Den berömda slumpen igen

Som av en slump har de rikaste blivit ännu rikare under coronapandemin och klyftan mellan rika respektive fattiga har utökats ytterligare samtidigt som Kina fortsätter gå som en raket när stora delar av världen tryckts ned under den ekonomiska krasch som pandemin medförde.

Men ingen varken ifrågasätter eller gräver i detta och att de flesta länder fortsätter förspråka massvaccinering, även med tvångsinsatser, trots att vaccinen visat sig otillräckliga är heller inget som får några klockor att ringa. Det är hur tydligt som helst att pengar är en drivande faktor i denna plandemi och bedrägeriet kan fortsätta obehindrat tack vare såväl korrumperade makthavare som media.

#followthemoney

Bildkälla: Fria tider

5 reaktioner till “Den berömda slumpen igen

 1. När det gäller Kina är tillväxten högre än den normalt borde vara. Den borde vara mellan 6% till 7%. Det finns flera anledningar. När USA och EU duschade länderna med ”helikopterpengar” och covid stöd så ska ju dom spenderas någonstans, och Kina var nästan det enda land som fungerade, så orderna bara rasade in. Det födde brist på arbetskraft, brist på el, brist på material och brist på transporter. Arbetsgivarnas erbjöd anställda att arbeta 14 timmar om dagen, för dubbelt betalt. Från Xinjiang kom det ett rent lämmeltåg av folk med purfärska kunskaper i yrken och språk som gärna hade arbetat 25 timmar om dygnet. Den nuvarande ”lockdown”i Xian osv, som blivit så omskriven i pressen är i verkligheten bara 1.4% av landet. När Sverige har 3,509 smittade på en dag, USA har 1 miljon, då har Kina 65 smittade. Resten av Kina fungerar normalt. Sedan har Kina ett helt annat samhällssystem som är folkstyrt, som i en lockdown fortsätter att fungera på reducerad fart. Innevånarna tillåter inte dessa totalitära nedstängningar Sverige har. Det betyder att man under en lockdown laddar upp tills en lockdown slutar efter några veckor och då blir det extra fart när trycket släpper. En lockdown i Kina är heller inte diktatoriskt totalitär som i Sverige eller Australien, samhället fortsätter att fungera på reducerad fart. Orsaken är digitalisering med appar som WeChat, Sverige har inte ens börjat än, utan har i praktiken förbjudit utveckling. Huawei förbudet. Även Kina har massvaccinering, men det är med klassisk vaccin och frivilligt utan påtryckningar.

  Gilla

 2. Samma problem som 2018. ”Det är väntetider i Sverige” skrev Pettersson 2018. Då gnällde medierna på andra orsaker att det inte fanns sjuksängar, men då dillades det inte om massvaccinationer som (med all sannolikhet) kommer massmörda fler på lång sikt än de räddar kortsiktigt. Det dillades inte om värdelösa tester, värdelösa stänkmasker som läcker virus likt såll, ineffektiva lockdowns eller värdelösa vaccinpass.

  Gjorde moderatdjävlar eller sossedjävlar något åt saken i Sverige 2018? Nej. Tvärtom så nedmonterade de vår beredskap ännu mer. Just-in-time och EU-anpassning naturligtvis. Effektivitet. De rika ska givetvis bli rikare och rikare, ha sina privata bunkrar och ha sin privatvård, medan medelklass och underklass varken ska få lön eller sjukvård, eller helt enkelt skall dö, antingen av allergiska reaktioner av spikproteinerna i viruset eller av spikproteinerna i vaccinet, eller dålig vård, eller nästa utrotningsevent som de knappt kan vänta på och därför tänker starta genom sin rysshets.

  ”Christmas Parody Song – It’s Beginning to Look a Lot Like Genocide”

  Och nu VET de i princip att viruset kom från idiotisk ”gain of function” forskning i Wuhan, finansierad av Eco Health Alliance och Dr. Fauci i USA, med godkännande av Donald Trump. Det är inte de enda idioterna som fipplar med fladdermöss.

  ”Claudia” varnade oss tidigt på Youtube för vad som var på väg att hända. Dr. David Martin vasrnade oss tidigt för biovapnet. Dokument har nu läckt som bekräftar det enl. Dr. Robert Malone. Senast igår såg jag massvis med idiotiska forskare kelar med fladdermöss utan ordentlig skyddsutrustning. Målet är tydligen ungdomens källa.

  Röstade du på ett monopolkapitalistiskt parti, styrda av psykopater, eller V eller SD som sitter i deras knä? Det är dags att tänka om! Det är exakt dessa kortsiktiga ekonomister för tillväxt och dessa korrumperade lakejer till monopolkapitalister som ligger bakom det här. Anställ inte geten som trädgårdsmästare, heller inte lössen som rider på getens rygg, när det finns arbetslösa trädgårdsmästare med högre intellekt som är helt lusfria!

  Att vi betalar skatt till det politiska etablissemanget och mediernas presstöd som de sedan använder för att sabotera hela landet och världen är inte OK, för det finns bra saker vi kan betala skatt till, men de som har röstat för dem och tänker fortsätta med det är inte heller mentalt friska. Samma sak med de minipartier som inte vill förstå att man måste valsamverka för att komma över 4%. De är heller inte mentalt friska.

  Det finns tyvärr inte många mentaslt friska människor i Sverige, men en dag kanske de kommer vakna upp ur sin katatoniska idioti av en riktig djävla jubelfis?

  Gilla

 3. De som tror att det är slumpen som har gjort de rikaste ännu rikare tror duktigt fel, ett av problemen är att det är en liten klick familjer/släkter som äger makten. Dessa familjer äger allt från industrin till media man kan säga att de styr världen genom sina rikedomar och sina maktpositioner, politiker och organisationer går deras väg en del gör det för sin egen vinning skull och andra för att de inte vill eller har förmågan att förstå bättre utan de hoppas/drömmer om att kunna göra ”skillnad” för världen.

  Detta utnyttjas av dem och ju mer människor som vill ställa upp för att bidra till att göra ”skillnad” ju lättare blir de för eliten eftersom den stora massan påverkar de som stannar upp, ifrågasätter eller tänker efter och gör en reflektion över läget, gör man sen även en konsekvensanalys över läget så borde fler inse att detta går åt fel håll på alla plan.

  Det är eliten som håller i taktpinnen och detta har de gjort under lång tid, här däremot kan slumpen komma in och de i sådan fall hur lätt, bekymmersfritt och problemfritt de har varit för eliten att få den stora massan att gå exakt dit de vill.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s