Tennisspelare hoppar av Australian Open efter problem med andning och bröstsmärtor

En domstol i Australien kom i dag fram till att den ovaccinerade tennisspelaren Novak Djokovic som varit inlåst på ett hotellrum får tillbaka sitt visum och således får lov att vistas fritt i landet samt tillåts deltaga i Australian Open.

Samtidigt är det flera fullvaccinerade spelare som hoppat av inför turneringen på grund av problem med trötthet och andningssvårighet

Den georgiska tennisstjärnan Nikoloz Basilashvili tvingades lämna turneringen efter svårigheter med att andas och behövde läkarvård.

Spelaren Nick Kyrgios fick också stora andningssvårigheter på morgonen och drog sig ur matchen sex timmar innan den skulle börja.

Även tennisspelaren Bernard Tomic fick ta en medicinsk timeout efter att ha klagat på andningssvårigheter under andra set, men slutförde ändå matchen.

De panikslagna arrangörerna skyllde på den dåliga luftkvaliteten, som bara verkade påverka vissa spelare.

I lördags kollapsade även ännu en dubbelvaccinerad fotbollsspelare som fick en hjärtattack under en match som fick avbrytas.

För några dagar sedan dog den 25-åriga toppatleten Marcos Menaldo från Guatemala under ett träningspass. Den fullvaccinerade spelaren hade klagat på andningssvårigheter innan han föll ihop.

I dag kan man även läsa att den amerikanska komedistjärnan Bob Saget hittats död på ett hotellrum i Florida. Även han var dubbelvaccinerad.

Är allt detta bara slumpen som vanligt? Vi har även haft ett färskt fall i Sverige som tystats ned. Allt kring detta är riktigt obehagligt med tanke på hur många fullvaccinerade idrottare som står redo att åka till OS. Att inte media gräver i det här säger en del och vem vill riskera sitt presstöd.

Det är för övrigt intressant att notera hur Australien som haft otaliga lockdowns, har interneringsläger för covidsmittade och med alla medel vill påtvinga befolkningen att vaccinera sig, fortsätter att slå nya smittorekord. Det om något borde påvisa att vi får leva med covid och att vaccinpass inte har ett dugg med att stoppa smittspridning att göra.

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/01/10/three-players-drop-out-of-australian-open-with-chest-issues-while-djokovic-awaits-his-fate/

En reaktion till “Tennisspelare hoppar av Australian Open efter problem med andning och bröstsmärtor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s