Fortsatt oärlig coviddebatt tar plats i media och manipulering av coviddata i Österrike

Samtidigt som våra myndigheter basunerar ut att man ska motarbeta desinformation om corona och vaccinen som sprids på nätet, är det tydligen fritt fram för media att fortsätta sprida propaganda med felaktig fakta som förs fram av så kallade experter som det verkar finnas en uppsjö av, samt en del av dem kan även kopplas till läkemedelsindustrin. Nu ikväll har DN vaskat fram ännu en epidemiolog, Joakim Rocklöv från Umeå universitet som bland annat forskar om klimatets påverkan på hälsan, som påstår att Sverige hade kunnat lätta på restriktionerna om fler vaccinerat sig.

Detta är en sanning med modifikation eftersom flera länder med mycket hög vaccinationsgrad, varav ett med över 100% vaccinerade invånare, fortfarande har hög smittspridning med diverse nedstängningar och restriktioner som följd.

Tänk om vi hade haft en ärlig och saklig debatt kring Covid-19 istället för myndigheter och journalister som vilseleder befolkningen, men då hade man inte tjänat lika mycket pengar så klart.

I Österrike, som inom kort börjar tvinga alla invånare att vaccinera sig mot sin vilja annars utdelas böter, har man också identifierat problem med att myndigheter delgett fel covidtatistik till befolkningen.

Civilingenjör Steffen Löhnitz presenterade under en presskonferens i går olika siffror som dagligen rapporterats och som han sparat i sin egen databas. Enligt hans analys stämmer dessa värden inte överens med de slutgiltiga publicerade covidresultaten av regeringen. Han är säker på att siffrorna har manipulerats massivt för att blåsa upp den faktiska omfattningen av den påstådda pandemin. Nu åtalas därför den federala regeringen för grovt tjänstefel.

Tyvärr har vi inte längre tjänstemannaansvar i Sverige och media har som rutin att inte ställa ansvariga politiker mot väggen i ett samhälle där invånarna tror blint på allt som etablissemanget häver ur sig, så att slå hål på ballongen tar tid. Men i dag samlades tusentals personer i Stockholm och Göteborg för att protestera mot såväl vaccinpass som de omotiverade restriktionerna. Det är en bra början att det åtminstone finns en vilja att stå upp för våra rättigheter.

#followthemoney

Bombshell: Extensive Corona data manipulation revealed in Austria

7 reaktioner till “Fortsatt oärlig coviddebatt tar plats i media och manipulering av coviddata i Österrike

 1. Jaa det verkar från andraländer som att det bara är en tiondel av de avlidna…..som dött av inte med….. och i Sverige har 13k smittade dött utan vård på IVA inte ens med bruttosiffror är detta värre än rökning vakna

  Gillad av 3 personer

  1. Här har du det översatt och på bättre plattformar:
   https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2022/01/23/dr-nils-littorin-demonstration-stockholm-2022-01-22/

   Och jo. ”Tyvärr har vi inte längre tjänstemannaansvar i Sverige och media har som rutin att inte ställa ansvariga politiker mot väggen”, men detta garanterar inte att folket vid en demokratisk revolution skipar rättvisa ändå genom folkdomstolar. Jag tror inte polisen är på deras sida, men på vår sida. De sitter löst om vi organiserar oss och valsamverkar och genomför äkta demokrati.

   Gilla

  1. Utmärkt Conny! Halva Sverige verkade vara där. men tänk nu hur många ”fall” det kommer bli av lätta Omikron-förkylningar! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s