Häxjakten på ovaccinerade bara ännu ett sätt att vilseleda människor

Medias och våra politikers strävan efter att skuldbelägga de ovaccinerade har burit frukt och vårt redan tidigare polariserade samhälle har under pandemin utvecklats till rena häxjakten på människor som själva vill bestämma över sin egen kropp.

En metod man använt sig av är att skrämma befolkningen att tro att det är fler ovaccinerade som dör av Covid-19. Under en pressträff med Folkhälsomyndigheten förra veckan presenterade Anders Tegnell information om hur många som avlidit med laboratoriebekräftad Covid-19 samt i vilken utsträckning de döda var vaccinerade respektive ovaccinerade, där han kommentade ett stapeldiagram så här.

-”Det syns ju att även en del vaccinerade drabbas av detta. Dels så är ju inte vaccinet hundraprocentigt effektivt och dels så är ju många av de här som avlider äldre och sköra på många olika sätt och då kan ibland kanske inte ens ett vaccin rädda dem.”

Nu visar dock en granskning som tidningen Fria Tider gjort att Tegnells uttalande att även ”en del” vaccinerade avlider är vilseledande eftersom den dödsfallsstatistik som använts för att ta fram diagrammet från FHM, men inte redovisades vid pressmötet, visar att majoriteten var vaccinerade med minst två doser. Från och med v 33 förra året, då dödsfallen började öka snabbt, fram till v 1 i år avled totalt 756 personer med laboratoriebekräftad Covid-19. Av dessa var 529 vaccinerade och 227 ovaccinerade, vilket innebär att cirka 70% av de avlidna var vaccinerade.

Folkhälsomyndigheten har inte svarat på tidningens frågor om varför man påstod att ”även en del” vaccinerade avlider när andelen vaccinerade är så stor som 70% samt om myndighetens bedömning att vaccinen ger ett ”mycket gott skydd” mot att dö i Covid-19 är förenlig med att 70% av de som avlider är vaccinerade.

Återigen ser vi hur desinformation förmedlas till medborgarna i syfte att kunna fortsätta med vaccinhetsen och omotiverade restriktioner, precis som man gjort med falska uppgifter om antalet inlagda patienter på IVA. Samtidigt säger man sig arbeta stenhårt för att stoppa ”desinformation” om pandemin som sprids på nätet – det vill säga allt som kommer för nära sanningen.

När spricker bubblan? Inte på länge än som synes eftersom medborgarna inte betvivlar farbror Statens goda intentioner.

#followthemoney

https://www.friatider.se/tegnell-vilseledde-om-dodstalen-bland-vaccinerade

9 reaktioner till “Häxjakten på ovaccinerade bara ännu ett sätt att vilseleda människor

 1. Det låter hårt,men jag säger som Dr Zev Zelenko.If they come to my door with their vaccine,someone is going to die!
  Kommer aldrig någonsin ta injektionen.

  Gillad av 2 personer

 2. Ponera att mRNA-tekniken verkligen förändrar genomet på folk-gäller då det tidigare männskliga rättigheterna mm?Antagligen inte.
  Kanske därför-alla ska med i båten!
  Bara att fösa ihop folk & köra dom i köttkvarn, om så önskas,mao så behövs inget materiellt förödande krig numera…
  Snart/nu tvingar man väl folk ifrån hus & hem via tex elräkningen i detta sk land.

  Gilla

 3. Förmedlade till en kollega under veckan vad CDC och WHO erkänt veckan innan jul (icke fungerande PCR-”test” och pseudovaccin). Berörd trodde inte på detta, utan litar fullständigt på vad FHM förmedlar. Det blev tyst när jag nämnde att FHM månt och mycket som en papegoja, bara repeterar info från CDC och WHO, men med en lång fördröjning. Erkännandena kommer nog om några månader, efter att skadorna hos folk har blivit värre …

  Gillad av 2 personer

 4. Märkligt att vaccinerade är så rädda för oss obesprutade; jag menar det är ju vi som själv får ta eventuella konsekvenser på grund av vårt val. De borde väl vara glada att vi i så fall dör undan så får dessa helylle människor vara ifred. Så behöver de inte vara rädda bli smittade av oss utan kan ägna sig åt att bli smittade av varandra istället. 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s