Inga stängda dörrar för Lööf denna gången heller

Inför det senaste valet gjorde Moderaternas veke partiledare Ulf Kristersson några taffliga försök att återuppväcka den stendöda Alliansen genom att flörta med Centerpartiets Annie Lööf trots att hon öppet valt sida genom att gynna den som kan erbjuda en plats närmast köttgrytorna.

Nu är vi inne i ett nytt valår och även fast Lööf under den senaste mandatperioden fortsatt svika borgerligheten genom att alliera sig med den rödgröna regeringen, har Kristersson även denna gång gläntat på dörren till ett samarbete med den mycket impopulära centerledaren som det egentligen varit ganska tyst om den senaste tiden.

Men nu gör Annie Lööf comeback i rampljuset tillsammans med just Ulf Kristersson och i måndags gjorde de ett gemensamt utspel om försvaret i SvD. Ska man tolka det som att en röst på M, KD eller SD indirekt är en röst på Annie Lööf som säkerligen aspirerar på statsministertiteln? En röst på det nya blocket kan således bli som ett köp av grisen i säcken, men även om Lööf spelar högt genom att ha flera järn i elden, så har det så kallade mittenpartiet inga stängda dörrar omkring sig den här gången heller.

#herewegoagain

https://www.di.se/live/loof-och-kristersson-soker-enighet-om-forsvaret/

9 reaktioner till “Inga stängda dörrar för Lööf denna gången heller

 1. Det där med oenigheten om massmigrationen är nog enbart ett spel för galleriet. Lite som en glassförsäljare som låter en dyngspridare välja mellan pistagefluff, blåbärspaj eller gräddchoklad. Idag har vi även tallbarrsorbet, hallontrams och lingonröra att välja på.

  Alla smaker utgör tillsammans en stor monopolkapitalistisk glass åt storföretagen, dekorerad med en regnbåge i plast, strösslad med IS-lakrits som terroriserar tungan lite piffigt, och allt detta helt oavsett hur folket röstar. Folket betalar och får nöja sig med att slicka i sig det som droppar på dyngspridarens skor och den blandningen smakar inte direkt jordgubbstårta för att uttrycka sig millt.

  För att få äta glass från dyngspridarens skor så underkastar sig folket dyngspridaren, som dessutom påtvingar injektioner i det folk som smågnälligt eller villigt underkastar sig.

  Likväl fortsätter folket slicka i sig och ojjar sig lite över alla märkliga stick och biverkningar de tvingas uthärda, men de reser sig inte, samverkar inte och tar inte glassen ur näven på dynspridaren.

  Gilla

 2. ”Jag tror det är mindre läskigt för många att rösta på ett alternativ där M, KD och L är kärnan och att man ska ta stöd av SD.” säger Benjamin Dousa i dagens Aftonbladet och framför krav på att L ska få komma med.
  Bara C som saknas så är Alliansen pånyttfödd. 👌😐 Att väljarna inte vill ha samma skåpmat i fyra år till med enda skillnaden att de heter något annat är det dock ingen som reflekterar över.

  Gilla

 3. Ännu en anledning att inte rösta på något av de partierna som sitter i riksdagen, vill bara säga att det finns andra att lägga sin röst på och om är vi tillräckligt många så kan det gå att få till en förändring.
  Rent krasst så finns det ingenting att bygga vidare på med dagens partier, alla slickar alla, alla klappar varandras axel, alla är lika rädda att göra fel allt för att inte vara sist på bollen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s