Hur länge till ska man blunda för konsekvenserna?

Som jag skrivit om regelbundet har många elitidrottsmän det senaste året drabbats av död, kollaps och allvarlig sjukdom – flera under pågående idrottsutövning – trots att de är unga, friska och i bra form. Att det finns koppling till vaccinbiverkningar, där flera forskare och läkare bland annat varnat för just myokardit, förtigs dock i media och ingen gräver i detta.

Nu kan man tyvärr lägga ytterligare tre fall till listan med upp mot 500 drabbade elitidrottare som fått komplikationer efter att ha vaccinerats x flera – Juventus stjärnspelare Marco De Graca med hjärtarytmi, den schweiziska sprintern och OS-atleten Sarah Atcho som diagnostiserats med perikardit samt den schweiziska maratonlöparen och OS-atleten Fabienne Schlumpf som deklarerat att hon avslutar sin karriär efter att ha diagnostiserats med myokardit.

Dessutom – lite utanför ämnet – har den brittiska punkikonen Hazel O’Connor vårdats på sjukhus efter att ha kollapsat i hemmet med en hjärnblödning samt efterföljande koma. I december fick hon sin boosterspruta.

Visst kan det ibland vara slumpen, men är det inte konstigt att så många idrottare under samma år drabbats av samma allvarliga tillstånd utan att det uppmärksammas?

Man får ofta känslan av att allt som riskerar att ge människor en negativ bild av vaccinet och genererar att allt fler börja ifrågasätta riskerna, inte får komma fram eftersom pengaflödet måste fortsätta till varje pris.

#followthemoney

Another three high profile vaccine victims

5 reaktioner till “Hur länge till ska man blunda för konsekvenserna?

  1. Ja , väriden är konstig .
    För många år sedan gick det en film som heter ” en ding ding värld ” och den passar verkligen in idag .
    Säger det igen . Jag följer dig .

    Gillad av 1 person

  2. Oavsett ifall vaccinmoståndare har rätt eller fel så är det allra mest skrämmande att makten med alla medel försöker tysta alla offentliga samtal kring detta. Senast i raden är någon försupen morfinist på SÄPO som vill bunta ihop alla vaccinmotståndare med högerextrema. En levande och sund diskussion hör en demokrati till men vad bryr sig SÄPO om det när de skickar ut sina trupper på gatorna,västerextrema trupper som indirekt står under SÄPO men som direkt leds av EXPO. Det räcker med att läsa Flashback för att få kalla kårar när afaiter hotar med våld. SÄPO o EXPO o AFA,en ljusskygg allians som inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s