Det känns tryggt att inte behöva tänka själv och att någon annan säger till oss vad vi ska göra

I går stoppades en Championshipfotbollsmatch mellan Fulham och Blackpool tillfälligt efter att en supporter på hemmaläktaren behövde akut läkarvård och sedermera avled på sjukhus av hjärtstopp.

Samtidigt som pausen för hjärtstoppet på Craven Cottage, pausades även League Two-derbyt mellan Oldham och Rochale efter att en person på läktaren behövde akut vård.

Aftonbladet skriver ockdå att det tidigare under vintern och hösten utspelat sig liknande händelser på flera arenor i England. Watford-Chelsea avbröts exempelvis efter ett hjärtstopp på läktaren och även matcherna Newcastle-Tottenham samt Southampton-Leicester avbröts tillfälligt efter akutfall på läktarna.

Det måste väl vara slumpen igen, för inte kan det finnas ett korn av sanning i att ett protein som inte bryts ned i covidvaccinen skapar dessa ”infarkter” som även drabbat många elitidrottare det senaste året?! Det är oavsett inget som vi diskuterar i Sverige då alla försök till debatt från såväl läkare som forskare som ifrågasätter vaccinen censureras.

Tur att vi har neutrala personer utan kopplingar till läkemedelsindustrin som Anders Tegnell, Richard Bergström, Matti Sällberg med flera som får fritt utrymme i media att uppmana folket till fortsatt massvaccinering med fyran samt minst en gång om året därefter utan att det förs en saklig debatt om risker för såväl folkhälsan som immunförsvaret. 🤪

#followthemoney

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/z7eWKr/askadare-dod-efter-hjartstopp-pa-match

2 reaktioner till “Det känns tryggt att inte behöva tänka själv och att någon annan säger till oss vad vi ska göra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s