I Sverige suger man ut befolkningen i klimatets namn

För alla som är beroende av bilen levererar regeringen en härlig överraskning på det nya året, nämligen en rejäl prishöjning av bränslepriset – ett beslut taget med politisk majoritet. Efter tolvslaget höjs dieselpriset med 1,20-1,40 kr/liter och bensinen med 40 öre litern. Dieselpriset hamnar då en bit över 20 kr/liter samtidigt som båda drivmedlen blir sämre och mer skadliga för motorerna.

Dessutom kommer matpriserna höjas nu och tillsammans med de redan skenande elpriserna sticker Sverige ut med sina extrema skatter samtidigt som den kuvade befolkningen framstår som mer än nöjda både med tillvaron och det politiska styret. Obegripligt!

#onlyinsweden

Rödgröna DIESELCHOCKEN här – över 20 kronor litern

35 reaktioner till “I Sverige suger man ut befolkningen i klimatets namn

 1. Bravo Jenny
  Tack för fin års – conclusion!
  Efter 45 år utomlands flyttar vi nu
  Till Beddingestrand!
  Vill du vara snäll och skriva färre
  Sanningar annars flyttar vi kanske tillbaka till Schweiz! Haha!
  Gott nytt år!

  Carry Persson
  Luktärtsvägen 15
  23176 Beddingestrand
  Sverige
  Ph.: +41 79 3303301
  info@carry-persson.ch

  Gillad av 1 person

  1. Hoppas ni får några bra sista år på Sveriges undersida, Carry, och vilken röst du har. Nu är inte opera något jag brukar lyssna på, men föredrar din röst framför Körbergs.

   Gilla

 2. Till ”Carry Persson” : Vi gjorde tvärtom. Efter nästan 40 år i Sverige och övertygelsen att vi lever klart här, stämplade vi ut och flyttade till vårt hemland i Mellaneuropa. Och vi är många som gjort såhär. Under de senaste 10 åren, vanskötseln av det generösa, välmående, artiga, timida och naiva Sverige ledde hos oss till sådan vantrivsel att vi inte stod ut med mer. Jag skulle vilja önska Sverige ett Gott Nytt År och lycka till i 2022 men det är inte lönt. De tafatta Svenskarna kommer aldrig att fatta sambandet mellan orsak och verkan och sluta välja skurkpolitiker till sin regering. och spotta på den enda oppositionsparti som menar väl med Sverige.
  Farväl / N&Z

  Gillad av 1 person

  1. De tafatta Svenskarna fattar sambandet mellan orsak och verkan, men ofta väldigt sent. Man kan heller inte varna dem. När de väl har bestämt sig så biter de sig fast i sin fastlåsta föreställning likt sekteristiska bävrar. Detta beror på bristande utbildning i de ämnen som lär oss att tänka mer rätt än fel.

   SD:s karriärister står INTE i opposition till M, L och KD längre, men är i allians, vilket jag förutspådde. Alla partier som leds av f.d. moderater och frimurare förvandlas alltid till dynga. Skattesänkningar i kombination med EU-avgift leder givetvis till beskattning som denna.

   S tycks genomgå någon slags förvandling bort från dynga, men att det kommer bli ett nationellt demokratiskt socialistiskt parti igen, som på Palmes tid, betvivlar jag, men jag hoppas det, för då går jag med i S. Skulle S ta oss ut ur EU och bli socialistisk igen så behövs inte Vetenskapliga partiet mer.

   Gillad av 1 person

 3. Tack för dina analyser av den skrämmande utvecklingen i Sverige. Att det inte talas om revolution är ofattbart. Jag är glad att jag flyttat därifrån på ålderns höst, även om Spanien väl inte är så mycket bättre politiskt. Men här är åtminstone hyggligt väder och ännu så länge acceptabla priser.

  Gilla

 4. Ja dom som redan har lite och gnetar på så gott dom kan ska minsann ha än mindre verkar vara regeringens policy. Dom spottar och sparkar på ”sin” befolkning och gottar sig åt sina egna feta plånböcker. Finns det någon politiker som på riktigt bryr sig ett skvatt om fattiga pensionärer, sjukskrivna, arbetslösa och/eller människor som jobbar och försöker få vardagen att gå ihop? Tvivlar starkt……

  Gillad av 3 personer

  1. Tvivel är bra. Det behövs för att vara vetenskaplig. Den andra delen är öppenhet så att man tar in förslag. Den tredje är positivitet så att man vågar konstruera och stödja något som man tror mer på.

   Det finns politiker som på riktigt bryr sig om fattiga pensionärer, sjukskrivna, arbetslösa och/eller människor som jobbar och försöker få vardagen att gå ihop, ofta för att de själva är en del av dessa grupper, men människorna stödjer dem inte och röstar inte på dem, för de är inte så lena i truten. Folk låter sig istället luras av psykopaterna som säger vad de vill höra.

   Denna ljumhet är orsaken folk alltid blir lurade och alltid tvivlar. När skall människor lära sig att de själva orsakar sina egna problem? Du vet att det är så. Du är som folk är mest. Röstar än på den ena och än på den andra psykopaten. Sedan gnäller du.

   Gilla

 5. Man undrar vart ALLA skattepengar tar vägen, hade varit intressant att se vad ex asyl och invandringspolitiken med kringkostnader kostar, samhällskriminalitet med gäng och dödsskjutningar eller vad vi skickar iväg biståndspengar
  Hittade ett citat för ett tag sedan som är i mina ögon väldigt nära sanningen ”Bistånd är pengar från dom fattiga i den rika världen till dom rika i den fattiga världen”.

  Gott nytt år till er alla!
  Gringo

  Gillad av 2 personer

 6. Inte alls obegripligt. Det är så det går till, och det gäller inte bara just diesel. Metoden uppfanns för länge sedan i USA och det är monopolism och kartellbildande. Skapa en situation där den som betalar inte har något val än att betala. Elektriciteten är ett annat exempel, skapa ett dolt system som automatiskt driver upp priserna, och förbjud alla alternativ eller gör dom för dyra, även ved. Sjukvård, förbjud alla billiga naturmediciner vilket tvingar folk att betala för dyr BigPharma medicin. Införd av Rockefeller. Priset går upp med en faktor 10. Lianhua Qingwen, Ivermectin och hydroxychloroquine är ju förbjudna. Ryska och kinesiska vaccin stoppade. Transport, lägg avgifter och skatter på företagen, som lägger det på biljettpriset. 40 kronor och 150 kronor istället för 2 kronor och 7 kronor. Microsoft använde det, och systematiskt med hotelser och stämningar stoppade alla andra. Google, Facebook, Twitter, och alla amerikanska företag använder det. Köp upp konkurrenter eller ”döda” dom på andra sätt. Systemet blir just massövervakningen. Kina tillåter det inte, vilket gör USAs BigBusiness rasande.

  Gillad av 1 person

   1. Någon massövervakning i Kina som i Sverige existerar inte. Det är bra en gren av den amerikanska propagandan. 96% av kamerorna övervakar trafiken, och dom är monterade så att bilarna filmas bakifrån. Det går alltså inte att se vem som kör. Allt detta är en del av ett trafik guidning system där du på din mobils kör en app, slår in din destination, och systemet guidar dig förbi alla trafikstockningar. Kina har ingen nationell biometriska databas av ansikten som i Sverige. Den skapades med passfoto stationerna som även används för ID kort. Ansiktsigenkänning tillämpas endast på kända kriminella och terrorister. Det gäller ett litet fåtal speciella högupplösnings kameror som är monterade på 2 meters höjd på trottoarerna, inte som trafik kamerorna 5 meter över körbanan.

    Gilla

   2. Om nu ansiktsigenkänning tillämpas endast på kända kriminella och terrorister, vilket inte verkar vara en hemlighet, eftersom du berättar det; varför skulle de då inte kunna lura systemet med kidnappning, masker, stulna bilar och falska identiteter? Om inte alla övervakas hela tiden så faller ju hela idén, så jag tror inte på din berättelse.

    Gillad av 1 person

   3. Systemet är inte perfekt, men masker, fotografier, osv fungerar inte. Hur i hela friden, var skall man hitta resurser för att övervaka 1.4 miljarder människor kontinuerligt. Om du har en biometrisk databas över hela befolkningen, som Sverige har men som inte existerar i Kina, om systemet fångar ett ansikte, så skulle det ta upp till 150 år av datakraft att hitta den personen i databasen, det med dagens mest kraftfulla datorer. Om det gäller bara ett enda känt ansikte räcker datakraften i din mobil. De falska rykten om massövervakning som sprids av USA propagandan är alltså inte tekniskt möjligt att genomföra. Man förundras att svenskar av idag är lika lättlurade som tyskarna var förra seklet, om inte värre. Det svenska datalagringsdirektivet, är effektivt dock.

    Gilla

   4. När folk har mobiler med simkort så behöver du inte beräkna alla ansikten ständigt och jämt, även om dagens datorer är extremt snabba och bara blir snabbare och snabbare. Världens totalitära regimer vet ändå var folk befinner sig. Det är inte fåren, som bräker vad de blev programmerade via TV:n, som de övervakar, men de som är emot deras totalitära psykopatiska beteende och är för direktdemokrati. De hjälper dessutom varann för att undgå olika datalagringsdirektiv som ser bra ut i teorin. Sveriges företag exporterar t.ex. arbetssökandes data till olika utländska företag utanför GDPR-området. T.o.m. ”Försvarsmakten” gör det. Det syns tydligt i NoScript. Jag har polisanmält det, men ingenting händer och det är inga får som skäms. De bara bräker och loggar in på Zuckerboken.

    Gilla

   5. Jenny, DN ljuger otäckt rått som vanligt. Vad man inte talar om är att i Kina är sjukhusen ofta specialiserade. Ett sjukhus kanske enbart arbetar med ögonproblem. Då kan man inte gå dit för att få en blindtarmsoperation. Dom har helt enkelt inte någon kvalificerad som kan göra jobbet. Det har varit tre sådana fall, personalen har erkänt att man gjort fel, och har inte längre jobbet kvar. Jag har ju själv upplevat det. Kina stänger inte alls städer, DN ljuger å det grövsta, precis som Nazisterna en gång. Det finns ingen brist på mat alls. Eftersom allt fler nu beställer mat på webben är det brist på kurirer att leverera den. Lockdown i Kina är att minska smitt-tillfallen , som att gå och handla en gång i vecka istället för var dag. Det är inte som Sverige eller Australien, där diktatur gäller. Då minskar smittrisken med en faktor 7. DN är lika skicklig att förmedla USA propagandan som en gång Nazisterna. Och ni är lika naiva som tyskarna förra seklet att tro på den.
    ”I sociala medier berättar invånarna om hur de lever på snabbnudlar och inte har ätit grönsaker eller frukt på många dagar. ” Vad är orsaken? Enkelt. Det har en annan enkel förklaring som vi upplevt förut. Många ur den yngre generationen kan inte laga mat utan är vana vid att beställa hela måltider via webben. De äldre är sarkastiska. Om dom inte lärt sig att laga mat kan lika gärna gå hungriga till dom lär sig. Den nedstängning 2020 jag själv var mitt it, då var det bara en enda produkt som tog slut i affärerna, just det, snabbnudlar.
    Jag är på plats i området, och utanför centrala Xian flyter livet som vanligt helt utan några restriktioner.

    Gillad av 1 person

   6. Visst finns det många får som flyter med, men alla litar inte på DN i Sverige. Vi vet att fulmedierna ljuger vilseleder och bedrar. Problemet är snarare att fåren tror sig vara opåverkbara, likt någon slags får Stålmannen-dräkt, och ändå liksom ska vara där med nosen i dem. Men får är inte stålmän. I propagandan finns det inbakat en mängd propaganda som skapar massformation i en mängd olika frågor. Det är ännu värre med deras älskade smartphones, som styr dem genom shadowbanning och algoritmer. Vid repetitioner och sömn däremellan så blir det en ganska heltäckande programmering, även om de vet att mycket de läser är osanning. För fåren är det mängden repetitioner som styr, inte kritisk analys. De har heller inte kunskapen att analysera för de bryr sig inte om vad som är sant, men är rädda för att avvika från flockens generella bräkande.

    Gilla

   7. Det är faktiskt rätt otäckt att uppleva hur de gamla propaganda metoderna som Nazisterna utvecklade fortfarande fungerar så bra idag som dom gjorde förra seklet, och att folk är så otroligt naiva idag att dom nu liksom då vilsefördes av metoderna och tror på propagandan . Det rör sig dessutom om 0,0005% av befolkningen i Kina, eller för att proportionera mot Sverige, 50 personer som berörs.

    Gilla

   8. Lite andra tillnyktrande siffror för att sätta eran favorit källa, propagandan, på plats.
    De senaste tre månaderna, antalet smittade per dag
    Kina 65
    Sverige 3,509 (Källa FHM)
    USA (måndagen) 1,000,000 på en dag.

    Gillad av 1 person

  1. Vad menar du med det? Alla artiklar jag publicerar har jag källa till och skriver utifrån artikeln. Den delen om höjda matpriser stod till exempel inte i artikeln.

   Gilla

   1. På vilket sätt är jag fake? Jag delar artiklar från alla tidningar och delger texter därifrån samt uppger alltid källa. Om det inte passar så sluta läs på min blogg. Adjö!

    Gilla

 7. Jag funderar på ifall det skulle kunna fungera att göra om fordonen för Gengasdrift? Vad säger bloggens ingenjör Tompas11? Än så länge är det ju skattefritt att elda med ved så det vore kanske något med gammal teknik i ny tappning.

  Gilla

   1. Spännande! och ja,det borde kunna funka för kortare körningar! Jag har ju egen skog så billig råvara finns och det borde gå att kunna konventera till en inte alltför hög kostnad.

    Gilla

  1. Vad jag skulle vilja se är bilar som drivs av ångmaskiner. Det fanns gott om dom fram till omkring 1940, men amerikansk bil- och oljeindustri lyckades göra av med dom.

   Gilla

   1. Du kanske skämtar men jag tror att eldrivna fordon med en kraftkälla från uran är framtiden. Min ide om gengas är kanske inte så lyckad ändå när jag tänker efter.

    Gilla

   2. Nej – jag skämtar inte. Bilar drivna av ångmaskiner var faktiskt väldigt vanliga då, men den amerikanska bilindustrin, som då dominerade, gjorde av med dom för dom kunde inte tjäna pengar på bränslet och inte heller skapa monopol och karteller för att plocka ut pengar. Samma orsak till att elbilar utrotades systematiskt. Gengas är kort för Generatorgas. Den skapas genom att torrdestillera till exempel ved, alltså att förbränna med reducerad syretillförsel, den består av kolmonoxid, vätgas, metan och koldioxid. Främst kolmonoxid är dödlig och det var ett av de stora problemen med Gengasen. Folk gasade ihjäl sig. Sedan är ett gengasaggregat en mycket klumpigt apparat.https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wood_gasifier_on_epa_tractor.jpg
    Sedan är den dyr och krånglig att underhålla. Först måste gasen renas från partiklar, sedan skrubbar man bort syror i ett vattenfilter, sedan skall vattnet bort i en kylare, och sedan är det ett korkfilter innan det når motorn. Allt det måste underhållas. Sedan förlorar motorn upp till 50% av sin nominella styrka, så äldre har berättat för mig hur man kunde se föraren, alltid förr en man, skicka ut frun för att skjuta på i uppförsbackarna.

    Gillad av 1 person

 8. Dyngans Nyheter-länken är ren cover-up, som helt ignorerar händelserna i USA:s kongress mellan senatorn Dr. Rand Paul och Dr Anthony Fauci, samt helt ignorerar tagna patent som har presenterats av Dr David Martin, samt helt ignorerar kritiska läkare och kritiska virologer och kritiska mikrobiologer.

  Skulden läggs ensidigt på Kina, förmodligen betalt av intressenter i USA, men skulden ligger helt tydligt på en liten grupp människor i USA och i Kina och de av dem som har profiterat, vilka fullt medvetet utförde fullkomligt livsfarlig forskning, via Eco Health Alliance i Kina.

  De tog virus från fladdermöss och injicerade dem i möss med mänskligt DNA, s.k. ”gain of function research”, som är olaglig i USA. Dr. Luc Montagnier, Nobelpristagare i medicin 2008, sade tidigt att viruset förmodligen hade skapats i ett laboratorium. Att Dyngans Nyheter inte uppmärksammar vaccin-profitören Bill Gates kopplingar till Epstein och Maxwell och att Epsteins dokument har försvunnit från FBI är också en sådan där oförlåtlig sak.

  Dyngans Nyheter, och mången annan elit som okritiskt inför vaccinpass och restriktioner, är med all sannolikhet djupt insyltade i denna barnvåldtäkts-härva.

  Gilla

 9. Gengas är perfekt för den ambitiöse som har egen vedskog!
  Jag har funderat på det trots att jag INTE har egen vedskog! men är ambitiös!🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s