Smittoläget skapar onödig panik

Ännu en som smittats med Covid-19 trots trippelvaccinering är USA:s försvarsminister Lloyd Austin och i Israel är man i full gång med att rulla ut fjärde dosen hos befolkningen. Man undrar hur motiverat det känns att fortsätta med denna regelbundna vaccinering för friska individer som precis betat av tvåan och ser utvecklingen.

Samtidigt menar nu amerikanska experter att det vore bättre att prata om hur många som vårdas och dör i stället för hur många som smittas eftersom data pekar på att omikron är mer smittsam men mindre allvarlig, varför indikatorn för ”nya fall” kan ifrågasättas.

Dr Monica Gandhi, specialist på infektionssjukdomar och professor i medicin på University of California, är en av dem som tycker att man skapar onödig panik och rädsla eftersom det inte reflekterar samma sak som tidigare.

Således torde det vara på sin plats att skrota covidpassen en gång för alla och sluta masstesta människor – låt pandemin mynna ut och vänd blad. Men i en galen värld där media och läkemedelsbolagen karvar guld på grund av människors rädsla samt makthavarna fått ett kontrollverktyg i sina händer lär det krävas en folkresning för att få till stånd en förändring. Tveksamt om svenska folket har tillräckligt med jävlaranamma i sig.

#followthemoney

Källa: Aftenposten, Aftonbladet

4 reaktioner till “Smittoläget skapar onödig panik

 1. Samtidigt menar nu amerikanska experter att det vore bättre att prata om hur många som vårdas och dör i stället för hur många som smittas …
  Har ”experterna” plötsligt insett konsekvenserna av omdefinieringen av begreppet ”pandemi” först nu, allt sedan det hände 2009? Det säger en del om kunskapsnivån …

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är ju helt sjukt! att bedöma sjukdomens farlighet utifrån hur många som har smittats. Det är ju fantastiskt att det är experter som kommit fram till denna slutsats,man blir imponerad.

   Gillad av 2 personer

  2. Hur rätt du har…
   Problemet vi har är att folk VILL inte vet ty det stör deras törnrosasömn.
   So sweet brother….
   Matrix?

   PS Inte 60% utan 60 gånger.
   Rätt av dig.

   Gilla

 2. Det hjälper inte att säga ”djävlar anamma” eller att demonstrera med pappershjärtan och det hjälper inte med våld. Ni måste organisera er i partier som valsamverkar och byter ut psykopaterna! Det finns, som jag ser det, inget annat val. Välj hederliga människor som inte alltid säger vad ni vill höra, men som försöker hålla sig till den evidenta sanningen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s