När vårdinrättningar slår igen på grund av sjukdom har något gått fel

Kul att försöka nå vårdcentralen för att boka tid till ett av barnen eftersom man ändå är ledig från jobbet, när de har bommat igen verksamheten på grund av hög sjukdomsfrånvaro. ”Vi hoppas du har förståelse – välkommen en annan dag”. Var inte vitsen med att vårdpersonalen skulle vaccinera sig att undvika just detta scenario enligt den samlade expertisen? Ännu en sak de har haft fel om. Så bra att hela befolkningen snart är fullvaccinerade för att ”underlätta” för vårdpersonalen och lätta på trycket hos sjukhusen. 🙄 🤦‍♀️😄

#samhällskollaps

24 reaktioner till “När vårdinrättningar slår igen på grund av sjukdom har något gått fel

 1. Helt off topic men en sorglig information har idag blivit bekräftad och det är att Jehovas Vittne har blivit engagerad av SÄPO att hålla koll på samhällskritiker. Jag har fått informationen bekräftad från tre av varandra oberoende källor och ja,det är sorg för mig eftersom jag tidigare har sett Jehovas som en sund motpol till samhällets förfall. Usch vad jag känner mig bedrövad. Men en varning är således på plats att inte släppa in Jehovas i hemmen då de har en dold agenda. Det trodde jag verkligen inte att detta skulle hända fast tänker man ett steg längre så är ju dessa tydligen falska profeter perfekta perfekta som informatörer. Släpp inte in de djävlarna!

  Gilla

  1. Motsägelsefullt. Om de är ”Jehovas vittnen”, likt Jesus som mediterade flitigt och därför är i kontakt med ett högre medvetande, precis som jag är, så vet de vad som är gudibehagligt, eller hur? Då vill de inte döda de som är sköra och de vill då heller inte döda människor, eller t.o.m. barn genom massvaccinationer som finansieras av pedo-Bill och andra Mammon-dyrkare från djävulens synagoga. Då är de själva idag samhällskritiker. Det finns ingen annan rimlig slutsats.

   Då vill de snarare läka mänskligheten, tillsammans med alla andra läkare, virologer, mikrobiologer och hälsoproffs som har lugn modig Jesus-energi. Då arbetar man naturligtvis INTE för Mammons agenter på SÄPO. Ev. förlåter man de som har syndat, men narcissistiska psykopatiska pedofiler måste vi nog i alla välmening tortera långsamt och utdraget till döds, för att avskräcka från framtida bravader. Annars gör vi inte det bästa för framtidens generationer. Hängningarna efter Nürnbergrättegångarna avskräckte nämligen inte dagens massmördande psykopater.

   I framtiden ska vi ha ett SÄPO som arbetar för folket och en väl fungerande patriotisk direktdemokrati istället. Häng med!

   Gilla

   1. Pecunia non olet. De känner sig tydligen mer eller mindre tvingade att delta i folkförräderiet. Jag har fått otvetydiga bevis.

    Gilla

   2. Då undrar jag om det inte rör sig om psykopater som har infiltrerat dem, för beteendet har ju inte med Jehova eller Jesus att göra.

    Gilla

  2. De allra flesta slår igen dörren mitt framför näsan när vittnena kommer och ringer på dörren. Hur vet jag det? Jo genom att ställa frågan till dem hur de vanligtvis blir bemötta. Jag har haft besök av dem i över 40 år och haft både många och långa samtal med dem. Trots detta har de inte övertygat mig om att de innehar den rätta läran. De blir minst sagt en aning konfunderade när jag säger att jag är kristen ateist…

   Gilla

   1. Slå igen dörren har jag aldrig gjort heller utan tvärt om har jag delat deras syn. Nästa gång de djävla folkförrädarna kommer lär de dock möta en stängd dörr. Jag har varit naiv och godtrogen.

    Gilla

   2. Jag fick dem att sluta med besöken, genom att fråga vad de står för.

    Jag frågade vad de tycker om folk som inte respekterar andra.
    – Det tyckte de inte om.

    Jag frågade dem om vad de tycker om folk som envetet försöker få andra att byta åsikter.
    – Det tyckte de inte heller om.

    Jag frågade om de visste vad de själva gjorde vid besöket.
    – De gick snabbt iväg under tystnad.

    Detta borde tydliggöra vad jag tycker om missionerande, oavsett typ. Det finns värre varianter, som t.ex. missionerandet i Afrika, där det mynnade ut i utpressning …

    Gilla

   3. Ja Sasja L,det är intressant vilka oheliga allianser som kan uppstå i ett samhälle i förfall. Kan vara som någon säger här uppe att JV är infiltrerade,vilket jag också själv misstänker. Det torde vara svårt att skilja på sitt uppdrag som Säpo-anställd och döpt Jehovas vittne. Anställda i staten borde rensas ut som medlemmar i JV.

    Gilla

  3. Hörru, vad har du rökt i helgen. ? Vad har du läst det? Dom bryr sig inte om vad det här sjuka samhället håller på med…Dom har andra värdegrunder…

   Gilla

   1. Det trodde man ju ja men så är inte fallet. Deras iver att springa runt i husen och snoka blir än mer förståeligt och ja,de är troligtvis infiltrerade.

    Gilla

 2. Hade de inte varit styrda av massmördare hade kunnat arbeta med lätta förkylningar (Corona) bakom HEPA-masker från Jula som filtrerar bort det genmanipulerade förkylningsviruset från Dr. Fauci, samt ätit ordentligt med vitaminer och mineraler, samt vid ev. allergisk reaktion i lungorna tagit Budesonid och antihistamin, men det är klart att om de alla har fått samma dåliga parti med experimentvaccin/biovapen insprutat i sig, och om nästan alla har skadats allvarligt, så går det ju inte att arbeta. Då har vårdens Änglar blivit vårdpaket i tillit till pedo-Bill och hans mutade WHO. Vilket djävla öde, men samtidigt är det ju i så fall helt perfekt. De har ju fått sitt straff för sin godtrogenhet i så fall, men kommer de vara motiverade att lära sig av erfarenheten? Det är frågan.

  Gilla

  1. Det slår mig att de helt enkelt kan ha sjukskrivit sig i gemensam protest mot vaccinationerna. De kan, sent om sider, ha fått en liten liten svensk ryggrad. Bättre än ingenting.

   Gilla

   1. Tror snarare att det är de idiotiska restriktionerna som ligger bakom – dvs stanna hemma för minsta lilla förkylningssymtom. De flesta vaknar nog med lite ont i halsen/snuva på morgonen som sedan försvinner efter man kommit igång och förr gick vi till jobbet med lätta förlylbingssymtom men nu måste alla vara hemma.

    Gillad av 1 person

   2. Tror du kan ha helt rätt. Mitt hopp om lite lite ryggrad hos dem var nog överdrivet. Men ändå märkligt hur totalt orädda de verkar vara inför framtida Nürnbergrättegångar. De måste nog vara blint troende på att de inte kommer få några straff, tror jag. Kanske har de rätt? Men hur gör de för att slippa dåligt samvete? Drogar de ner sig? Klart att det kan bli svårt att komma upp på morgonen då också.

    Gilla

  1. Tog bort inlägget eftersom en del blev upprörda på Facebook. Kändes inte lämpat som ett blogginlägg då det mer var provocerande, men lade tillbaka det eftersom ni kommenterat på det.

   Gilla

 3. Antalet vaccinerade ökar dag för dag samtidigt som smittspridningen ökar dag för dag. Regeringens och Folkhälsomyndighetens lösning för att minska smittspridningen är att fler vaccinerar sig. I say no more…

  Gillad av 1 person

 4. Vid läsande av denna tråd drar jag slutsatsen att stängda vårdcentraler beror på psykopater, pedofiler och Jehovas vittne. Det kanske helt enkelt är den del av massinvandringens MENA population som inte inte vaccinerat sig som orsakar eländet. Tänk om någon av dem till och med jobbar, t ex på en vc. Alla är saliga i sin tro, men att skriva om pedofiler och Nurnberg rättegångar är rent osmakligt.

  Gilla

  1. Jehovas vittnen är off topic av de se som skriver i tråden. Mitt inlägg är skrivet med glimten i ögat och självklart kan de vara sjuka i influensan eller kräksjukan likväl.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s