En spruta om året håller covid stången tills det är dags att trilla av pinn

Inte helt oväntat meddelade regeringen på dagens presskonferens att vaccinering mot Covid-19 ska fortsätta årligen – har man köpt in 75 miljoner doser måste de så klart användas upp, kosta vad det kosta vill.

Kanske har de flesta i befolkningen nu vaknat och insett det ologiska med att fortsätta vaccinera sig mot en sjukdom som man ändå får förr eller senare, eller kanske inte. Jag hoppas dock att man även framledes låter människor få välja själva om de vill vaccinera sig och att vi får en mer saklig debatt baserat på fakta än den ensidiga som hittills dominerat i Sverige.

Det måste för övrigt vara slumpen att Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström är före detta lobbyist och VD för EFPIA, läkemedelsföretagen i EU samt har styrelseuppdrag och är firmatecknare i bolag med medicinsk verksamhet.

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

3 reaktioner till “En spruta om året håller covid stången tills det är dags att trilla av pinn

  1. Men nu har det kommit en positiv nyhet..
    FHM har äntligen förstått att barn under 12 år inte rekommenderas att vaccineras.
    Ett framsteg.

    Vänligen från Nina

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s