Hundratusentals människor i flera europeiska länder protesterade mot vaccinpassen

Under gårdagen skedde stora protestmarscher mot covidpass och tvångsvaccinering i flera europeiska länder.

I Frankrike gick över 100.000 invånare man ur huse för att protestera mot regeringens planer på att inskränka ovaccinerades rättigheter. I torsdags godkände underhuset ett regeringsförslag som innebär att individer måste bevisa att de är fullvaccinerade för att kunna äta ute, resa med tåg eller deltaga på kulturella evenemang. Om senaten godkänner förslaget kan det implementeras redan den 15 januari.

Även i Österrikes huvudstad Wien, där vaccinering mot Covid-19 förväntas bli obligatoriskt från och med nästa månad, protesterade över 40.000 personer.

I Tyskland, som förra månaden började vaccinera barn i åldrarna 5-11 år, var det manifestationer i flera tyska städer under parollen ”Det är nog nu – låt våra barn vara!” och den största sammankomsten skedde i Hamburg där cirka 16.000 personer deltog i protesterna. I Berlin skedde en demonstration som en fordonskonvoj med hundratals deltagare på cyklar och i bilar.

Protester skedde även i Italien, där hundratals invånare i staden Turin protesterade mot regeln att tvångsvaccinera alla som är över 50 år. Från och med i morgon kommer även nya restriktioner för ovaccinerade som inte längre får använda kollektivtrafik eller besöka restauranger.

I dag går dessutom att läsa att man på Cypern hittat en ny virusvariant, ”Deltakron”, som är en kombination av Deltaviruset och Omikron-stammen. Forskare varnade tidigt för att överdriven vaccination kommer leda till att viruset triggas till att mutera, vilket i sin tur leder till att vaccinets effektivitet minskar. Detta har vi sett flera bevis på det senaste året, men ingen vill lyssna på de som har avvikande faktabaserade åsikter – inte ens om det kommer från upphovsmannen till mRNA-teknologin. Så det medicinska experimentet fortsätter på världens befolkning i alla åldrar, där makthavarna varken tar hänsyn till medborgarnas rättigheter eller de hälsovådliga konsekvenser som kan komma inom en nära förestående framtid.

#followthemoney

https://www.aljazeera.com/news/2022/1/9/more-than-100000-rally-in-france-against-covid-vaccine-rules

https://www.varldenidag.se/nyheter/vaccinpionjar-kritisk-till-massvaccinering/repulm!8nWezmirKkw38@nm0NxxSw/

8 reaktioner till “Hundratusentals människor i flera europeiska länder protesterade mot vaccinpassen

 1. I Sverige jobbar den nya regeringen för fullt med att strypa yttrandefriheten och stoppa alternativmedia. De kanske kan inspireras av Spanien, där regeringen nu tillkännagett landets uppdaterade nationella säkerhetsstrategi som i grund och botten handlar om att stänga ned fri media. Man har till och med lagt till ett avsnitt om desinformation under covidpandemin.

  Den spanska advokaten Aitor Guisasola kommenterar:
  ”National Security Strategy was to shut down the independent media. This is what our government is concerned about. It is really overwhelming. Anyone who does not take the government’s line, who thinks differently about what is happening in the world or in Spain, is spreading ‘disinformation’. And the government doesn’t want there to be ‘disinformation’, it wants us all to think the same way – like in China. This is what the government wants. If we obey, there will be no problem and we must thank our government for letting us eat and live every day. That is the strategy for national security.”

  https://freewestmedia.com/2022/01/09/new-years-gift-from-the-spanish-government-the-national-security-act/

  Gilla

 2. Hoppas invånarna i dessa länder straffar sina rgeringar när det är dags för val nästa gång,här i Sverige har vi tyvärr inte så mycket att välja på endast AFS är emot på riktigt tyvärr för små ännu hoppas många röstar på dem i valet,behövs verkligen som blåslampa på SD som blir alltmer lika de andra partierna och sviker sina kärnväljare i fråga efter fråga.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s