Får Moderaterna belöning för sin propaganda?

Nyligen varnade WHO och Europeiska Läkemedelsmyndigheten för att regelbunden vaccinering kan påverka människors immunförsvar negativt. Tydligen har WHO och Moderaterna tolkat forskningen olika eftersom Moderaterna i Sollentuna i dag lägger ut ett inlägg med rubriken ”Vaccin är frihet”, där människor uppmanas att vaccinera sig så att samhället kan öppna upp och alla åter kan röra sig fritt.

Att flera länder där 100% av invånarna eller nästintill är färdigvaccinerade har fortsatta restriktioner och nedstängningar på grund av den höga smittspridningen verkar ha gått Moderaterna förbi. Likaså att fullvaccinerade fortsätter smitta varandra.

Moderaterna har gått ut starkt med såväl vaccinkrav som vaccinpass direkt när det började diskuteras och man undrar om de får en ekonomisk kick-back från Big pharma-bolagen som belöning för sina ansträngningar? Vedervärdig propaganda är det oavsett.

Noterar för övrigt att Modernaaktien som hela tiden varit uppåtgående helt plötsligt vänt nedåt. Kan det månne ha med alla inrapporterade biverkningar och WHO:s ställningstagande mot massvaccinering den senaste tiden att göra?

I går var det manifestationer mot vaccinpass och restriktioner på flera platser i Europa med stora folkmassor ute på gatorna, så även i Sverige. Återstår att se om Moderaterna och övriga partier som driver på kring covidvaccin har valt rätt strategi som kommer generera vinst när det är dags för folket att rösta i september, eller om tillräckligt många genomskådat lögnerna tills dess.

#followthemoney

Bildkälla: Moderaterna i Sollentunas Facebooksida
Bildkälla: Jyllandsposten

28 reaktioner till “Får Moderaterna belöning för sin propaganda?

 1. Fler och fler vaknar upp och börjar förstå att ”vaccinet” inte är ett riktigt vaccin. Om moderaterna fortsätter med sin inställning kommer de knappast få mer än 10% av rösterna.

  Gillad av 1 person

  1. Du överskattar nog de som röstade på Reinfeldt. Byte av galjonsfigur kan lura väldigt många. De kan även kovända, än hit och än dit, beroende på hur vinden blåser. Människor har ofta dåligt minne och hjärntvättar sig med fulmedier. På sociala medier styr dessutom algoritmer vad som sägs till olika individer. Detta är Big business.

   Gilla

 2. Det finns dock en vettig riksdagspolitiker Jan Ericson som är emot vaccinpass och vaccintvång. Han har gått emot partiet och sagt att han skulle rösta emot förlängning av pandeminlagen. Han menar också att fler moderater tycker som honom och att han ville va en röst för dem. Tyvärr drogs det ju ner på antalet som fick rösta, så Jan fick aldrig chansen. Gå gärna in och läs på hans blogg ericsoniubbhult.se

  Gillad av 1 person

  1. Likväl, om man är moderat, så är man medskyldig till nedmonteringen av vården, EU-medlemskapet, NATO-vurmen, deras imperialistiska krigsförbrytelser och hetsen mot Ryssland. Det går inte att komma runt. Varje moderat med karaktär hade lämnat det partiet för länge sedan, likt Jenny.

   Gilla

   1. Exakt Tompa. Gissar att svaret heter karriärväg och ev. en önskan att själv korrumpera sig väl vid makten och ev. få jobb på Bank of America Merril Lynch … Ser ingen möjlighet för någon med karaktär att vara kvar i ett sådant parti.

    Gilla

 3. Moderaterna kanske har sina traditioner. Är det någon som tror att Reinfeldt fick sitt toppjobb efter hans politiska karriär för hans bankkunskaper?

  Gillad av 4 personer

  1. Det där tycks vara tradition hos alla korrupta politiker som gör sitt bästa för att sluta sina dagar med ett förfärligt eftermäle.

   Gilla

  1. Socialisten Reinfeldt beslutade sig alltså för att jobba för Bank of America Merril Lynch. En socialistisk storbank som tänker på kollektivets bästa? 🙂

   Gilla

   1. Jo då. Det har bara varit tillåtet för dem själva, inte allmänheten. Jag pratar om prakticerad socialism, inte teoretisk, som aldrig används, Är det svårt att inse att när en ny form av socialism etableras, så handlar det om en mycket kort tidsrymd innan ”eliten” börjar suga ut befolkningen. 1900-talet är kantad av sådana exempel och har du lyckats att missa den vi har framför ögonen här i Sverige?

    Gilla

   2. Du behöver inte tro mig, men evidensen pekar på att:

    ”Fidos hög” bli inte jordgubbstårta för att du kallar den det. Monopolkapitalism styrd av fåtalet girigbukar blir inte socialism, bara för att du kallar den det.

    Dagens totalitära s.k. ”sossar” blir inte demokratiska socialister, bara för att Olof Palme var en stolt patriotisk sådan.

    För att göra min poäng extra tydlig hänvisar jag till en kapitalistisk libertarian, som är helt ärlig med vad denna globalistiska monopolkapitalism leder till:
    https://anthropocene.live/2018/03/16/globalismens-konsekvenser-for-demokratin/

    Detta är raka motsatsen till socialism och även motsats till frihet. Nu med Covid-19 så drabbar denna monopolkapitalistiska fascism även något hederligare kapitalister och libertarianer.

    Det är naturligtvis först när kapitalismen går emot dem de vaknar. Så länge kapitalismen gynnade dem så var de med på den och struntade i resten. Sent skall syndarna vakna.

    Socialism är en politisk teori kännetecknad av betonandet av kollektiva eller statliga styrelseformer och en tilltro till gruppernas, kollektivens och folkens förmåga att organiserat lösa ekonomiska och politiska problem.

    Att nedmontera vår kollektivt organiserade skola, vård och omsorg, att göra om den till privatiserad kattskit, är inte ”socialism”. Tvärtom. Har ingen betydelse vilka av lakejerna som gör det under falskt flagg. De finns i regnbågens alla färger, men likväl, så är de inte ”socialister”, för ordet ”socialism” har en klar betydelse.

    Gilla

   3. Korrekt. Vare sig kapitalism eller socialism har nödvändigtvis med demokrati att göra. Allt kan s.a.s. bli till ”fidos hög”.

    Demokrati är nämligen ett krävande styrelseskick som kräver att vi blir motiverade att nå ut till varann, håller oss till evident sanning och blir aktiva, samt att vi SAMVERKAR!

    Demokratin kan innehålla både socialism och kapitalism , i olika hög andel. Man kan även skaffa sig nationalsocialism likt Hitler eller extrem nationalkapitalism likt Nazi-sionisterna i Israel, som rensar bort palestinierna etniskt och stjäl deras land, men ändå liksom anser att de själva är offren… Ungefär lika sött som när ett barn stjäl godis från ett syskon och skyller på grannens katt.

    Man kan kalla sig ”Demokraterna”, men ändå samverka med sådana etniska rensare, eller t.o.m. med diktaturer och likt Sverige med IS, eller marschera in i andra länder och begå fascistiska krigsförbrytelser medan man säger att man går till krig för att skapa fred, likt USA:s fredspristagare Obomba, men är det verkligen ”demokrati” om majoriteten av medborgarna inte vill massmörda andra folk och deras barn?

    T.o.m. jag som vänsternationell patriot för direktdemokrati, d.v.s. solidaritet och folkstyre på riktigt, skulle kunna betraktas som kapitalist av en kommunist, eller som en socialist av en s.k. ”sosse” ur kanslihushögern (som bara är ”social”), eftersom jag är för en mer balanserad kapitalism/socialism med IVA-plaster åt de sköra, statlig skola, statlig vård, statlig omsorg, statligt försvar och statlig beredskap, som vi hade förr, med Olof Palme, istället för alla dessa mutade fulmedia-lakejer och mutad politikeradel som arbetar åt Big Pharma med massinjektioner av fullkomligt ovetenskapliga och ineffektiva s.k. ”vacciner” (biovapen), som med all tydlighet orsakat högre total dödlighet i Kanada än ingen vaccination alls. Källa: canadiancovidcarealliance.org

    Men det kan också vara så att ett mer solidariskt folk, där vissa inte slås ut, d.v.s. det vi kallar socialism i balans med kapitalism, kan utgöra en utmärkt grund för ömsesidig respekt och demokrati. Det är därför inget parti i riksdagen duger idag.

    Dagens s.k. ”demokrati” har mycket lite att göra med ”demokrati” i ordets verkliga betydelse, tyvärr, men det finns hopp om människor blir motiverade att organisera sig och valsamverka, så att vi kan byta ut korruptionen. Låt hjärtat vara med! Välkommen!

    Gilla

 4. Israel är ett klockrent exempel på att vaccin inte är nyckeln till frihet som våra styrande politiker förespråkar. Där är man redan inne på andra boosterdosen som över en halv miljon israeler fått och den höga smittspridningen fortsätter ändå – bara i torsdags registrerades 68.513 nya fall! Hur länge till ska vi fortsätta låtsas?

  https://freewestmedia.com/2022/01/23/israel-from-global-jab-champion-to-global-new-infection-champion/

  Gilla

  1. Fall? Någon i Israel vill väl tjäna pengar på att skrämma skiten ur de andra israelerna? Är någon förvånad?

   Gilla

 5. Jenny, så länge namnet ”Moderaterna i Sollentuna” inte offentligt i tid och rum är registrerat som EN rättssäker svensk partipolitisk förening, är namnet ”Moderaterna i Sollentuna” EN del av Björnligan med säte Ankeborg.

  Gillad av 1 person

   1. Men har du sett det textat och översatt till engelska och komprimerat ned till 20MB och förevigat på Internet Archive, så att klandervärda plattformar inte kan censurera det? Det har jag ordnat. 🙂

    Gilla

 6. Jag är snart en av de få på jobbet som bara vägrar ta detta hitta-på-blasket som alla bara måste ta, ”en för gänget”
  Det jag blir förvånad över är att alla på mitt jobb som har varit sååå duktiga och tagit alla 3 sprutor och gärna vill ta fler om möjligheten kommer faktiskt är sjuka i Corona.
  De sitter alltså i karantän och vi snittar 4-5 stycken nya sjuka varje ny vecka!
  Om det är en bieffekt av skräpet de har fått låter jag vara osagt.
  Vilket bra vaccin vi erbjuds, är nästan sugen själv på sprutan🤪

  Gillad av 2 personer

  1. Är nästan i samma situation på jobbet, då två till vägrar att ta några injektioner i sammanhanget. Resten är de som nu är hemma till och från sjuka … Börjar misstänka utöver falsk positiv även hypokondri (kan vara trevligt med några dagar ledigt också …). Någon gång skjunker det väl in varför vi tre inte blir sjuka …

   Gillad av 2 personer

  2. Det är intressant att höra, men jag undrar hur allvarliga förkylningarna faktiskt är? Spenderar de sina surt förvärvade pengar på att ta fullkomligt värdelösa PCR-tester så kan det också förklara sjukfrånvaron vid minsta milda snuva. …eller ligger de inlagda på IVA?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s