Hur många bevis behövs innan covidpassen kan skrotas?

Det har redan i flera artiklar bevisats att covidpassen inte fyller någon funktion eftersom vaccinerade själva sprider covidsmitta samt att Omikron inte ger allvarlig sjukdom, men oavsett fakta vill våra styrande politiker inte lyssna och majoriteten av befolkningen fortsätter förhålla sig passiv. Här kommer ännu ett färskt exempel från Färöarna, där en privat sammankomst för vaccinerade utvecklade sig till ett superspridarevent.

Den lilla östaten i norra Atlanten har runt 50.000 invånare och i början av december hade inga Omikroninfektioner registrerats. Detta förändrades när 33 vårdgivare, som alla var fullvaccinerade och hade fått en boosterspruta, samlades för ett privat möte. De följande dagarna utvecklade många av deltagarna tydliga covidsymptom och trots att alla var trippelvaccinerade så blev samtliga sjuka. I slutändan var det 21 infekterade personer som alla hade tagit ett negativt covidtest 36 timmar innan mötet. Ingen av dem behövde sjukhusvård eftersom det typiska för Omikron är milda symptom.

Liknande resultat presenterades i en studie nyligen som inkluderade fallet på Färöarna och författarnas slutsats var att covidvaccinen inte fungerar mot Omikron.

Således ser vi ännu en gång hur upprepade vaccindoser inte har någon effekt på smittan trots att otaliga makthavare regelbundet propagerar för vikten av att alla vaccinerar sig för att få ned smittan, vilket nu lett till indirekt tvång då människor tvingas vaccinera sig för att få behålla sina jobb och i andra länder får ovaccinerade snart böter om de inte vill vaccinera sig.

En annan tydlig trend som syns överallt är att många vaccinerade personer blir infekterade med Omikron. Officiell statistik från Storbritannien har för första gången visat att ovaccinerade mer sällan lades in på sjukhus med Omikron (25%) i förhållande till deras andel av befolkningen (30%). I Norge och Danmark (80% vaccinationsgrad) har Omikron också spridits bland fullvaccinerade och i mitten av december var 84% av de Omikroninfekterade i Danmark dubbelvaccinerade, medan 9% även fått tredje sprutan.

I Tyskland var 95,6% av de som testat positivt för Omikron fullvaccinerade, medan 27% hade fått en boosterspruta. Enbart 186 personer av totalt 4.206 registrerade covidfall var ovaccinerade.

Till och med polarforskare i Antarktis har fallit offer för Covid-19 trots strikta försiktighetsåtgärder, fullvaccinering samt att de befinner sig tusentals mil från civilisationen.

Många forskare ser Omikron som slutet på pandemin, men inte i Europa och definitivt inte i Sverige där Tegnell redan annonserat att fler obefogade restriktioner är på gång. Media och makthavarna lär fortsätta driva detta så länge det bara går och det fungerar tyvärr så länge folket inte börjar ifrågasätta mer.

#followthemoney

15 reaktioner till “Hur många bevis behövs innan covidpassen kan skrotas?

 1. ”Something is not working as intended” …eller gör det faktiskt det? Big pharma lever ju faktiskt på sjukdom, inte på friska människor.

  Gillad av 3 personer

  1. Och diktaturer måste ständigt skärpa övervakning och kontroll av innevånarna för annars kan ju pöbeln resa sig. Det oberoende av om de kallar sig ”demokratier”.

   Gillad av 1 person

   1. Jo – Kina är så mycket bättre. Man får lämna sina hem när man behöver, till exempel för att köpa mat, gå till banken eller läkare, etc, och det gäller endast i Xian, alltså 0.5% av befolkningen. Kina fungerar ganska bra med WeChat, och dit har efterblivna Sverige ännu inte hunnit i utvecklingen. Jag är just nu omkring 12 mil från Xian, och här finns inga restriktioner alls. Livet är som vanligt. Sedan står det ”leaving their residential compounds” eller ”lämnar sina bostadsområden”, inte hem. Det är vad som kallas grindstäder på svenska (Gated community) och i en grindstad bor det typisk mellan 7,000 till 10,000 personer, och där finns det mesta av samhällsservice man normalt behöver. Det hela går ut på att minska kontakter där smitta kan överföras. Man går och handlar en gång i veckan till exempel istället för var dag. Då minskar man smitt-möjligheterna med en faktor 7. Jag var ju själv mitt i en av dessa tidigare nedstängningar, och det var inte märkvärdigt alls, man bara arrangerade om livet lite. Även då ljög media fett och grovt och målade upp en bild av händelserna som var helt verklighetsvidrig. Någon polisövervakning som i Sverige, Holland eller Australien finns inte.

    Gilla

 2. Covidpass ger en falsk trygghet som är mycket farlig. Det är väldigt viktigt att vi har en tillåtande och förutsättningslös diskussion krin g hela den här cirkusen med corona. Många vill av olika anledningar tysta den diskussionen och det är mycket olyckligt.

  Gillad av 2 personer

  1. Covidpassen har allt att göra med att utöka massövervakningen. I Kina, just nu i Hong Kong, har man ett system, ”LeaveHomeSafe” att alla loggar sina rörelser på den egna mobilen. Sedan kan man jämföra det med om man varit på någon risk-plats. Det sköter alla själv, myndigheterna har inte tillgång till var folk har varit, och inga identifierande uppgifter finns. Skillnaden är att i Kina arbetar myndigheter och befolkning gemensamt i harmoni mot gemensamma mål. I Sverige och Europa arbetar man i, ofta våldsam, konfrontation. I Kina behövs därför ingen övervakning, i Amsterdam skickade man ut militären med hundar för att rensa stan.
   https://freewestmedia.com/2022/01/02/amsterdam-anti-vaxxers-bitten-by-police-dogs-beaten-by-police/

   Gilla

 3. Detta är ju löjeväckande. Vaccinet är inte verksamt mot Omicron så varför sticka folk helt i onödan? Låt denna våg skölja över oss i stället. Och innan vaxet gjort nytta är alla tillfrisknade.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s