upp i rök.

  Gillad av 1 person

 2. Tacksamt att rättsligt kunna maskera sig men som vanligt villl de inte visa sig allt för att slippa stå för sina åsikter.

  Domedagsprofeter har funnits i alla tider, historiskt sätt har det varit kyrkan, adeln och politiker som har försökt skrämma de vanliga folket, nu på senare tid försöker de med en flicka som de vill ska spela vilsen för att vinna förtroende, vi som börjar bli till åren skrattar bara åt detta trick.
  Bara under min levnadstid har man skrämt upp folk med:

  1. Ny istid (Norden kommer vara obeboeligt inom kort)
  2. Surt regn (Våra skogar och växter kommar frätas sönder)
  3. Hål i ozonlagret (Vi kommer att få allvarliga brännskador av att vistas utomhus)
  4. Global uppvärmning (Klimatet blir markant varmare och det kommer leda till armageddon)
  5. Klimatförändringar (Klimatet förändras)
  6. Alla öar i Indiska oceanen kommer att bli översvämmade ( Maldiverna skulle ha försvunnit 2010 enligt miljöfolket)
  7. Farligt radioaktivt avfall ( Detta ska regna ner över hela norden)

  Det man vill att folk ska inse är att inget av de som domedagsprofeterna har sagt har hänt eller inträffat eller kommer att ske. Det sista vi bör göra är låta oss skrämmas av politiska ideologer med lömska och själviska agendor som vill utnyttja vår rädsla för att styra oss. Allt handlar om att skrämma oss tills vi fogar oss till de som bestämmer, men de kommer aldrig hända i min värld.

  Gillad av 2 personer

 3. ”51 personer döms till döden av en militärdomstol i Demokratiska republiken Kongo för mordet på den den svenska FN-experten Zaida Catalán i Kongo-Kinshasa 2017, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

  – Någonstans känns det väldigt viktigt att det här fasansfulla, oerhörda som hände faktiskt inte bara sopas under mattan, säger tidigare MP-språkröret Gustav Fridolin som var vän till Catalán, till Sveriges radio Ekot”. Saxats ur https://www.expressen.se/nyheter/overste-doms-skyddade-inte-zaida-catalan1/.

  Här är det helt okej med dödstraff, när en miljöpartist blir mördad då är det enda straffet döden till de som har begått handlingen. Hemma i Sverige är bilden en helt annan från miljöpartiet/socialdemokraterna/PK-folket här handlar det alltid om socioekonomiska problem eller att de har haft en taskig uppväxt, ingen behöver ta sitt straff eller ta sitt ansvar eller stå till svar för sina handlingar. Men händer samma sak i Afrika närmare i Kongo då gäller helt annat rättspatos. Helt i ordning enligt miljöpartiet och det handlar absolut inte att de som mördare Catalán är mörka eller kommer från ett Afrika utan helt enkelt att rättvisa ska skipas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s