Viruset muterar samtidigt som det motsägelsefulla budskapet om massvaccinering fortsätter basuneras ut

Lagom tills man börjat prata om att Omikron kan leda till slutet på pandemin och länder som Danmark och Storbritannien står redo att avlägsna alla covidrestriktioner, kommer det bud om att en ny mutation av Covid-19 håller på att spridas.

Forskare och hälsoministrar världen över håller ett öga på en ny variant av Omikron sim hittills har hittats i 40 länder, inklusive USA. Forskarna kallar den BA.2 och den anses mycket mer svårupptäckt än Omikronvarianten på grund av särskilda genetiska egenskaper. En del forskare känner oro över att den här virusvarianten ska vara mer smittsam, men än så länge vet man inte tillräckligt mycket och inte heller huruvida vaccinet är effektivt mot BA.2 eller om den skapar svårare sjukdom än sin föregångare.

En sak är i alla fall oförändrad och det är budskapet om att global massvaccinering är den enda vägen ut ur pandemin och så länge detta inte slutförts kommer nya virusvarianter att dyka upp. Detta är ett mycket motsägelsefullt budskap – ackompanjerat av big pharma-bolagen, våra politiska ledare och styrd media.

En som vet vad han talar om är Robert Malone, uppfinnaren av mRNA-tekniken, som jag skrivit om tidigare. Häromdagen ingick han i en expertpanel som sände en flera timmar lång hearing och Malone anser som bekant att massvaccination omedelbart måste upphöra eftersom den gynnar uppkomsten av mutationer samt risken är att nya mutationer helt lyckas undvika vårt immunförsvar då vi skapar virusresistens.

Att massmedia undviker att belysa denna viktiga fråga och att våra svenska ”experter” helt undviker att prata om det här ämnet borde få fler att ifrågasätta om vi får hela bilden. Är det till exempel en slump att vaccinerade är mer sjuka än ovaccinerade just nu när många förkylningsvirus och influensan florerar?

#followthemoney

https://www.arabnews.com/node/2012051/world

https://fb.watch/aMyRQQ22DV/

8 reaktioner till “Viruset muterar samtidigt som det motsägelsefulla budskapet om massvaccinering fortsätter basuneras ut

 1. Sverige har köpt hem och förbundit sig med Pfeizer….så avbryter man vaccineringen kastas mycket i sjön
  som när Tegnell fick kasta 1/2 miljard efter svininfluensan!!!
  Det är säkert ännu större summa nu!!

  Gillad av 2 personer

  1. Alldeles riktigt.
   Vissa sk länder har inte skrivit under dylika papper(kontrakt), mig veterligen, & slipper problematiken.
   Inget jag tar gift(sprutan) på-men bara testerna i landet handlar om miljardbelopp….
   Skulle nån bli förvånad isf??
   Bara att höja skatten=stänga några kärnkraftverk tex.
   Är ens PCR-testerna godkända för endamålet efter 2021-12-31?

   Varför flyger man in ”shitloads” med folk utifrån, som slipper allt vad test/sprutor heter?
   De har ingen ”halmgubbe”=ID, som oftast kastats, & kan inte behandlas som ”egendom” mao maritimalagar(policies) kan inte tillämpas, mig veterligen.

   Gilla

 2. Vad ska man skylla dödsfallen/biverkningar på om inte C-19?
  $$$ssprutan?
  Kommer ALDRIG att hända!
  Isf måste hela myndighetsuniversum(företagsledning)kickas, anhållas & dömmas.
  Hur stor är sannolikheten för det?
  Merparten av Jordens befolkning lär dö innan det sker, i min bok.
  Kolla in vad som händer runt OS i Kina & få en hint om hur framtiden utkristaliserar sig – går man ev live med C-19 grejerna där?
  Ingen mobil(chip) inget liv,typ.
  Joo, var började viruseländet någonstans & var knyter man ihop säcken sas?

  Gilla

 3. Vi ska ha svält, död & sjukdom vid tidens ende..
  $ays Who?
  Vem är Who?
  Har jag hittat på det?
  Nope.
  Jag va inte född…
  Vem gör?
  Eventuell chippning…

  Hur skapar man svält?
  Högre energipriser, kanske?
  Världen hade inte sett ut som den gör utan olja, tro mig.

  Gilla

 4. Hyser mina tvivel om en ny variant, då ytterst få kan kontrollera sanningshalten samt att det är lätt att låta detta rulla på in absurbdum. Där befinner vi oss redan. Sug på karamellen, så länge det går …

  Gillad av 1 person

 5. Det är mycket som vi inte får veta … jag vill veta vad kineserna visste för två år sedan … klart är i alla fall att dom tog hotet på allvar och skyddade det kinesiska samhället från kaos och sönderfall.

  Gillad av 1 person

  1. Det kan jag tala om för dig, för jag var på plats. Jag var även med på en del av diskussionerna mellan läkare och personal på Wuhans sjukhus. Viruset upptäcktes 27 december 2019. Kina reagerade blixtsnabbt, inom timmar.
   —December 27 rapporterades första tre fallen.
   —December 28 Allmänheten uppmanas till distansering och att använda munskydd
   —December 29 var dessa fall utreda efter labbtester.
   —December 30 Wuhan kommunala hälsokommission utfärdade en brådskande anmälan till medicinska institutioner under deras jurisdiktion och beställde en utredning att på lämpligt sätt behandla patienter med lunginflammation av okänd orsak
   —December 31 skickade Nationella Hälsokommissionen (NHC) i Peking brådskande experter till Wuhan för att utreda, mitt i natten.
   —December 31 Wuhan kommunala hälsokommission släppte en orientering på sin webbplats om utbrottet i staden, där dom bekräftade 27 fall och uppmanade allmänheten att inte samlas på offentliga platser. Det föreslogs att ha ansiktsmasker när man gick ut.
   —December 31 Wuhan kommunala hälsokommission publicerade information om lunginflammationens utbrott i enlighet med lagen.
   —Januari 1 2020 NHC inrättade en ledningsgrupp för att fastställa nödåtgärder mot epidemin. Gruppen sammankallar möten dagligen sedan dess.
   —Januari 1 Kina informerad USA CDC
   —Januari 2 Chinas Center för sjukdomskontroll och dess förebyggande (China CDC) och den kinesiska akademin för medicinska vetenskaper (CAMS) fick den första omgången av prov från fyra patienter från Hubei-provinsen och började identifiera patogenen
   —Januari 2 NHC utfärdade en uppsättning riktlinjer för tidig upptäckt, tidig diagnos och tidig karantän för förebyggande och kontroll av viral lunginflammation av okänd orsak.
   Januari 3, började man skicka rapporter till WHO och andra länder, inklusive USA.

   Man fastställde att det fanns minst 2 mutationer som inte var relaterade. Bara en kunde spåras till marknaderna. Det är fortfarande okänt var den andra kom ifrån.

   WHO har identifierat inte mindre än 13 variationer, och det finns ingen möjlighet att det kan vara mutationer av samma virus. Bara det bevisar att viruset kom utifrån och Kina smittades. Viruset kommer inte från Kina.

   Ytterligare omkring 20 mutationer har upptäckts i Kina, nästan samtliga från nord och Sydamerika.

   Den starkaste ledtråden är idag att viruset skapades på Fort Detrick, och läckte ut vid en översvämning. Därför stänge USAs CDC Fort Detrick, och mörkade. USA har hårdnackat totalt vägrat en utredning av WHO som den WHO utförde i Kina. Varför? Vad har dom att dölja. Biosäkerhet är obefintlig i USA. Läs själva.

   https://eu.usatoday.com/story/news/2015/05/28/biolabs-pathogens-location-incidents/26587505/https://mychinaway.blog.se/hemliga-biolabb-och-lackor/

   Gilla

 6. Detta är varför ni inte tror på sanningen. Propagandan efter nazimodell.
  Jag skrev det här inlägget på en annan tråd, men det kan vara värt att repetera det. Här något modifierat på grund av ett annat sammanhang.
  Mitt intresse för händelserna förra seklet , som en historielärare i realskolan väckte, började innan jag nått tonåren. Min stora fråga var då, hur i hela friden kunde tyska folket låta sig missledas som dom gjorde. Jag lärde mig tyska språket och kunde läsa media från den tiden, och om jag ignorerade historien, som då ännu inte var skriven, framstod nazismen som en otroligt bra idé. Precis som NATO och USA idag måste nazisterna motivera sin existensens. NATO och USA propagandan på svenska media idag manipulerar den allmänna opinionen i Sverige identiskt som nazisterna gjorde då manipulerade den tyska opinionen. Precis som nazisterna då vill man framstå som ett otrolig bra idé. Man tillverkar samtycke.
  Detta är mycket närmare än ni tror. Ett exempel denna vecka.
  https://www.dn.se/varlden/marianne-bjorklund-med-pandemin-som-ursakt-vakas-varje-steg-pekingborna-tar/
  Josef Goebbels skrev. ”Den bästa propagandan är den som fungerar osynligt, tränger igenom hela livet utan att allmänheten har någon kunskap om det propagandistiska initiativet”
  Detta är ett exempel, och jag kunde fylla sidor med samma sorts exempel. De flesta tagna från främst Bonniers DN, Expressen och DI.
  Ingenting i sak är fel i artikeln, men det framställs och presenteras i en ton och ett språkligt ljus som ger en underliggande bild som är identisk med om skribenten skulle skriva om ett Tredje Rikets koncentrationsläger. Mycket noga mörkas att Kina arbetar mycket framgångsrikt på att begränsa smittspridningen och något mycket värre, samtidigt som man vill skapa ett framgångsrikt OS för alla deltagare från alla nationer. Mycket noga mörkas varenda framgång Kina har uppnått. Osynliga, känslomässiga, icke klart uttalade associationer med det mest negativa. Det är en mycket farlig utveckling vi nu upplever. Idag är det det svenska folket som missleds på samma sätt som då det tyska.
  Detta är identiskt hur Tredje Riket propaganda fungerade, nu på svenska media, och det går igen i varenda publicerad artikel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s